Dodaj do ulubionych

Ustawa o policji

15.01.16, 12:31
Macie teraz nowa ustawe, wiec koniec z krytyka PIsu oraz zabobonow i czarnych.
Obserwuj wątek
    • rz2014 Re: Ustawa o policji 15.01.16, 13:44
      Trzeba teraz siedzieć cicho i potulnie. Krytykować czarnych nie wolno bo można pójść do piekła a tam smażą i przypiekają gorącym żelazem :)
      • franek Re: Ustawa o policji 15.01.16, 16:24
        W dzieciństwie preferowałem od bajek m.in.komiksy.
      • wislocki12 Dobra zmiana? 15.01.16, 23:31
        O, kurcze, to mam przewalone... :-((

"Należy rozważyć przywrócenie kary śmierci, bo są tak źli ludzie, że tylko w ten sposób można przed nimi uchronić społeczeństwo." (J. Kaczyński)
        • franek Re: Dobra zmiana? 15.01.16, 23:59
          Nie szkoda darmowej siły roboczej?Może należałoby tężyznę fizyczną wykorzystywać w obozach pracy,koloniach karnych itp.,itd.?
          • franek Re: Dobra zmiana? 16.01.16, 00:44
            W Judeopolonii pomysł trudny do zrealizowania,bo należałoby granice tego kraju otoczyć drutami kolczastymi pod napięciem,wieżyczkami wartowniczymi ze snajperami.
          • chris1970 Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 17:46
            Coś słyszałem o projekcie, który zakłada, że więzień będzie musiał zarobić na swoje utrzymanie. A że stawka na dobę jest wyższa niż w domu dziecka dla sierotki, to trzeba będzie w tym więzieniu nieźle się zapracować.
            • franek Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 17:51
              A kto powiedział,że tym,którym nie należy się jeszcze humanitarna kula w łeb musi mieć wyższy poziom egzystencji od sierot z domu dziecka?
              • chris1970 Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 20:28
                Nie pisałem co się należy, tylko jak jest faktycznie. Bidulka ma mniejszy wsad do kotła niż skazaniec. To jest fakt, nie życzenie.
                • wislocki12 500+ dla bidulki! 18.01.16, 22:34
                  Ale bidulka, w odróżnieniu od skazanego, ma program 500+, przynajmniej w perspektywie! I to jest moje dla niej życzenie! Podobno rząd już konsultuje! ;-))
            • wislocki12 Gułag czy Bereza? 18.01.16, 22:29
              I Gułag, a raczej Bereza, niech będą nam wzorem! :-((
              PS. Wszystko dla sierotek... ;-)
          • abc573245 Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 20:02
            Grypserka nie pójdzie do pracy. Może alimenciarze i drobnica
            • wislocki12 Co z opozycją? 18.01.16, 22:37
              Ciekawe, kiedy opozycyjni politycy zaczną popełniać gospodarcze, kryminalne i pospolite przestępstwa? ;-((
        • franek Re: Dobra zmiana? 16.01.16, 00:48
          "Należy rozważyć przywrócenie kary śmierci, bo są tak źli ludzie, że tylko w ten sposób można przed nimi uchronić społeczeństwo." (J. Kaczyński)

Kula w łeb jest humanitarna,umiera się błyskawicznie.
          • abc573245 Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 19:59
            Lepszy zastrzyk (tak jak w USA) - tiopental i pavulonik i po problemie. Po co tyle huku!!! Ludzie chcą spać!
            • franek Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 21:57
              Gratuluję chris1970 i abc573245 braku zrozumienia przeczytanego tekstu,bredzenia,pustosłowia.
              • wislocki12 A opozycja? 18.01.16, 22:40
                Im się wydaje, że ta ustawa skierowana jest przeciw zbrodniarzom, bandytom i złodziejom. :-((
      • wislocki12 Oczy i uszy 16.01.16, 22:19
        Obywatelu, pomóż Narodowej Policji! Pobij się sam i... załóż sobie podsłuch! ;-))

"Po prostu kierujemy się takimi względami, jakimi kierują się wszystkie normalne państwa, które chcą mieć rozpoznanie, chcą mieć informacje, chcą mieć oczy i uszy." (J. Kaczyński)
        • franek Re: Oczy i uszy 16.01.16, 22:42
          Tylko kto,kogo bada?;-))
        • franek Re: Oczy i uszy 16.01.16, 22:55
          Władze komunistyczne tak działały.
        • franek Re: Oczy i uszy 17.01.16, 02:12
          W krajach totalitarnych inwigiluje się obywateli.
          • wislocki12 W krajach totalitarnych inwigiluje się obywateli 17.01.16, 21:54
            Czyli... :-((
            • franek Re: W krajach totalitarnych inwigiluje się obywat 18.01.16, 22:22
              Miałeś na myśli uwiąd starczy u mnie,terminatora afgańskiego?
              • wislocki12 Terminator 18.01.16, 22:43
                To Ty jesteś Afgańczykiem? Uważaj, jak wychodzisz na ulicę... :-(
                • franek Re: Terminator 18.01.16, 22:51
                  A może na mnie muszą uważać?
                  • franek Re: Terminator 19.01.16, 10:11
                    Podobno osobowość dwubiegunowa miś-koń,to cecha często występująca u Afganów.
                • franek Re: Terminator 18.01.16, 22:59
                  Prageny afgańskie.
                  • wislocki12 Nie prageny, a oblicze... 18.01.16, 23:03
                    Oni nie patrzą na geny, oni patrzą na oblicze... :-((
                    • franek Re: Nie prageny, a oblicze... 18.01.16, 23:07
                      Bo na genetyce się nie znają.Oni,to pewnie od łopatologii.
                    • franek Re: Nie prageny, a oblicze... 18.01.16, 23:09
                      Z ich oblicza wyczytuję głęboką wieś.
                      • franek Re: Nie prageny, a oblicze... 18.01.16, 23:12
                        ..i pacholęctwo również.
                        • franek Re: Nie prageny, a oblicze... 18.01.16, 23:16
                          ...dlatego w tym kraju już nikt spodni nie nosi.
                • franek Re: Terminator 19.01.16, 00:48
                  >To Ty jesteś Afgańczykiem?

Jak jest Afgańczyk,to jest też Żydzik,Polaczyk.
                • franek Re: Terminator 19.01.16, 09:37
                  Nazwa Afganistan pochodzi o słowa "Afgan",Afganowie,ale niewykształcone Polaczyki nie wiedzą,nie rozumieją.
                  • franek Re: Terminator 19.01.16, 09:59
                    ...Afganie.

Polaczyki zażydzili język polski.
                    • wislocki12 A jednak... 19.01.16, 12:14
                      "Afgańczyk
                      obywatel Afganistanu; Afgan"
                      (Słownik języka polskiego)
                      • franek Re: A jednak... 19.01.16, 12:32
                        To jesteś Polaczykiem i pewnie masz Żydziczkę.
                      • franek Re: A jednak... 19.01.16, 12:34
                        To w końcu Afgan,czy Afgańczyk?Nie zdecydowany jesteś,jak biseksualny gej.
                        • franek Re: A jednak... 19.01.16, 12:37
                          Wiem,pisze się niezdecydowany.Równocześnie myślałem o walorach Beaty.
                      • franek Re: A jednak... 19.01.16, 12:48
                        >obywatel Afganistanu; Afgan"

Z tobą też trzeba łopatologicznie,jak z Żydzikami i Polaczykami.
                      • franek Re: A jednak... 19.01.16, 12:59

Nie rozumienie tak prostego tekstu wiąże się ze znacznym upośledzeniem umysłowym.
                        • franek Re: A jednak... 19.01.16, 13:10

Dalej nie czaisz wisłocki12?Przecież napisane jest.Łopatologia w przypadku twojego upośledzenia jest niezbędna.Gdzie widzisz "Afgańczyka"?
                          • wislocki12 Poważny i szanujący się forumowicz 19.01.16, 13:16
                            Poważny i szanujący się forumowicz wysyła tylko jeden post i czeka na reakcję. Jeżeli jej brak to uznać trzeba, że temat "nie chwycił" i nie ma sensu nachalnie wmuszać go forumowiczom. :-((
                            • franek Re: Poważny i szanujący się forumowicz 19.01.16, 13:27
                              Ponieważ "nie chwycił",dostosowałem się do twojego poziomu i wyłożyłem łopatologicznie.
                              • wislocki12 Większejsza racja... 19.01.16, 13:55
                                "Moja jest racja i tylko moja i moja racja jest większejsza od waszej..."

• franek Re: Większejsza racja... 19.01.16, 14:08
                                  W ciężkim stanie jesteś.
                                  • wislocki12 "W ciężkim stanie jesteś" 19.01.16, 14:23
                                    No tak, jak się ze mną nie zgadzasz, toś wariat! :-((

"Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne." (J. Kaczyński)
                                    • franek Re: "W ciężkim stanie jesteś" 19.01.16, 16:21
                                      Obiektywne fakty,logiczna argumentacja nie docierają do ciebie.Jesteś osłem.
                                      • wislocki12 "Afgańczyk obywatel Afganistanu; Afgan" (SJP) 19.01.16, 21:11
                                        No tak, jak ciężkie stany psychiatryczne nie zdają egzaminu, najlepiej odwołać się do osła! ;-))
                                        PS. A gdzie Ty dostrzegasz owe obiektywne fakty, że o logicznej argumentacji nie wspomnę?
                                        PS2. Czy naprawdę chodzi ci o:
                                        - Jak jest Afgańczyk,to jest też Żydzik,Polaczyk.
                                        - Nazwa Afganistan pochodzi o słowa "Afgan",Afganowie,ale niewykształcone Polaczyki nie wiedzą,nie rozumieją.
                                        - Polaczyki zażydzili język polski.
                                        - To w końcu Afgan,czy Afgańczyk?Nie zdecydowany jesteś,jak biseksualny gej.
                                        - Wiem,pisze się niezdecydowany.Równocześnie myślałem o walorach Beaty.
                                        - bywatel Afganistanu; Afgan"
                                        - Z tobą też trzeba łopatologicznie,jak z Żydzikami i Polaczykami.
                                        - Nie rozumienie (nierozumienie?) tak prostego tekstu wiąże się ze znacznym upośledzeniem umysłowym.
                                        - W ciężkim stanie jesteś.
                                        PS3. "Afgańczyk obywatel Afganistanu; Afgan"
                                        Pozdrawiam, serdecznie, zresztą! :-))
                                        • franek Re: "Afgańczyk obywatel Afganistanu; Afgan" (SJP) 19.01.16, 22:35
                                          >No tak, jak ciężkie stany psychiatryczne nie zdają egzaminu, najlepiej odwołać się do osła! ;-))
                                          PS. A gdzie Ty dostrzegasz owe obiektywne fakty, że o logicznej argumentacji nie wspomnę?

Odlej się.Jesteś beznadziejny przypadek.
                                          • wislocki12 "Odlej się. Jesteś beznadziejny przypadek." 19.01.16, 23:27
                                            Jak to gdzie? A kto wyprodukował te złote myśli, że o argumentach nawet nie wspomnę:
                                            "Jak jest Afgańczyk,to jest też Żydzik,Polaczyk.
                                            - Nazwa Afganistan pochodzi o słowa "Afgan",Afganowie,ale niewykształcone Polaczyki nie wiedzą,nie rozumieją.
                                            - Nie rozumienie (nierozumienie?) tak prostego tekstu wiąże się ze znacznym upośledzeniem umysłowym.
                                            - W ciężkim stanie jesteś." ?
                                            PS. Proponuję zrezygnować z argumentów fizjologicznych, że o psychiatrycznych nie wspomnę! ;-))
                                            • franek Re: "Odlej się. Jesteś beznadziejny przypadek." 20.01.16, 13:59
                                              Zacięła się tobie płyta,powtarzasz się.
                                              • wislocki12 Cudzysłów 20.01.16, 14:17
                                                Musiałem powtórzyć W pierwszej wersji nie było cudzysłowu wskazującego jednoznacznie, że to są cytaty z "twórczości" niejakiego franka! ;-))
                                                • franek Re: Cudzysłów 20.01.16, 16:17
                                                  Ale jaka jest puenta twojej radosnej twórczości?
                                                  • wislocki12 Nijaki Franek 20.01.16, 20:55
                                                    Mam po raz trzeci przytoczyć twoje słowa? Proszę bardzo:
                                                    "Jak jest Afgańczyk,to jest też Żydzik,Polaczyk.
                                                    - W ciężkim stanie jesteś." :-((
                                                    I co sądzisz o autorze tych słów, niejakim franku? ;-))
                                                  • franek Re: Nijaki Franek 20.01.16, 21:24
                                                    >I co sądzisz o autorze tych słów, niejakim franku? ;-))

Tylko w superlatywach.;-))
                                                  • wislocki12 Ja też 20.01.16, 21:45
                                                    Ja też! ;-))
                                                  • franek Re: Ja też 20.01.16, 21:49
                                                    Mam cię po główce pogłaskać,jak syna?
                                                  • franek Re: Ja też 20.01.16, 21:54
                                                    Tylko,że mam ciężką rękę.
                                                  • wislocki12 Groźba karalna? 20.01.16, 23:46
                                                    Czy to aby nie jest groźba karalna? :-(
                                                  • franek Re: Groźba karalna? 21.01.16, 06:42
                                                    W twoim przypadku jeszcze nie.
                                                  • wislocki12 Bogu niech bedą dzięki! 21.01.16, 21:35
                                                    Całe szczęście! ;-))
      • franek Re: Ustawa o policji 21.01.16, 07:58
        >Trzeba teraz siedzieć cicho i potulnie

Podobno prawdziwa cnota krytyki się nie boi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka