von_bellow_11 15.01.16, 12:31 Macie teraz nowa ustawe, wiec koniec z krytyka PIsu oraz zabobonow i czarnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rz2014 Re: Ustawa o policji 15.01.16, 13:44 Trzeba teraz siedzieć cicho i potulnie. Krytykować czarnych nie wolno bo można pójść do piekła a tam smażą i przypiekają gorącym żelazem :) Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Ustawa o policji 15.01.16, 16:24 W dzieciństwie preferowałem od bajek m.in.komiksy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dobra zmiana? 15.01.16, 23:31 O, kurcze, to mam przewalone... :-(( "Należy rozważyć przywrócenie kary śmierci, bo są tak źli ludzie, że tylko w ten sposób można przed nimi uchronić społeczeństwo." (J. Kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Dobra zmiana? 15.01.16, 23:59 Nie szkoda darmowej siły roboczej?Może należałoby tężyznę fizyczną wykorzystywać w obozach pracy,koloniach karnych itp.,itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Dobra zmiana? 16.01.16, 00:44 W Judeopolonii pomysł trudny do zrealizowania,bo należałoby granice tego kraju otoczyć drutami kolczastymi pod napięciem,wieżyczkami wartowniczymi ze snajperami. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 17:46 Coś słyszałem o projekcie, który zakłada, że więzień będzie musiał zarobić na swoje utrzymanie. A że stawka na dobę jest wyższa niż w domu dziecka dla sierotki, to trzeba będzie w tym więzieniu nieźle się zapracować. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 17:51 A kto powiedział,że tym,którym nie należy się jeszcze humanitarna kula w łeb musi mieć wyższy poziom egzystencji od sierot z domu dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 20:28 Nie pisałem co się należy, tylko jak jest faktycznie. Bidulka ma mniejszy wsad do kotła niż skazaniec. To jest fakt, nie życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 500+ dla bidulki! 18.01.16, 22:34 Ale bidulka, w odróżnieniu od skazanego, ma program 500+, przynajmniej w perspektywie! I to jest moje dla niej życzenie! Podobno rząd już konsultuje! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Gułag czy Bereza? 18.01.16, 22:29 I Gułag, a raczej Bereza, niech będą nam wzorem! :-(( PS. Wszystko dla sierotek... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
abc573245 Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 20:02 Grypserka nie pójdzie do pracy. Może alimenciarze i drobnica Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Co z opozycją? 18.01.16, 22:37 Ciekawe, kiedy opozycyjni politycy zaczną popełniać gospodarcze, kryminalne i pospolite przestępstwa? ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Dobra zmiana? 16.01.16, 00:48 "Należy rozważyć przywrócenie kary śmierci, bo są tak źli ludzie, że tylko w ten sposób można przed nimi uchronić społeczeństwo." (J. Kaczyński) Kula w łeb jest humanitarna,umiera się błyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
abc573245 Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 19:59 Lepszy zastrzyk (tak jak w USA) - tiopental i pavulonik i po problemie. Po co tyle huku!!! Ludzie chcą spać! Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Dobra zmiana? 18.01.16, 21:57 Gratuluję chris1970 i abc573245 braku zrozumienia przeczytanego tekstu,bredzenia,pustosłowia. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 A opozycja? 18.01.16, 22:40 Im się wydaje, że ta ustawa skierowana jest przeciw zbrodniarzom, bandytom i złodziejom. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Oczy i uszy 16.01.16, 22:19 Obywatelu, pomóż Narodowej Policji! Pobij się sam i... załóż sobie podsłuch! ;-)) "Po prostu kierujemy się takimi względami, jakimi kierują się wszystkie normalne państwa, które chcą mieć rozpoznanie, chcą mieć informacje, chcą mieć oczy i uszy." (J. Kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Oczy i uszy 17.01.16, 02:12 W krajach totalitarnych inwigiluje się obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 W krajach totalitarnych inwigiluje się obywateli 17.01.16, 21:54 Czyli... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: W krajach totalitarnych inwigiluje się obywat 18.01.16, 22:22 Miałeś na myśli uwiąd starczy u mnie,terminatora afgańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Terminator 18.01.16, 22:43 To Ty jesteś Afgańczykiem? Uważaj, jak wychodzisz na ulicę... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Terminator 19.01.16, 10:11 Podobno osobowość dwubiegunowa miś-koń,to cecha często występująca u Afganów. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie prageny, a oblicze... 18.01.16, 23:03 Oni nie patrzą na geny, oni patrzą na oblicze... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Nie prageny, a oblicze... 18.01.16, 23:07 Bo na genetyce się nie znają.Oni,to pewnie od łopatologii. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Nie prageny, a oblicze... 18.01.16, 23:09 Z ich oblicza wyczytuję głęboką wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Nie prageny, a oblicze... 18.01.16, 23:16 ...dlatego w tym kraju już nikt spodni nie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Terminator 19.01.16, 00:48 >To Ty jesteś Afgańczykiem? Jak jest Afgańczyk,to jest też Żydzik,Polaczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Terminator 19.01.16, 09:37 Nazwa Afganistan pochodzi o słowa "Afgan",Afganowie,ale niewykształcone Polaczyki nie wiedzą,nie rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Terminator 19.01.16, 09:59 ...Afganie. Polaczyki zażydzili język polski. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 A jednak... 19.01.16, 12:14 "Afgańczyk obywatel Afganistanu; Afgan" (Słownik języka polskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: A jednak... 19.01.16, 12:32 To jesteś Polaczykiem i pewnie masz Żydziczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: A jednak... 19.01.16, 12:34 To w końcu Afgan,czy Afgańczyk?Nie zdecydowany jesteś,jak biseksualny gej. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: A jednak... 19.01.16, 12:37 Wiem,pisze się niezdecydowany.Równocześnie myślałem o walorach Beaty. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: A jednak... 19.01.16, 12:48 >obywatel Afganistanu; Afgan" (Słownik języka polskiego) Z tobą też trzeba łopatologicznie,jak z Żydzikami i Polaczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: A jednak... 19.01.16, 12:59 >obywatel Afganistanu; Afgan" (Słownik języka polskiego) Nie rozumienie tak prostego tekstu wiąże się ze znacznym upośledzeniem umysłowym. Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: A jednak... 19.01.16, 13:10 >obywatel Afganistanu; Afgan" (Słownik języka polskiego) Dalej nie czaisz wisłocki12?Przecież napisane jest.Łopatologia w przypadku twojego upośledzenia jest niezbędna.Gdzie widzisz "Afgańczyka"? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Poważny i szanujący się forumowicz 19.01.16, 13:16 Poważny i szanujący się forumowicz wysyła tylko jeden post i czeka na reakcję. Jeżeli jej brak to uznać trzeba, że temat "nie chwycił" i nie ma sensu nachalnie wmuszać go forumowiczom. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Poważny i szanujący się forumowicz 19.01.16, 13:27 Ponieważ "nie chwycił",dostosowałem się do twojego poziomu i wyłożyłem łopatologicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Większejsza racja... 19.01.16, 13:55 "Moja jest racja i tylko moja i moja racja jest większejsza od waszej..." Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "W ciężkim stanie jesteś" 19.01.16, 14:23 No tak, jak się ze mną nie zgadzasz, toś wariat! :-(( "Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne." (J. Kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: "W ciężkim stanie jesteś" 19.01.16, 16:21 Obiektywne fakty,logiczna argumentacja nie docierają do ciebie.Jesteś osłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Afgańczyk obywatel Afganistanu; Afgan" (SJP) 19.01.16, 21:11 No tak, jak ciężkie stany psychiatryczne nie zdają egzaminu, najlepiej odwołać się do osła! ;-)) PS. A gdzie Ty dostrzegasz owe obiektywne fakty, że o logicznej argumentacji nie wspomnę? PS2. Czy naprawdę chodzi ci o: - Jak jest Afgańczyk,to jest też Żydzik,Polaczyk. - Nazwa Afganistan pochodzi o słowa "Afgan",Afganowie,ale niewykształcone Polaczyki nie wiedzą,nie rozumieją. - Polaczyki zażydzili język polski. - To w końcu Afgan,czy Afgańczyk?Nie zdecydowany jesteś,jak biseksualny gej. - Wiem,pisze się niezdecydowany.Równocześnie myślałem o walorach Beaty. - bywatel Afganistanu; Afgan" (Słownik języka polskiego) - Z tobą też trzeba łopatologicznie,jak z Żydzikami i Polaczykami. - Nie rozumienie (nierozumienie?) tak prostego tekstu wiąże się ze znacznym upośledzeniem umysłowym. - W ciężkim stanie jesteś. PS3. "Afgańczyk obywatel Afganistanu; Afgan" (Słownik języka polskiego) Pozdrawiam, serdecznie, zresztą! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: "Afgańczyk obywatel Afganistanu; Afgan" (SJP) 19.01.16, 22:35 >No tak, jak ciężkie stany psychiatryczne nie zdają egzaminu, najlepiej odwołać się do osła! ;-)) PS. A gdzie Ty dostrzegasz owe obiektywne fakty, że o logicznej argumentacji nie wspomnę? Odlej się.Jesteś beznadziejny przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Odlej się. Jesteś beznadziejny przypadek." 19.01.16, 23:27 Jak to gdzie? A kto wyprodukował te złote myśli, że o argumentach nawet nie wspomnę: "Jak jest Afgańczyk,to jest też Żydzik,Polaczyk. - Nazwa Afganistan pochodzi o słowa "Afgan",Afganowie,ale niewykształcone Polaczyki nie wiedzą,nie rozumieją. - Polaczyki zażydzili język polski. - To w końcu Afgan,czy Afgańczyk?Nie zdecydowany jesteś,jak biseksualny gej. - Wiem,pisze się niezdecydowany.Równocześnie myślałem o walorach Beaty. - bywatel Afganistanu; Afgan" (Słownik języka polskiego) - Z tobą też trzeba łopatologicznie,jak z Żydzikami i Polaczykami. - Nie rozumienie (nierozumienie?) tak prostego tekstu wiąże się ze znacznym upośledzeniem umysłowym. - W ciężkim stanie jesteś." ? PS. Proponuję zrezygnować z argumentów fizjologicznych, że o psychiatrycznych nie wspomnę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: "Odlej się. Jesteś beznadziejny przypadek." 20.01.16, 13:59 Zacięła się tobie płyta,powtarzasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Cudzysłów 20.01.16, 14:17 Musiałem powtórzyć W pierwszej wersji nie było cudzysłowu wskazującego jednoznacznie, że to są cytaty z "twórczości" niejakiego franka! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Cudzysłów 20.01.16, 16:17 Ale jaka jest puenta twojej radosnej twórczości? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nijaki Franek 20.01.16, 20:55 Mam po raz trzeci przytoczyć twoje słowa? Proszę bardzo: "Jak jest Afgańczyk,to jest też Żydzik,Polaczyk. - Nazwa Afganistan pochodzi o słowa "Afgan",Afganowie,ale niewykształcone Polaczyki nie wiedzą,nie rozumieją. - Polaczyki zażydzili język polski. - To w końcu Afgan,czy Afgańczyk?Nie zdecydowany jesteś,jak biseksualny gej. - Wiem,pisze się niezdecydowany.Równocześnie myślałem o walorach Beaty. - bywatel Afganistanu; Afgan" (Słownik języka polskiego) - Z tobą też trzeba łopatologicznie,jak z Żydzikami i Polaczykami. - Nie rozumienie (nierozumienie?) tak prostego tekstu wiąże się ze znacznym upośledzeniem umysłowym. - W ciężkim stanie jesteś." :-(( I co sądzisz o autorze tych słów, niejakim franku? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Nijaki Franek 20.01.16, 21:24 >I co sądzisz o autorze tych słów, niejakim franku? ;-)) Tylko w superlatywach.;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Groźba karalna? 20.01.16, 23:46 Czy to aby nie jest groźba karalna? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Ustawa o policji 21.01.16, 07:58 >Trzeba teraz siedzieć cicho i potulnie Podobno prawdziwa cnota krytyki się nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś