zofiade 29.03.09, 10:45 Cześć nowa jestem. Moge z wami tu pisać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: nowa 29.03.09, 10:52 Pewnie...zapraszamy Zofio,będzie nam miło,a coś więcej? Odpowiedz Link
zofiade Re: nowa 29.03.09, 11:05 A co więcej? Nie wiem gdzie tu pisać bo wnuki mi pokazali wszystko i śmiechu my mieli zemnie. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: nowa 29.03.09, 11:20 Zofiode, mnie też rok temu uczyli posługiwania się komputerem moi wnukowie / tacy, którzy nie przekroczili 10 lat/ bo oni to potrafią jeszcze powoli wytłumaczyć.Bardzo dobrze by było gdybyś komputer miała tylko dla siebie.Nie boisz się ,że dzieciom coś sksaujesz.Podglądam sąsiadów i jeśli w domu są dzieci to rodzice lub dziadkowie z tego powodu nie ruszają komputera.Witaj więc i życzę Ci wspaniałych podruży w wirtualnym świecie.aga Odpowiedz Link
anoagata Re: nowa 29.03.09, 11:44 Cześć też jeż jestem tu nowa ale już trochę starsza i zagłosować już chyba mogę to pisz tu dużo śmiesznie i nie koniecznie na temat .bo tu są czasem takie nudy że trzeba by na pudy...Pozdrawiam z Mazur. Odpowiedz Link
super222 Re: nowazofiade 29.03.09, 11:59 Oj...bożesztymój, to ty taka surowieńka jesteś? Wyraz "cześć" i dalej "nowa jestem" zbudziły moje podejrzenia, że emerytka w pierwszym poście nie pisze "cześć". Powinno byc : pochwalony, niech wam się darzy i bardziej swojsko *witajcie*. "Cześć" ukazuje się niezwykle sporadycznie. Było też takie "Czuj duch" (???) ale już nie występuje. Zapytano ciebie, czy możesz coś więcej, ale tak naprawdę nikt ci nie odpowiedział. A ja wiem, najlepiej idą zdjęcia wnuków. Przedstaw nam wnuczęta, z którymi tak żeście się serdecznie śmiali gdyście znaleźli ten wątek. Pośmiejemy się wspólnie. Radość dzieci jest największą radością dla babci i dziadka - niech się darzy. Odpowiedz Link
groszek-5 Re: nowa 29.03.09, 12:16 Pisz kobieto ile chcesz i zkladaj nowe watki.Wszyscy tu sa fajni zyczliwi.Zobaczysz ile sie usmiejesz a nie raz zezloscisz.Roznie tu bywa,ale w sumie jest swojsko. Odpowiedz Link
zofiade Re: nowa 29.03.09, 12:54 Fajne tu panie są takie miłe. Nie moge pisać bo obiad zaraz trzeba.W niedziele dużo ludzi naobiedzie. Nie boje sie żeby co popsuć bo wnuki powiedzieli nie buj sie babcia bo jak co popsujesz to tato kupi nowego laptoka. Takie to teraz mądre. Wnuki fajne t zdjęcia to gdzie dać? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: nowa 29.03.09, 13:07 Zofio,jak masz zdjęcia w komputerze,to nie ma sprawy,my Ciebie wyedukujemy,tylko czy naprawdę chcesz dać zdjęcia na forum? Odpowiedz Link
lakrima1 Re: nowa 29.03.09, 13:08 Sie ! Uważam,że nie jesteś taka cienka i umiesz dobrze grać w te kulki. Zwroty p. Stanisławskiej też nie złe. Odpowiedz Link
polnaro Re: nowa 29.03.09, 15:37 Witaj. Pisz i czytaj. Jeśli ma być miło, to jednak: czytaj i pisz. Czekamy. Odpowiedz Link
maria73 Re: nowa 29.03.09, 17:20 oj Zofio,Zofio..... ale witaj i czuj się jak u siebie ) Odpowiedz Link
zofiade Re: nowa 29.03.09, 17:50 Fajne kobiety tu serdeczne i dobre. Córka też tak mówi jak przeczytała. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: nowa 29.03.09, 17:54 A możesz powiedzieć ile Ty masz lat ) bawić się to idź do rówieśników. Odpowiedz Link
pia.ed Re: nowa 29.03.09, 19:15 A co powiedział 10-letni wnuczek? Spodobało mu sie to forum? zofiade napisała: > Fajne kobiety tu serdeczne i dobre. Córka też tak mówi jak przeczytała. Odpowiedz Link