Gość: bogutek IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 16:56 Wszyscy , którzy mozecie cos powiedziec na temat wypoczynku w Bułgarii , dojazdu do Złotych Piasków , przejazdu przez Rumunię - prosze o wypowiedz na łamach forum . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: wczasy w Bułgarii IP: 213.25.159.* 14.04.02, 18:13 wiec droga jest troche męcząc-lecz zawsze ja pokonywaliśmy na raz tzn.raniutko wyjazd z reszowa na barwinek pozniej węgry rumunia i bługaria--w rumuni jezdzilismy róznymi trasamu--nawte tą wzdłuz granicy z jugosławią --a było to prawie 3 lata temu----drogi są niezle głównie dzieki funduszom unijnym--dobra rada jezeli planuje sie przejazd przez bukareszt--nie wolno jechac obwodicą bo jest ona gorsza od drogi polnej---na grnicach roznie --tylko raz powiedziano nam wprost ze mamy zaplacic łapowke bo jak nie to postoimy dłuzej. w samej bułgarii cudownie--cieple morze--gwarantowana pogoda--taniocha w knajpach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: wczasy w Bułgarii IP: 192.168.2.* 17.04.02, 00:06 Też planuję spędzić w tym roku wakacje w Bułgarii. Niestety obawiam się podróży samochodem, nie tyle ze względu na drogi czy bezpieczeństwo ale na problemy na granicy bułgarskiej. Nie uśmiecha mi się czekać 6-8 godzin w upale 40 stopniowym z kilkuletnim dzieckiem. A takie doświadczenia miało wielu turystów podróżujących tam w zeszłym roku. Niektórzy wręcz twierdzą, że cywilizacja kończy się na granicy rumuńsko-bułgarskiej. Dzisiaj Rumunia jest krajem w pełni bezpiecznym i bardzo przyjaznym Polakom. Kiepskie drogi, napady i Bóg wie co jeszcze, to nieprawdziwe stereotypy. Dlatego zainteresowałem się ofertą wakacyjną z przelotem. I co? Okazuje się, że czeskie biura podróży mają bardzo bogatą ofertę w cenach takich jak wczasy kupione w Polsce ale z własnym dojazdem. Kilka dni temu byłem w Czechach i przywiozłem kilka katalogów, jest w czym wybierać i na pewno w ciągu kilkunastu dni pojadę do Ostrawy lub Cz.Cieszyna, by podpisać umowę i w sierpniu polecę wraz z rodziną z Brna lub właśnie Ostrawy. Poza tym wolę spędzić urlop w towarzystwie bezpretensjonalnych Czechów, niż z Niemcami. Jeśli jesteś zainteresowany ofertą czeskich biur podróży, napisz tu swój adres e-mail, a podam Ci kilka namiarów. Pzdr. Tomaszek / Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wczasy w Bułgarii IP: 213.25.159.* 19.04.02, 22:33 wiesz a ja sie z niczym dziwnym ze strony bułgarskich urzedników nie spotkalam - -gdy tylko dowiadywali sie ze jade na wczasy do nich(a nie tylko tranzytem do grecji)usmiechali sie szybko sprawdzali paszport i zyczyli milego wypoczynku moze sie sie cos zmienilo od 2 lat? no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: wczasy w Bułgarii IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 11:55 Ja poproszę o namiary jeśli można mskania@poczta.onet.pl Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: wczasy w Bułgarii IP: *.polkomtel.com.pl 26.04.02, 12:23 Proszę o namiary biur podróży:pol99@go2.pl DZiekuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: wczasy w Bułgarii IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 20:06 Wyślę Wam jutro (w sobotę)! Pzdr. Tomaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUBA Re: wczasy w Bułgarii IP: *.rzeszow.msk.pl 10.06.02, 16:09 Czy aby napewno te informacje są nadal aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: wczasy w Bułgarii IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 13.07.02, 19:31 może ktoś jedzie z Rzeszowa około 27 lipca razem będzie raźniej Odpowiedz Link Zgłoś