Dodaj do ulubionych

wczasy w Bułgarii

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 16:56
Wszyscy , którzy mozecie cos powiedziec na temat wypoczynku w Bułgarii ,
dojazdu do Złotych Piasków , przejazdu przez Rumunię - prosze o wypowiedz na
łamach forum .

Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: wczasy w Bułgarii IP: 213.25.159.* 14.04.02, 18:13
      wiec droga jest troche męcząc-lecz zawsze ja pokonywaliśmy na raz tzn.raniutko
      wyjazd z reszowa na barwinek pozniej węgry rumunia i bługaria--w rumuni
      jezdzilismy róznymi trasamu--nawte tą wzdłuz granicy z jugosławią --a było to
      prawie 3 lata temu----drogi są niezle głównie dzieki funduszom unijnym--dobra
      rada jezeli planuje sie przejazd przez bukareszt--nie wolno jechac obwodicą bo
      jest ona gorsza od drogi polnej---na grnicach roznie --tylko raz powiedziano
      nam wprost ze mamy zaplacic łapowke bo jak nie to postoimy dłuzej. w samej
      bułgarii cudownie--cieple morze--gwarantowana pogoda--taniocha w knajpach.
      • Gość: Tomaszek Re: wczasy w Bułgarii IP: 192.168.2.* 17.04.02, 00:06
        Też planuję spędzić w tym roku wakacje w Bułgarii. Niestety obawiam się
        podróży samochodem, nie tyle ze względu na drogi czy bezpieczeństwo ale na
        problemy na granicy bułgarskiej. Nie uśmiecha mi się czekać 6-8 godzin w upale
        40 stopniowym z kilkuletnim dzieckiem. A takie doświadczenia miało wielu
        turystów podróżujących tam w zeszłym roku. Niektórzy wręcz twierdzą, że
        cywilizacja kończy się na granicy rumuńsko-bułgarskiej. Dzisiaj Rumunia jest
        krajem w pełni bezpiecznym i bardzo przyjaznym Polakom. Kiepskie drogi, napady
        i Bóg wie co jeszcze, to nieprawdziwe stereotypy. Dlatego zainteresowałem się
        ofertą wakacyjną z przelotem. I co? Okazuje się, że czeskie biura podróży mają
        bardzo bogatą ofertę w cenach takich jak wczasy kupione w Polsce ale z własnym
        dojazdem. Kilka dni temu byłem w Czechach i przywiozłem kilka katalogów, jest
        w czym wybierać i na pewno w ciągu kilkunastu dni pojadę do Ostrawy lub
        Cz.Cieszyna, by podpisać umowę i w sierpniu polecę wraz z rodziną z Brna lub
        właśnie Ostrawy. Poza tym wolę spędzić urlop w towarzystwie
        bezpretensjonalnych Czechów, niż z Niemcami.
        Jeśli jesteś zainteresowany ofertą czeskich biur podróży, napisz tu swój adres
        e-mail, a podam Ci kilka namiarów.
        Pzdr. Tomaszek / Kraków
        • Gość: ja Re: wczasy w Bułgarii IP: 213.25.159.* 19.04.02, 22:33
          wiesz a ja sie z niczym dziwnym ze strony bułgarskich urzedników nie spotkalam -
          -gdy tylko dowiadywali sie ze jade na wczasy do nich(a nie tylko tranzytem do
          grecji)usmiechali sie szybko sprawdzali paszport i zyczyli milego wypoczynku
          moze sie sie cos zmienilo od 2 lat? no nie wiem...
        • Gość: Monika Re: wczasy w Bułgarii IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 11:55
          Ja poproszę o namiary jeśli można

mskania@poczta.onet.pl

Dziękuję z góry
          • Gość: pol Re: wczasy w Bułgarii IP: *.polkomtel.com.pl 26.04.02, 12:23
            Proszę o namiary biur podróży:pol99@go2.pl
            DZiekuję!
            • Gość: Tomaszek Re: wczasy w Bułgarii IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 20:06
              Wyślę Wam jutro (w sobotę)!
              Pzdr. Tomaszek
      • Gość: NUBA Re: wczasy w Bułgarii IP: *.rzeszow.msk.pl 10.06.02, 16:09
        Czy aby napewno te informacje są nadal aktualne?
        • Gość: jano Re: wczasy w Bułgarii IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 13.07.02, 19:31
          może ktoś jedzie z Rzeszowa około 27 lipca razem będzie raźniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka