IP: 217.96.44.* 16.04.02, 22:49
Szukam nazwy wody toaletowej lub perfum o widącej nucie zapachowej-fiołek
Obserwuj wątek
    • Gość: Szatan Re: Perfumy IP: *.wje.com 16.04.02, 23:24
      Ja znam fiolkow bo mieszkaja na miom osiedlu. Nie lubie ich bo chyba na pewno
      to pedaly(kto inny mogl by byc fiolkiem ?).Sie usmiechaja do siebie slodko jak
      ida ulica i wygladaja jak dwa matoly jeden duzy drugim maly!
      • Gość: ple Re: Perfumy IP: *.rzeszow-staszica.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 06:54
        ci przynajmniej mają coś wspólnego z poruszanym tematem, a Twoja wypowiedż ma się
        jak Ty do inteligencji.
        • Gość: des Re: Perfumy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 08:15
          Sour de Paris (chyba COTY) we fioletowych flakonikach. Mam też nadzieję, że w/w
          wypowiadający się panowie zaliczyli już doroczną kąpiel wielkanocną. Na rok
          nają spokój. Będzie to dobra wiadomość dla osób podróżójacych z nimi środkami
          komunikacji miejskiej. Pamiętajcie też chłopcy, że pasta do zębów nie służy do
          jedzenia, tylko do ich mycia.
          • Gość: artur Re: Perfumy IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 09:36
            Właśnie kończy mi się zawartość flakonika.
            Jaki zapach polecacie dla mężczyzny (pytanie wyłącznie do kobiet)?
            • Gość: kai Re: Perfumy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 11:22
              Gość portalu: artur napisał(a):

> Właśnie kończy mi się zawartość flakonika.
              > Jaki zapach polecacie dla mężczyzny (pytanie wyłącznie do kobiet)?

Oleg Cassini - "Ricochet". Ciężko dostać w Polsce, ale do kupienia w wiekszości
              lotniskowych stref wolnocłowych.

• Gość: artur Re: Perfumy IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 11:25
                jaka jest główna nuta zapachowa tego cuda wolnocłowego?
                • Gość: kai Re: Perfumy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 11:44

> jaka jest główna nuta zapachowa tego cuda wolnocłowego?

Nie mam zielonego pojęcia, ale pachnie wspaniale.

• Gość: kilian Re: Perfumy IP: *.pp.rzeszow.pl 17.04.02, 11:51
                    Jeśli tak działa, jak się nazywa, to faktycznie warto. Jak w tym pytaniu:
                    Najniebezpieczniejszy pocisk na świeicie ? Kobieta: wpada w oko, rani serce,
                    pustoszy kieszeń i wychodzi bokiem. Ciągle rykoszetując..;-))
                    • Gość: artur Re: Perfumy IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 12:01
                      Oby znowu tak nie wyszło, że wydam połowę średniej krajowej płacy na flakonik
                      perfum, a laska mi powie: "Ładne perfumy! Co to? Adidas?"
                      • Gość: kilian Re: Perfumy IP: *.pp.rzeszow.pl 17.04.02, 12:07
                        A jeszcze może dodać: "U ruskich kupiłeś ? Widziałam tam podobne.."
                      • Gość: kai Re: Perfumy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 12:12

> Oby znowu tak nie wyszło, że wydam połowę średniej krajowej płacy na flakonik
                        > perfum, a laska mi powie: "Ładne perfumy! Co to? Adidas?"

Mam na zbyciu pusty flakonik, wlejesz Adidasa i zaoszczędzisz.

• Gość: artur Re: Perfumy IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 12:16
                          a masz 3 tasiemki? przyszyję do garnituru i będzie niezły dresik ;-)
    • traktox66 Re: Perfumy 01.09.16, 08:55
      Ja tam zawsze wolę czytać etykiety perfum przed zakupem, czy np zawierają piżmo , co to jest można poczytać tutaj : blog.divanii.pl/2016/08/25/pizmo-czego-o-nim-wiemy/ to w sumie zawsze najbardziej sprawdzam, ale inne składniki też ważne :) Także kupujcie z głową!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka