roman-tik 07.02.08, 17:57 Macie jakieś pomysły na życzenia. Nie chodzi mi o standartowe tylko jakieś nie konwencjonalne? Coś w stylu www.uczucia.ovh.org Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gytek Re: Coś na Walentynki...? IP: *.dyn.optonline.net 07.02.08, 18:01 kto sprowadzil ten poganski wymysl do Polski i po co.KUPOWAC,kupowac i jeszcze raz kupowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Coś na Walentynki...? IP: 217.97.193.* 07.02.08, 20:25 Na gorze roze, na dole bez a my sie kochamy jak kot i pies. Na gorze roze, na dole fiolki a my sie kochamy jak dwie pierdolki. Na gorze roze, na dole pole a my sie kochamy tak ze ja p...... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buha ha Re: Coś na Walentynki...? IP: *.uznam.net.pl 08.02.08, 20:39 na gorze róże na dole mak ściągaj majtki będzie fuck.... na górze róże a na dole ja ciebie p..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Coś na Walentynki...? IP: *.uznam.net.pl 09.02.08, 09:15 na górze róże na dole kluska ja ciebie kocham jak kaczor tuska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Cytat z filmu - na czasie IP: *.echostar.pl 14.02.08, 03:36 Zgadka z jakiego to filmu "Dla mnie mozesz być nawet Lechem Jarosławem" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swir Re: Cytat z filmu - na czasie IP: *.uznam.net.pl 14.02.08, 18:12 i wałęsą Odpowiedz Link Zgłoś