Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne

05.07.25, 09:00
Witam piękne panie w ten piękny słoneczny sobotni dzień, jakie na dzisiaj plany???Ja na 10 idę na trening, potem będę piekła pierożki z jabłkami oczywiście starego zeszytu teściowej,mam pytanie czy te perfumy są oryginalne bo ja się nie znam a chcę kupić na prezent, pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego, spokojnego, pięknego i upalnego dnia 🌻⚘️🌹🌷🌺
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 09:02
      Gdzie je kupiłaś czy chcesz kupić?
      • mariola233 Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 11:50
        Chcę kupić
        • eliszka25 Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 14:06
          Ale gdzie chcesz kupić? Przez internet czy stacjonarnie?
    • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 12:11
      Właśnie, czy i jak bardzo różnią się podróbki perfum od oryginałów? Poza ceną oczywiście.
      • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 12:12
        Bo jakieś tam buty, czy torebki podobno przede wszystkim jakościowo.
        • dominika9933 Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 12:16
          Raz w życiu kupiłam podróbkę TH, na bazarze w Turcji, z ciekawości właśnie. Zapach był ok, ale bardzo nietrwały. To było z piętnaście lat temu, może teraz są lepsze. 8 euro kosztowałasmile
          • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 12:25
            TH?
            • dominika9933 Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 12:37
              Tommy Hilfiger
          • asia.sthm Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 12:43
            > Zapach był ok, ale bardzo nietrwały.

Bo to srodki utrwalajace sa najdrozszymi skladnikami perfum. Zapach jest zgodny z oryginalem, czesto z tej samej fabryki.
            Jak torebki Gucci robione z resztek oryginalnych materialow przez tych samych majstrow po godzinach pracy.
            • dominika9933 Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 13:38
              Wiem, to był mój taki eksperyment. Nie liczyłam na wielesmile. Bardzo nie lubię podróbek.
            • alpepe Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 17:31
              Ta, jako dostawca Adidasa i Ralpha Laurena musieliśmy podpisać umowy i tam było coś właśnie o tym, że nie możemy wykorzystać resztek poprodukcyjnych/ nadwyżek produkcji. Uspokajam, chodziło o artykuły reklamowe niejako jednorazowe. Zresztą mamy tak ustawioną produkcję, że u nas ile zamówione, tyle zrobione, chyba, że większe ilości i gdy sami to podzlecamy. Sądzę więc, że to mit z tym, że obuwnicy/kaletnicy dziabią coś po godzinach. Za duże kary, za duże kontrole.
              • aankaa Re: Cześć piękne 🥰 Perfumy oryginalne 05.07.25, 17:38
                no, te podróby to raczej w dalekiej Azji są robione, więc i kontroli jakby mniej, albo nieskuteczne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka