Dodaj do ulubionych

RZĄD ZABIERZE NAM WWSZYSTKO

IP: *.gze.pl 18.04.02, 19:52
Własnie przeczytałem, ze bezrobotni moga stracic prawo do zasiłku jesli dostana
z odsetek 380 zł lub wiecej. To jest straszne !!! Jelsi ktos sobie oszczedzał i
teraz ma pieniadze ulokowane w banku a stracił prace to naleza mu sie zarowno
odsetki jak i zasiłek !!! Jakim prawem rzad stosuje takie chwyty !!! To jest
kolejny cios w kieszen obywatela !!! To wszystko robis ie nie do zniesienia.!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: normalny Re: RZĄD ZABIERZE NAM WWSZYSTKO IP: 217.96.44.* 19.04.02, 11:30
      • Gość: normalny Re: RZĄD ZABIERZE NAM WWSZYSTKO IP: 217.96.44.* 19.04.02, 11:39
        Masz rację!
        Ten rzad komuchów jest już martwym trupem i za cztery lata będzie musiał
        ustąpić innym. Pomyśl jakie to będzie rozkoszne: złodziei z SLD zastąpią
        jeszcze więksi złodzieje i bandyci z AWS. Zaczną obsadzać swoich we wszystkich
        urzedach, ale wcześniej na wysokich stołkach zaczną wypłacać wielomilionowe
        odprawy zatrudnionym tam przez poprzednią ekipę. Podobnie jak w Argentynie,
        pozamykaja wówczas konta, a ty się martwisz o odsetki... Najgorsze, że nikt nie
        wie, co z tymi bandami niby się zwalcząjacymi, ale grającymi jedynie o złób -
        ostatecznie zrobic. Wytłuc ich nie można, bo mamy demokrację, pozostaje tylko
        znowu głosować. A wiec trzeba wybierać między czerwonymi lub białymi
        bandziorami. Może ktoś dopowie nam obu coś sensownego. Błagam, niech tylko nie
        pieprzy o tym, że mamy cierpliwie czekac, bo naprawa Polski wymaga czasu. To
        już głosili komuchowie prawdziwi od 1945 roku. Na co niby mamy czekać, aż
        pozdychamy z bezrobocia i głodu? Co więc robić?...
        • Gość: radek Re: RZĄD ZABIERZE NAM WWSZYSTKO IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 12:38
          Jest jeszcze jedna sprawa, której media nie nagłośniły.
          Stypendium naukowe jest już opodatkowane.
          • Gość: RJ Re: RZĄD ZABIERZE NAM WWSZYSTKO IP: 195.136.36.* 22.04.02, 08:24
            Od kiedy? Bo ja mam stypendium, a podatku mi nie potrącają.

Pozdrowienia
            • Gość: radek Re: RZĄD ZABIERZE NAM WWSZYSTKO IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 09:13
              Gość portalu: RJ napisał(a):

> Od kiedy? Bo ja mam stypendium, a podatku mi nie potrącają.
              >
              > Pozdrowienia

Moja koleżanka dostała marcowe i kwietniowe stypendium pomniejszone o podatek.
              Nie wiem od kiedy, bo w poprzednim semestrze nie miała odpowiedniej średniej ocen.

• Gość: Guciek Re: RZĄD ZABIERZE NAM WWSZYSTKO IP: *.gze.pl 22.04.02, 19:46
                Ja tez mam sypendium i mi nie potracaja podatku.
    • Gość: Ika Re: RZĄD ZABIERZE NAM WWSZYSTKO IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 09:42
      Ale to jest największe zmartwienie tych co nic nie mają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka