IP: *.gazeta.pl 07.06.01, 13:00
Czy ktos ma doświadczenia w przyjmowaniu wyciągu z grejfruta o nazwie Citrosept?. Czy jego dzialanie jest
rzeczywiscie tak rewelacyjne jak reklamuje ulotka? Chodzi o oczyszczanie organizmu, walkę z
bakteriami,wirusami itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bambi Re: Citrosetp IP: 217.96.11.* 07.06.01, 14:55
      Działanie CITROSEPTU jest rzeczywiści doskonałe, ale.... zależy od Twojego
      organizmu; tj. czy będzie tolerował tego rodzaju substancje. Poza tym, jako
      wyciąg z cytrusa (grejfruta) może uczulać (szczególnie podatne osoby) -> to
      wiem od mojej koleżanki.

Poza tym, działą rzeczywiście dobrze - jeśli przyjmujesz go regularnie.
      Jeśli zaczniesz - to powinien Ci sie należeć order uśmiechu, bo mimo, że
      skuteczny, to w smaku PASKUDNY.

Życzę udanego leczenia, Bambi
      • Gość: nosik Re: Citrosetp IP: *.gazeta.pl 07.06.01, 16:33
        To prawda, jest to paskudne, obrzydliwe, ale staram się przyjmować TO COŚ bardzo regularnie.Nie wiem jednak
        jak długo to należy stosować. Pozdrowienia!
        • Gość: Aga Re: Citrosetp IP: 195.205.36.* 08.06.01, 11:08
          Proponuje pić citrosept z melisš, tzn. z jej naparem. Mozna jš dostać prawie w każdym sklepie, i w każdej aptece, a proszę wierzyć nic nie czuć !!! Warto spróbować !
    • Gość: xyz Re: Citrosetp IP: *.acn.waw.pl 25.06.01, 00:00
      Moi kumple z pracy brali to na grype. Rewelacyjnie im to pomogło. W dodatku
      zapewniło im mocnego energetycznego kopa więc pracowali jak nakręceni.
      • Gość: Ola Re: Citrosetp IP: 212.244.46.* 27.06.01, 15:42
        Polecam, jest lepszy od wszystkich antybiotyków świata i innych prochów. W
        celach leczniczych zażywałam go 3 m-ce (na ulotce znajdziesz czas stosowania w
        zależności od leczonej przypadłości, a więc i wybranej kuracji), a teraz gdy
        jestem przeziębiona. Działa! A do gorzkiego smaku już się przyzwyczaiłam...
        • Gość: akne Re: Citrosetp IP: 195.205.211.* 27.06.01, 15:58
          Czesc !!!!1
          Muszcze Ci powiedziec , ze jest to rewelacyjny srodek.
          Pracuje w aptece i po rozmowie z klientami wiem ,ze pomogl wielu osobom. Sama
          nawet go polecam znajomym. Zycze duzo zdrowia.
    • Gość: Kasiulek Re: Citrosetp IP: 195.94.201.* 05.07.01, 14:43
      Ja po regularnym przyjmowaniu Citroseptu przez pol roku przez nastepne ponad
      pol roku (i oczywiscie w trakcie przyjmowania) nie mialam opryszczki!!!! I
      dlatego uwazam, ze jest doskonaly, bo wczesniej "opryszczalo" mnie przynajmniej
      1 w miesiacu...
      Aha, mowila mi tez mama, ze jej kolezanka z pracy wyleczyla sobie grzybice na
      paznokciach u nog (przyjmowala Citrosept do wewnatrz i smarowala paznokcie 2
      razy dzien przez jakies pol roku.

Pozdrawiam,
    • hserwin Re: Citrosetp 29.12.01, 19:46
      Rewelacja.Panaceum na wszystkie dolegliwosci.Do użycia zewnętrznego jak i do
      wewnatrz.Powinien być w kazdym domu jak aspiryna.
    • Gość: mkonos Re: Citrosetp IP: *.*.*.* 03.01.02, 15:21
      Super na przeziębienie. Radzę pić z sokiem pomarańczowym, wtedy nawet 30 kro
      [pli na szklankę nie czuć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka