Gość: suzi IP: *.crowley.pl 12.10.04, 21:02 ten menel mial 500 zl chyba na mysli .Powinni mu dobrze dupe spalowac to moze bedzie wreszcie pozadek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HKS Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:30 Rzeszwska plicja to ku-rwa pie-rdo-lone bambusy.Zreszta polska policja to sku- rwy-syny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohan Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: 81.15.189.* 12.10.04, 22:01 Skoro jeszcze masz czym pisać, to chyba nie było tak źle...? ;) Jak po następnym meczu się nie odezwiesz, uznam że dostałeś tyle, ile Ci się należało! :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francowaty Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 20.10.04, 10:37 może i policja to bambusy ,ale DRESOM nikt i nic w debilizmie nie dorówna ! jebać i tępić to robactwo ,prewencja ma moje pełne przyzwolenie na ostrą jazdę z tymi kałmukami ! DRESY DO GAZU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietruch_Arka Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.gdynia.mm.pl 12.10.04, 22:16 To nie kibice są złem tego świata tylko prymitywy z policji. To ludzie którzy zamiast zająć sie tym czym powinni, łamią notorycznie prawo,wyrzywaja sie na 15 letnich dzieciach którzy chodzą na mecze. Z drugiej strony czego mozna sie spodziewąc po kimś (mam tu na myśli policjantow) kto był za młodu na podworku w dupe kopany przez kolegów, kto nie miał ambicji aby iśc do wojska tylko w ten sposób odrabia często służbe wojskową, wreszcie ktoś kto strzela do weterynarza i przy interwencji wysadza poł wsi (Magdalenka).najgorsze jest jednak, że nie mozemy im nic zrobić albo wiem policja,prokuratura,sądy to instytucje które można wsadzić w Polsce do jednego koszyka.To wszystko jest chore tak jak chory jest nasz kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydres ! Do Pietruch_Arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:26 Ty pusty i prymitywny tumanie ! Najpierw zastanów się co piszesz neardentalu ! Życzę ci z całego serca super idioto aby spotkali cię wieczorem chłopcy z kijami bejsbolowymi ! Dres to pies ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Do Pietruch_Arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:51 to Ty się stuknij w debilny łep! zapraszam przyjdz choć na jeden mecz a GWARNTUJE CI że zmienisz zdanie o Polskiej pOLICJI i to o 360 stopni a jak nie to zaprosze Cie na piwo... nie jeden miał takie zdanie jak Ty poszewdł na mecz i zmieniły mu się poglądy! należy okrucić tych buraków co chowają się za mundurem policyjnym HWDP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do Pietruch_Arka IP: 80.51.180.* 17.10.04, 23:20 Facet szalejesz na meczu to dostajesz pałą i prawidłowo,a takim jak ty to wszystkim powinna wjebac policja zebyscie zmądrzeli troche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUTNIK KRAKÓW !!! Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:40 Bogdan Porada(...) Na pewno moi ludzie nikogo nie pobili pałkami ani nie wpuszczali gazu do autokaru po meczu. Po prostu było spokojnie, nie trzeba było interweniować. Może to kibice mieli w autobusie ukryty gaz i ktoś dla hecy go użył. Nie wiem - tłumaczy Porada. Zarzuty krakowskich kibiców Bogdan Porada uważa za zupełnie bezpodstawne: - To pomówienia. Gdyby to wszystko była prawda, to jestem pewny, że poszkodowani doskonale wiedzieliby, kto ich skrzywdził. Uważam, że obarczanie takimi poważnymi zarzutami to nowe metody walki pseudokibiców ze służbami porządkowymi. Wymyślają różne historie i kierują sprawy do prokuratury po to, by porządkowi cackali się z nimi z obawy przed konsekwencjami. ta kobieta lekkich obyczajów jaką jest napewno Bogdan Porada jest zakłamaną policyjną szmatą i tyle , byłem tam i wszystko widzialem , gdybyśmy mieli kamerę kilku z tych bandytów jakimi jest ochrona i policja RZESZOWSKA !!! poszlo by siedzieć !!! i za to wpuszczenie przez nich gazu do autokarów !! sam się tym dusiłem i mnie żarło w gardle !!! POLICJA I OCHRONA RZESZOWSKA = BANDYTYZM !!! JEDEN ZA WSZYSTKICH WSZYSCY ZA JEDNEGO ! JAK SĄ TAKIE KOZAKI I MÓWIĄ ŻE NIE MA ŻADNYCH SKARG TO JESZCZE NAS ZAPAMIĘTAJĄ !!! KAŻDY Z NICH BYŁ ZAMASKOWANY TO JAK MOŻNA WSKAZAĆ TYPA SKORO BYLO ICH Z 40 !! PLUJE NA POLICJE RZESZOWSKĄ ORAZ CHRONĘ !! AHA I WZBUDZONA AGRESJA U OCHRONIARZY I POLICJANTÓW JEST ZNANA W ŚRODOWISKU RZESZOWSKICH KIBICÓW Z NADUŻYWANIA AMFETAMINY PRZEZ TE DWIE BANDY (CZYTAJ : POLICJA RZESZOWSKA I OCHRONA !!! ) I NA MECZU WŁAŚNIE Z HUTNIKIEM U KILKU BYŁO TO ŁATWE DO ZAUWAŻENIA !!! RZESZOWSKA POLICJA I OCHRONA = ZAKŁAMANI BANDYCI TRZYMAJĄCY TAM WŁADZE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowo Huta [Ł] Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 12.10.04, 22:51 Fakt jest faktem zostaliśmy źle potraktowni przez policje i ochrone.Teraz powiniśmy otrzymać jakieś przeprosiny,oraz jakieś wynagrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN z N-H Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 12.10.04, 22:52 suzi debilu menel to ojciec twoj.........pomysl nim cos napiszesz matole i to samo dotyczy innych debili typu geya rohana ...moze ruchana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spikerspw Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 23:02 czlowieczku jak nie byles tam to nei wiesz jaka jest sytuacja ten "menel" jak go nazwales ma dobra prace zone i wysokie wykrzsztalcenie.prostaczku nie wiesz jaka jest sytacja myslisz ze policja mowi ze bylo ok to tak wydarzlo sie naprawde??chyba niewiesz co sie dzieje na swiecie skoro czytajac artykul stajesz bezpodstawnie po stronie policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milciu Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:20 a dla kontrastu dodam że policjanci z prewencji na emczu to prostaki, tępaki i neiuki którzy z trudem po znajomości zdali maturę a że nikt nigdzie ich nei chciał (nawet matka w domu) to wzieli ich do policji gdzie teraz odreagowują to, że w dzieciństwie byli poniewierani prez rówieśników! trzeba w końcu zrobić porządek z policją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama HKS Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.autocom.pl 12.10.04, 23:06 Jebać POLICJE!!! Uwaga na psów (nie obrażając zwierząt)świętokrzyskich scyzoryków na meczu z Pogonią Staszów bo to taka sama banda jak rzeszowska. "Mundur niebieski, orzeł żelazny zabiłeś dziecko jesteś odważny, jesteś odważny, jesteś szczęśliwy polska policja to skurwysyny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resovia To samo mielismy w Sarzynie IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.04, 23:34 zaatakowali nas a później pałowali i wrzucili gaz do autokaru zasrani prowokatorzy a póxniej wyłapują w razie opru i ładują zarzut czynnej napaści skur-wy-syny !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietruch_Arka Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.gdynia.mm.pl 12.10.04, 23:48 do antydresa:) antydresie masz pecha bo nie chodze w dresie nawet go nie posiadam,najpierw skończ tyle uczelni co ja a potem nazywaj mnie tumanem.To,że jesteś ograniczonym debilem to widąc po Twoim wpisie.ja komentuje artykuł opowiadjacy o metodach pracy policji a Ty mi wjeżdzasz tutaj z jakimiś dresami.Buraku w długich włosach,wełnianym swetrze i przetartych spodniach kibice obecnie chodzą tak ubrani,że Ty możesz tylko pomarzyć o takich ciuchach i za taką cene (jeśli wchodzimy juz prostaku na temat ubrań)Życze Ci abyś kiedyś miał kontakt z policją to moze zmienisz zdanie na temat ich "pracy".Zapewne jesteś studencikiem w długich włosach więc radze uważać na przyszłorocznych juwenaliach bo policja ktorej tak bronisz może miec słabszy dzien i po prostu cie....zastrzelić.Bez szacunku, bez pozdrowień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIWNE!!! Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 00:42 Dziwne, że pan redkator nie wspomniał nazwiska policjanta, który dowodził zabezpieczeniem meczu Hutnika ze Stalą! Ponoć od lat znana w Rzeszowie kanalia i psychopata! Gdzies od czasów stanu wojennego albo i wczesniej. I tak Hutnik w II lidze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Do Pietrucha Arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:07 I po cholerę Ci te wszystkie uczelnie i markowe ciuchy?? Żeby siezajmować czymś tak prymitywnym jak piłka nożna? Jakieś zadymy, bijatyki, wyzywanie..policja.?? Każdy szanująy się (po dobrych uczelniach i w dobrych ciuchach) nie ma kontaktu z Policją i nie powinienen mieć... Także.. proponuję kolejny fakultet i odwiedziny w lepszych sklepach :) Pozdrawiam!!! A czy Stal czy Hutnik... jedna branża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milciu Re: Do Pietrucha Arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:23 Wujku Dobra Rada sport właśnie jest dla ludzi wykształconych którzy za ciężko zapracowane pieniądze chcą w weekend jakoś się zrelaksować i pkkibicować ukochanej drużynie! a że przy okazjii NIC złego nie robiąć dostanie pałką w głowę, przypadkowo go zastrzelą i zmoczą całego armatką wodną to już chyba przesada co??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czy Wy, stadionowi Re: Do Pietrucha Arka i do milici IP: 81.15.189.* 13.10.04, 09:18 Czy Wy, stadionowi bandyci macie resztę społeczeństwa za idiotów? A te wulgarne okrzyki (zresztą próbka zaprezentowana na forum) to swiadczą o waszej inteligencji i dobrym wycjhowaniu, tak? A wzajemne wyzywanie się na stadionie, a proowokowanie starć z badyto-kibicami strony przeciwnej? A konfiskowane przy wejściach narzędzia "miłości" do klubu? A alkohol chlany zapewne celem podniesienia poziomu percepcji? Uważam, że jesteście sami sobie winni. Wiecie gdzie idziecie, wiecie co bedziecie robić, wiecie co was może za to spotkać. Jeżeli któregoś z was - kibico-bandytów zastrzelą - płakać osobiście nie będę. Jednego chwasta mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.enformatic.pl 13.10.04, 09:47 Bardzo dobry artykul.Kasa zginela, to bylo do przewidzenia... po meczu Ruch LKS w chorzowie bylo to samo, tyle ze poginela kasa,aparaty cyfrowe,kluczyki od auta,komorki itp.Co do rzeszowskiej policji to niestety poprawy nie ma sie co spodziewac...Oddzialy AT na takie mecze jak "derby Rzeszowa" czy potyczki rzeszowsko-krakowskie zawsze sa pod wplywem narkotykow(policja amfetaminy ma duzo w magazynach), co do funkcjonariuszy Prewencji sa to mlodzi ludzie czesto z rodzin patologicznych ktorzy sa ze wsi(nie mowie, ze czlowiek ze wsi jest gorszy... po prostu tam po dyskotekach sie bija co tydzien) lub po prostu nie mogli sobie znalezc pracy(przyklad sprawdzony).Niejednokrotnie spotkalem sie ze slowami ze strony policjantow ze..."uderzylbym sobie cos" itp. to sa przyklady godne potepienia.Rzeszowską policją powinny zajac sie odpowiednie osoby (psycholodzy,psychiatrzy a niektorzy juz dawno powinni siedziec) naduzywaja swoich praw ...czesto sami je ustalaja....takie przypadki to wstyd, ktory przewyzsza nawet dzialania naszego sejmu.Nalezy o tych sprawach mowic glosno, bo jak tak dalej pojdzie to na stadiony zaczna chodzic sami policjanci a nie rodziny i wazne osoby, by stworzyc wymarzony wizerunek trzeba ukrocic najpierw policji... bo 75% awantur jest z ich winy! Tylko media nie probuja stanac z kibicami na meczu i zobaczyc jak jest naprawde.... standardowo w tv mozna uslyszec ze policja swietnie sie sprawowala podczas jakiegos pojedynku...Tylko ze nie kazdy klub ma animozje z innym.Nazywacie kibicow chuliganami i terrorystami.... to kim sa policjanci w takim razie ? Zaden zwykly czlowiek nie ma przyblizonego wizerunku policjanta.Proponuje konkretnie sie zajac tym tematem i pokazac innym ze stereotypy kibic-chuligan dawno sie zmienily na policja-chuligani. pozdro dla Pietrucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Stal przeprasza za milicje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:19 Tak sie składa ze byłem na tym meczu i Hutnik prezentował się pod względem kibicowskim na 6!! była świetna oprawa i bardzo kulturalny doping a policja i ochrona szukała prowokacji i nie wierzcie im!! tłumaczą się bo wiedzą że i tak nie będzie konsekwencji Hutnik przepraszamy za rzeszowska milicje ZKS Stal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Stal przeprasza za rzeszowska milicje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:25 Stal przeprasza za rzeszowska milicje a ty suzi to se wez do buzi lizaczka i sama se spaluj dupe Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: rzeszowska milicja 13.10.04, 14:02 Wypowiedzi policyjnych buraków przytoczone w tym artykule są tak prostackie i płytkie że cuchną na kilometr bezczelnym kłamstwem. Świadczą też o poczuciu bezkarności i totalnej arogancji tych - za przeproszeniem - "stróżów prawa". Kanał i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohan Re: rzeszowska milicja IP: 81.15.189.* 13.10.04, 14:34 Jasne! Przecież to policja na meczach wykrzykuje wulgarne wyrazy pod adresem druzyny przeciwnej, rzuca kamieniami i butelkami w zawodników i wykrzykuje HWDK (ibicom). Żałosny jesteś chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: rzeszowska milicja 14.10.04, 07:52 Czytaj ze zrozumieniem matołku. Ja się odniosłem do zachowania policji i tzw. ochrony oraz wypowiedzi tych - równych tobie intelektem - osobników. Baczność ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohan Re: rzeszowska milicja IP: 81.15.189.* 14.10.04, 08:37 I vice versa, inteligencie spracowany :P A ja odnosiłem do wszystkich wypowiedzi na tym forum, a zwłaszcza do tych, w których bezbrzeżna głupota bandyto-kibiców miesza się z dziecięcą naiwnością naiwnością, zaś sami bandyto-kibice przedstawiają się jako niewinne ofiary policji. Nawet gdybym urodził się wczoraj i w zyciu nie widział meczu piłkarskiego - to i tak bym nie uwierzył. Spocznij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herubin RZESZOWOWI GRATUJUMEMY POLICJI;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:29 można powiedzieć jedno: Rzeszowowi gratulujemy policji najgorszej w kraju! Czy znajdzie się w końcu ktoś z mediów na tyle odważny żeby pokazać prawdziwą twarz widowiska piłkarskiego? Z tego miejsca chciałem zaprosić redaktora GW żeby wybrał się z jedną z Rzeszowskich drużyn na mecz podwyższonego ryzyka. Sami Panowie się przekonacie kto w tym sporze ma racje i mam nadzieje, że odpowiednio to skomentujecie na łamach gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 13.10.04, 15:30 Wreszcie właściwe działanie policji. 90% tzw kibiców to zwykli bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypolicja Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.krak.tke.pl 13.10.04, 16:57 widze ze niektorzy wypowiadajcy sie nie mieli nigdy doczynienia z policjia (jesli ich mozna tak nazwac) i pisza bzdury i farmazowy pozdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohan Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: 81.15.189.* 13.10.04, 18:45 Ty zapewne miałeś do czynienia z policją. Chyba niejednokrotnie. Czy złapany z butelką po piwie w łapie też płakałeś, że ty tu przypadkiem i nie wiesz czemu cię zatrzymują, bo ty tylko sprawdzałeś jak daleko doleci butelka? Płacz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herubin Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:43 haha proporcje sobie poprzestawiałeś! 10% kibiców ma skłonności do zadym w tym niecały 1% JEDEN PROCENT! to tzw. stadionowi bandyci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NyziA Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:51 jechałam tym autokarem do Rzeszowa. to nie prawda ze policja nie przeszukiwala kibicow. mi osobiscie kazano wypakowac plecak dwa razy.. policjant chyba chcial ogladac moje majtki i koszulki i chyba z 5 razy pytal dlaczego jade z kibciami Hutnika do domu. policjanci juz przy wysiadaniu z autokaru stwarzali problemy, nie dziwie sie ich agresywnemu zachowaniu po meczu. nie bylo rozroby, nie mieli okazji sie wyzyc, wiec uczynili to na odchodne kibicow Hutnika. prawda jest taka ze policja klamie i kradnie!! i sami osmieszaja swoja instytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:09 Kolesiom pokroju Marka czy Rohana proponuję w ogóle nie odpowiadać na ich zaczepki. Pewnie, że kibice nie są aniołkami, często zachowują się agresywnie ale w przygniatającej większości przypadków (jak i w tym) to nie kibice byli stroną prowokującą. Bzdury opowiadacie, że człowiek z dobrym wykształceniem nie interesuje się takimi rzeczami jak piłka nożna. Ja jestem prawnikiem w dobrze prosperującej katowickiej firmie, skonczyłem prawo we Wrocławiu. Za młodu jak większość małych chłopaków zakochałem się w piłce nożnej i ta pasja została mi do dzisiaj. W wolnych chwilach gram ze starymi znajomymi z różnych kręgów (od lekarzy i prawników po pracowników fizycznych) w piłkę. W młodości zostałem kibicem i do dziś się z tego nie wyleczyłem, jeżdżę na mecze Górnika i wiele razy spotkałem się z chamstwem arogancją i agresją ze strony policji w przypadkach gdy kibice nie stwarzali zagrożenia. Nie generalizowałbym, że wszyscy policjanci to idioci ale jednak w przypadku prewencji w 90% przypadków są to niewyżyte matoły ze szkołami ukonczonymi po znajomości. Nie wszyscy kibice to bandyci, ja jadąc na mecz chcę pokibicować i nie robiąc nic złego oczekuję, że bezpiecznie zobaczę mecz. Niestety bardzo często z powodu zachowania policji jest to niemożliwe. Oczywiście większość takich spraw nie wychodzi na światło dzienne a nawet jeśli są opisane jak w tym przypadku to prokuratura po paru dniach zawiesza śledztwo - Hutnicy nie popuszczajcie im! Nie wrzucajcie wszystkich kibiców do 1 worka! P.S. Przemek Czaja (12 latek) też robił zadymę, że go policyjna bestia zabiła?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milciu Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:24 Ci co pochwalają rzeszowską policje chcecie powtórki z pomorza? chcecie by w końcu zapałowali niewinne dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: 213.77.14.* 17.10.04, 20:46 Tak Rzeszowska Policja jest zła.Zła bo nie pozwala na burdy na stadionie i po zanim. Nie daje kibolom „ porządzić”. I jeszcze zabiera siekierki styliska noże i inne gadżety kibica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Z Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 10:24 Znam gościa, który został okradziony przez MĘDY i wiem że nie skarżyłby ich gdyby tak nie było. Na kija mu problemy jak ma żonkę i ustawione życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic prawdziwy Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.man.rsk.pl 20.10.04, 20:13 kibole to chołota od sierpa i młota-prać jak leci Odpowiedz Link Zgłoś