Dodaj do ulubionych

Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską policję

IP: *.crowley.pl 12.10.04, 21:02
ten menel mial 500 zl chyba na mysli .Powinni mu dobrze dupe spalowac to moze
bedzie wreszcie pozadek
Obserwuj wątek
    • Gość: HKS Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:30
      Rzeszwska plicja to ku-rwa pie-rdo-lone bambusy.Zreszta polska policja to sku-
      rwy-syny
      • Gość: Rohan Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: 81.15.189.* 12.10.04, 22:01
        Skoro jeszcze masz czym pisać, to chyba nie było tak źle...? ;)
        Jak po następnym meczu się nie odezwiesz, uznam że dostałeś tyle, ile Ci się
        należało! :>
        • Gość: francowaty Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 20.10.04, 10:37
          może i policja to bambusy ,ale DRESOM nikt i nic w debilizmie nie dorówna !

jebać i tępić to robactwo ,prewencja ma moje pełne przyzwolenie na ostrą jazdę
          z tymi kałmukami !

DRESY DO GAZU
    • Gość: Pietruch_Arka Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.gdynia.mm.pl 12.10.04, 22:16
      To nie kibice są złem tego świata tylko prymitywy z policji. To ludzie którzy
      zamiast zająć sie tym czym powinni, łamią notorycznie prawo,wyrzywaja sie na 15
      letnich dzieciach którzy chodzą na mecze. Z drugiej strony czego mozna sie
      spodziewąc po kimś (mam tu na myśli policjantow) kto był za młodu na podworku w
      dupe kopany przez kolegów, kto nie miał ambicji aby iśc do wojska tylko w ten
      sposób odrabia często służbe wojskową, wreszcie ktoś kto strzela do weterynarza
      i przy interwencji wysadza poł wsi (Magdalenka).najgorsze jest jednak, że nie
      mozemy im nic zrobić albo wiem policja,prokuratura,sądy to instytucje które
      można wsadzić w Polsce do jednego koszyka.To wszystko jest chore tak jak chory
      jest nasz kraj.
      • Gość: antydres ! Do Pietruch_Arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:26
        Ty pusty i prymitywny tumanie ! Najpierw zastanów się co piszesz neardentalu !
        Życzę ci z całego serca super idioto aby spotkali cię wieczorem chłopcy z
        kijami bejsbolowymi ! Dres to pies !
        • Gość: HWDP Re: Do Pietruch_Arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:51
          to Ty się stuknij w debilny łep! zapraszam przyjdz choć na jeden mecz a
          GWARNTUJE CI że zmienisz zdanie o Polskiej pOLICJI i to o 360 stopni a jak nie
          to zaprosze Cie na piwo... nie jeden miał takie zdanie jak Ty poszewdł na mecz
          i zmieniły mu się poglądy!
          należy okrucić tych buraków co chowają się za mundurem policyjnym
          HWDP!
          • Gość: gosc Re: Do Pietruch_Arka IP: 80.51.180.* 17.10.04, 23:20
            Facet szalejesz na meczu to dostajesz pałą i prawidłowo,a takim jak ty to
            wszystkim powinna wjebac policja zebyscie zmądrzeli troche...
    • Gość: HUTNIK KRAKÓW !!! Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:40
      Bogdan Porada(...) Na pewno moi ludzie nikogo nie pobili pałkami ani nie
      wpuszczali gazu do autokaru po meczu. Po prostu było spokojnie, nie trzeba było
      interweniować. Może to kibice mieli w autobusie ukryty gaz i ktoś dla hecy go
      użył. Nie wiem - tłumaczy Porada.

Zarzuty krakowskich kibiców Bogdan Porada uważa za zupełnie bezpodstawne: - To
      pomówienia. Gdyby to wszystko była prawda, to jestem pewny, że poszkodowani
      doskonale wiedzieliby, kto ich skrzywdził. Uważam, że obarczanie takimi
      poważnymi zarzutami to nowe metody walki pseudokibiców ze służbami
      porządkowymi. Wymyślają różne historie i kierują sprawy do prokuratury po to,
      by porządkowi cackali się z nimi z obawy przed konsekwencjami.

ta kobieta lekkich obyczajów jaką jest napewno Bogdan Porada jest zakłamaną
      policyjną szmatą i tyle , byłem tam i wszystko widzialem , gdybyśmy mieli
      kamerę kilku z tych bandytów jakimi jest ochrona i policja RZESZOWSKA !!!
      poszlo by siedzieć !!! i za to wpuszczenie przez nich gazu do autokarów !! sam
      się tym dusiłem i mnie żarło w gardle !!! POLICJA I OCHRONA RZESZOWSKA =
      BANDYTYZM !!! JEDEN ZA WSZYSTKICH WSZYSCY ZA JEDNEGO ! JAK SĄ TAKIE KOZAKI I
      MÓWIĄ ŻE NIE MA ŻADNYCH SKARG TO JESZCZE NAS ZAPAMIĘTAJĄ !!! KAŻDY Z NICH BYŁ
      ZAMASKOWANY TO JAK MOŻNA WSKAZAĆ TYPA SKORO BYLO ICH Z 40 !! PLUJE NA POLICJE
      RZESZOWSKĄ ORAZ CHRONĘ !! AHA I WZBUDZONA AGRESJA U OCHRONIARZY I POLICJANTÓW
      JEST ZNANA W ŚRODOWISKU RZESZOWSKICH KIBICÓW Z NADUŻYWANIA AMFETAMINY PRZEZ TE
      DWIE BANDY (CZYTAJ : POLICJA RZESZOWSKA I OCHRONA !!! ) I NA MECZU WŁAŚNIE Z
      HUTNIKIEM U KILKU BYŁO TO ŁATWE DO ZAUWAŻENIA !!! RZESZOWSKA POLICJA I OCHRONA
      = ZAKŁAMANI BANDYCI TRZYMAJĄCY TAM WŁADZE !!!!!
    • Gość: Nowo Huta [Ł] Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 12.10.04, 22:51
      Fakt jest faktem zostaliśmy źle potraktowni przez policje i ochrone.Teraz
      powiniśmy otrzymać jakieś przeprosiny,oraz jakieś wynagrodzenie.
    • Gość: FAN z N-H Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 12.10.04, 22:52
      suzi debilu menel to ojciec twoj.........pomysl nim cos napiszesz matole i to
      samo dotyczy innych debili typu geya rohana ...moze ruchana?
    • Gość: spikerspw Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 23:02
      czlowieczku jak nie byles tam to nei wiesz jaka jest sytuacja ten "menel" jak
      go nazwales ma dobra prace zone i wysokie wykrzsztalcenie.prostaczku nie wiesz
      jaka jest sytacja myslisz ze policja mowi ze bylo ok to tak wydarzlo sie
      naprawde??chyba niewiesz co sie dzieje na swiecie skoro czytajac artykul
      stajesz bezpodstawnie po stronie policji
      • Gość: milciu Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:20
        a dla kontrastu dodam że policjanci z prewencji na emczu to prostaki, tępaki i
        neiuki którzy z trudem po znajomości zdali maturę a że nikt nigdzie ich nei
        chciał (nawet matka w domu) to wzieli ich do policji gdzie teraz odreagowują
        to, że w dzieciństwie byli poniewierani prez rówieśników!
        trzeba w końcu zrobić porządek z policją!
    • Gość: Mama HKS Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.autocom.pl 12.10.04, 23:06
      Jebać POLICJE!!! Uwaga na psów (nie obrażając zwierząt)świętokrzyskich
      scyzoryków na meczu z Pogonią Staszów bo to taka sama banda jak
      rzeszowska. "Mundur niebieski, orzeł żelazny zabiłeś dziecko jesteś odważny,
      jesteś odważny, jesteś szczęśliwy polska policja to skurwysyny!!
    • Gość: Resovia To samo mielismy w Sarzynie IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.04, 23:34
      zaatakowali nas a później pałowali i wrzucili gaz do autokaru

zasrani prowokatorzy a póxniej wyłapują w razie opru i ładują zarzut czynnej
      napaści skur-wy-syny !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Pietruch_Arka Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.gdynia.mm.pl 12.10.04, 23:48
      do antydresa:)
      antydresie masz pecha bo nie chodze w dresie nawet go nie posiadam,najpierw
      skończ tyle uczelni co ja a potem nazywaj mnie tumanem.To,że jesteś
      ograniczonym debilem to widąc po Twoim wpisie.ja komentuje artykuł opowiadjacy
      o metodach pracy policji a Ty mi wjeżdzasz tutaj z jakimiś dresami.Buraku w
      długich włosach,wełnianym swetrze i przetartych spodniach kibice obecnie chodzą
      tak ubrani,że Ty możesz tylko pomarzyć o takich ciuchach i za taką cene (jeśli
      wchodzimy juz prostaku na temat ubrań)Życze Ci abyś kiedyś
      miał kontakt z policją to moze zmienisz zdanie na temat ich "pracy".Zapewne
      jesteś studencikiem w długich włosach więc radze uważać na przyszłorocznych
      juwenaliach bo policja ktorej tak bronisz może miec słabszy dzien i po prostu
      cie....zastrzelić.Bez szacunku, bez pozdrowień.
    • Gość: DZIWNE!!! Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 00:42
      Dziwne, że pan redkator nie wspomniał nazwiska policjanta, który dowodził
      zabezpieczeniem meczu Hutnika ze Stalą! Ponoć od lat znana w Rzeszowie kanalia
      i psychopata! Gdzies od czasów stanu wojennego albo i wczesniej.
      I tak Hutnik w II lidze!!!
      • Gość: Wujek Dobra Rada Do Pietrucha Arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:07
        I po cholerę Ci te wszystkie uczelnie i markowe ciuchy?? Żeby siezajmować czymś
        tak prymitywnym jak piłka nożna? Jakieś zadymy, bijatyki, wyzywanie..policja.??
        Każdy szanująy się (po dobrych uczelniach i w dobrych ciuchach) nie ma kontaktu
        z Policją i nie powinienen mieć... Także.. proponuję kolejny fakultet i
        odwiedziny w lepszych sklepach :) Pozdrawiam!!! A czy Stal czy Hutnik... jedna
        branża :)
        • Gość: milciu Re: Do Pietrucha Arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:23
          Wujku Dobra Rada sport właśnie jest dla ludzi wykształconych którzy za ciężko
          zapracowane pieniądze chcą w weekend jakoś się zrelaksować i pkkibicować
          ukochanej drużynie! a że przy okazjii NIC złego nie robiąć dostanie pałką w
          głowę, przypadkowo go zastrzelą i zmoczą całego armatką wodną to już chyba
          przesada co???????????
          • Gość: Czy Wy, stadionowi Re: Do Pietrucha Arka i do milici IP: 81.15.189.* 13.10.04, 09:18
            Czy Wy, stadionowi bandyci macie resztę społeczeństwa za idiotów? A te wulgarne
            okrzyki (zresztą próbka zaprezentowana na forum) to swiadczą o waszej
            inteligencji i dobrym wycjhowaniu, tak? A wzajemne wyzywanie się na stadionie,
            a proowokowanie starć z badyto-kibicami strony przeciwnej? A konfiskowane przy
            wejściach narzędzia "miłości" do klubu? A alkohol chlany zapewne celem
            podniesienia poziomu percepcji?
            Uważam, że jesteście sami sobie winni. Wiecie gdzie idziecie, wiecie co
            bedziecie robić, wiecie co was może za to spotkać.
            Jeżeli któregoś z was - kibico-bandytów zastrzelą - płakać osobiście nie będę.
            Jednego chwasta mniej
    • Gość: Darek Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.enformatic.pl 13.10.04, 09:47
      Bardzo dobry artykul.Kasa zginela, to bylo do przewidzenia... po meczu Ruch LKS
      w chorzowie bylo to samo, tyle ze poginela kasa,aparaty cyfrowe,kluczyki od
      auta,komorki itp.Co do rzeszowskiej policji to niestety poprawy nie ma sie co
      spodziewac...Oddzialy AT na takie mecze jak "derby Rzeszowa" czy potyczki
      rzeszowsko-krakowskie zawsze sa pod wplywem narkotykow(policja amfetaminy ma
      duzo w magazynach), co do funkcjonariuszy Prewencji sa to mlodzi ludzie czesto
      z rodzin patologicznych ktorzy sa ze wsi(nie mowie, ze czlowiek ze wsi jest
      gorszy... po prostu tam po dyskotekach sie bija co tydzien) lub po prostu nie
      mogli sobie znalezc pracy(przyklad sprawdzony).Niejednokrotnie spotkalem sie ze
      slowami ze strony policjantow ze..."uderzylbym sobie cos" itp. to sa przyklady
      godne potepienia.Rzeszowską policją powinny zajac sie odpowiednie osoby
      (psycholodzy,psychiatrzy a niektorzy juz dawno powinni siedziec) naduzywaja
      swoich praw ...czesto sami je ustalaja....takie przypadki to wstyd, ktory
      przewyzsza nawet dzialania naszego sejmu.Nalezy o tych sprawach mowic glosno,
      bo jak tak dalej pojdzie to na stadiony zaczna chodzic sami policjanci a nie
      rodziny i wazne osoby, by stworzyc wymarzony wizerunek trzeba ukrocic najpierw
      policji... bo 75% awantur jest z ich winy! Tylko media nie probuja stanac z
      kibicami na meczu i zobaczyc jak jest naprawde.... standardowo w tv mozna
      uslyszec ze policja swietnie sie sprawowala podczas jakiegos pojedynku...Tylko
      ze nie kazdy klub ma animozje z innym.Nazywacie kibicow chuliganami i
      terrorystami.... to kim sa policjanci w takim razie ? Zaden zwykly czlowiek nie
      ma przyblizonego wizerunku policjanta.Proponuje konkretnie sie zajac tym
      tematem i pokazac innym ze stereotypy kibic-chuligan dawno sie zmienily na
      policja-chuligani. pozdro dla Pietrucha
    • Gość: Dario Stal przeprasza za milicje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:19
      Tak sie składa ze byłem na tym meczu i Hutnik prezentował się pod względem
      kibicowskim na 6!! była świetna oprawa i bardzo kulturalny doping a policja i
      ochrona szukała prowokacji i nie wierzcie im!! tłumaczą się bo wiedzą że i tak
      nie będzie konsekwencji
      Hutnik przepraszamy za rzeszowska milicje ZKS Stal
    • Gość: Dario Stal przeprasza za rzeszowska milicje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:25
      Stal przeprasza za rzeszowska milicje a ty suzi to se wez do buzi lizaczka i
      sama se spaluj dupe
      • georghe Re: rzeszowska milicja 13.10.04, 14:02
        Wypowiedzi policyjnych buraków przytoczone w tym artykule są tak prostackie i
        płytkie że cuchną na kilometr bezczelnym kłamstwem. Świadczą też o poczuciu
        bezkarności i totalnej arogancji tych - za przeproszeniem - "stróżów prawa".
        Kanał i tyle.
        • Gość: Rohan Re: rzeszowska milicja IP: 81.15.189.* 13.10.04, 14:34
          Jasne! Przecież to policja na meczach wykrzykuje wulgarne wyrazy pod adresem
          druzyny przeciwnej, rzuca kamieniami i butelkami w zawodników i wykrzykuje HWDK
          (ibicom). Żałosny jesteś chłopcze.
          • georghe Re: rzeszowska milicja 14.10.04, 07:52
            Czytaj ze zrozumieniem matołku.
            Ja się odniosłem do zachowania policji i tzw. ochrony oraz wypowiedzi tych -
            równych tobie intelektem - osobników.
            Baczność !
            • Gość: Rohan Re: rzeszowska milicja IP: 81.15.189.* 14.10.04, 08:37
              I vice versa, inteligencie spracowany :P
              A ja odnosiłem do wszystkich wypowiedzi na tym forum, a zwłaszcza do tych, w
              których bezbrzeżna głupota bandyto-kibiców miesza się z dziecięcą naiwnością
              naiwnością, zaś sami bandyto-kibice przedstawiają się jako niewinne ofiary
              policji. Nawet gdybym urodził się wczoraj i w zyciu nie widział meczu
              piłkarskiego - to i tak bym nie uwierzył.
              Spocznij!
    • Gość: herubin RZESZOWOWI GRATUJUMEMY POLICJI;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:29
      można powiedzieć jedno: Rzeszowowi gratulujemy policji najgorszej w kraju!
      Czy znajdzie się w końcu ktoś z mediów na tyle odważny żeby pokazać prawdziwą
      twarz widowiska piłkarskiego?
      Z tego miejsca chciałem zaprosić redaktora GW żeby wybrał się z jedną z
      Rzeszowskich drużyn na mecz podwyższonego ryzyka. Sami Panowie się przekonacie
      kto w tym sporze ma racje i mam nadzieje, że odpowiednio to skomentujecie na
      łamach gazety...
    • Gość: marek Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 13.10.04, 15:30
      Wreszcie właściwe działanie policji.
      90% tzw kibiców to zwykli bandyci.
      • Gość: antypolicja Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.krak.tke.pl 13.10.04, 16:57
        widze ze niektorzy wypowiadajcy sie nie mieli nigdy doczynienia z policjia
        (jesli ich mozna tak nazwac) i pisza bzdury i farmazowy pozdro dla normalnych
        • Gość: Rohan Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: 81.15.189.* 13.10.04, 18:45
          Ty zapewne miałeś do czynienia z policją. Chyba niejednokrotnie. Czy złapany z
          butelką po piwie w łapie też płakałeś, że ty tu przypadkiem i nie wiesz czemu
          cię zatrzymują, bo ty tylko sprawdzałeś jak daleko doleci butelka?
          Płacz dalej.
      • Gość: herubin Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:43
        haha proporcje sobie poprzestawiałeś! 10% kibiców ma skłonności do zadym w tym
        niecały 1% JEDEN PROCENT! to tzw. stadionowi bandyci!
    • Gość: NyziA Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:51
      jechałam tym autokarem do Rzeszowa. to nie prawda ze policja nie przeszukiwala
      kibicow. mi osobiscie kazano wypakowac plecak dwa razy.. policjant chyba chcial
      ogladac moje majtki i koszulki i chyba z 5 razy pytal dlaczego jade z kibciami
      Hutnika do domu. policjanci juz przy wysiadaniu z autokaru stwarzali problemy,
      nie dziwie sie ich agresywnemu zachowaniu po meczu. nie bylo rozroby, nie mieli
      okazji sie wyzyc, wiec uczynili to na odchodne kibicow Hutnika.
      prawda jest taka ze policja klamie i kradnie!! i sami osmieszaja swoja
      instytucje.
    • Gość: Katowice Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:09
      Kolesiom pokroju Marka czy Rohana proponuję w ogóle nie odpowiadać na ich
      zaczepki. Pewnie, że kibice nie są aniołkami, często zachowują się agresywnie
      ale w przygniatającej większości przypadków (jak i w tym) to nie kibice byli
      stroną prowokującą. Bzdury opowiadacie, że człowiek z dobrym wykształceniem nie
      interesuje się takimi rzeczami jak piłka nożna. Ja jestem prawnikiem w dobrze
      prosperującej katowickiej firmie, skonczyłem prawo we Wrocławiu. Za młodu jak
      większość małych chłopaków zakochałem się w piłce nożnej i ta pasja została mi
      do dzisiaj. W wolnych chwilach gram ze starymi znajomymi z różnych kręgów (od
      lekarzy i prawników po pracowników fizycznych) w piłkę. W młodości zostałem
      kibicem i do dziś się z tego nie wyleczyłem, jeżdżę na mecze Górnika i wiele
      razy spotkałem się z chamstwem arogancją i agresją ze strony policji w
      przypadkach gdy kibice nie stwarzali zagrożenia. Nie generalizowałbym, że
      wszyscy policjanci to idioci ale jednak w przypadku prewencji w 90% przypadków
      są to niewyżyte matoły ze szkołami ukonczonymi po znajomości. Nie wszyscy
      kibice to bandyci, ja jadąc na mecz chcę pokibicować i nie robiąc nic złego
      oczekuję, że bezpiecznie zobaczę mecz. Niestety bardzo często z powodu
      zachowania policji jest to niemożliwe. Oczywiście większość takich spraw nie
      wychodzi na światło dzienne a nawet jeśli są opisane jak w tym przypadku to
      prokuratura po paru dniach zawiesza śledztwo - Hutnicy nie popuszczajcie im!
      Nie wrzucajcie wszystkich kibiców do 1 worka!

P.S. Przemek Czaja (12 latek) też robił zadymę, że go policyjna bestia zabiła??
      • Gość: milciu Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:24
        Ci co pochwalają rzeszowską policje chcecie powtórki z pomorza? chcecie by w
        końcu zapałowali niewinne dziecko?
        • Gość: kargul Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: 213.77.14.* 17.10.04, 20:46
          Tak Rzeszowska Policja jest zła.Zła bo nie pozwala na burdy na stadionie i po
          zanim. Nie daje kibolom „ porządzić”. I jeszcze zabiera siekierki styliska noże
          i inne gadżety kibica
    • Gość: Jacek Z Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 10:24
      Znam gościa, który został okradziony przez MĘDY i wiem że nie skarżyłby ich
      gdyby tak nie było. Na kija mu problemy jak ma żonkę i ustawione życie.
    • Gość: kibic prawdziwy Re: Kibice z Krakowa skarżą się na rzeszowską pol IP: *.man.rsk.pl 20.10.04, 20:13
      kibole to chołota od sierpa i młota-prać jak leci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka