Gość: Aja z tego osiedla Re: Terror na Baranówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:12 Tak naprawde To to co piszą jest w połowie prawdą, jak ja ide sobie o 23.00 koło bloków i sobie jeszcze gwiżdże to sie niema co bać (chociaż dla mnie) ponieważ tam mnie znają Niewiem jak jest ze nieznajomymi ale jak coś to w nocy nie polecam chodzić po Broniewskiego osobom nie z osiedla, ponieważ gdy byłam niewidoczna omało mi sie nie dostało ale spotkałam swojego Kuzyna w tych co mi chccieli dokopać. TO nieprawda że chodzą sobie kolesie z Siekierami to lekka przesada że ktoś sie trafi z bassbalem to niema problemu. Prawdą jest że trzeba uważac na Komórki Kradna Jak Cholera a co pozatym moge napisać Tylko tyle że jak są tzw. Dymy (ci co z osiedla to wiedzą napeewno :)) To trzeba uważać aby nie oberwać A tyle napisze ale nie polecam nieznajomym nocnych przygód z baranówką 2 !!! Yo Yo Ziomy nara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoViak Re: Terror na Baranówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:59 powiem jedno gowno prawda ze normalni ludzie dostaja wpierdol, dostaja go tylko zydy . Jude Jude ZKS. Miasto jest nasze CWKS RESOVIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Terror na Baranówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 15:28 Tak? A co z takimi sytuacjiami kiedy to ide sobie rynkiem i podchodzi do mnie dres ,po czym mówi coś w stylu ,,ej rzuć coś drobnych".W takich sytuacjach nie kazdy czuje się komfortowo ,policja powinna rozganiac grupki kibiców tak jak robią to z młodzieżą na ,,kole" .Z tym ,że młodziez w takich miejscach jak ,,koło" nie robi nic złego innym ludziom w przeciwieństwie do dresów z rynku.Dlaczego policja nic nie robi ?Przeciez wiecie wszyscy co to są ,,Leśne Ludki" bojówka resovi która grozi miastu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Terror na Baranówce IP: 80.51.168.* 23.10.04, 10:57 Te wszystkie baby co się wypowiadały przed kamerami to są konfidetki, same zaczeły woje, i poco było zaczynac przecież my nikomu nic złogo nierobiliśmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimovoli BARANÓWKA X IP: *.res.pl / 82.160.26.* 23.10.04, 15:36 otóż moi mili - problemem jest przede wszystkim to, że nagłaśnianie takich kwestii staje się asumptem do tego, żeby ci wszyscy rozbójnicy ponawiali swoje akcje. o, kurwa - w gazecie o nas napisali! - na pewno takie okrzyki wzruszenia towarzyszyły tym i owym zbójcom. jeśli chodzi o narkotyki - to bardzo interesująca jest opinia, że tutaj można kupić każdą ilość i zawsze. otóż to nieprawda - nic nie można kupi. mieszkam na tym osiedlu od 20 lat i znam bardzo wielu ludzi, przeważnie takich, o których można powiedzieć, że do kościółka nie chodzą, wolą się raczej buntować na swoje sposoby - i nikt jeszcze nie miał do załatwienia heroiny czy kokainy. a i z nie-narkotykiem choć tak samo nielegalnym jak narkotyki - madżongą - jest spory problem - ci co mają znajomości jeżdżą na inne osiedla, bo zwykle tu jest krucho z zieleninką... a zresztą - nie taki diabeł straszny jak go malują. ja bardziej boję się smętnych spojrzeń dewot pędzących do kościółka na wieczorne roraty - pomimo całego terroru, to one rządzą na osiedlu z księdzem proboszczem dobrodziejem. miała być rampa do skateboardingu - nie ma, bo za głośna. boisk jest tyle co kot napłakał, a z nich i tak wyganiają bo za głośno. a jak już coś się organizuje - to są to dni osiedla, gdzie owe dewoty bawią się do rana racząc piwem i kiełbaskami przy żenujących melodiach znajomego szołmena, bo muzyką tego nazwaćnie wypada... a młodzież? ma się dobrze. a ci, co rzekomo organizują terror, to wyjątki na palcach jednaj ręki. jak wszędzie gdzie mieszkają ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyrk zrobili Re: Terror na Baranówce IP: *.skyware.pl 24.10.04, 11:33 co to ma być??!! przedstawiacie Baranówkę w takim świetle jakby to osiedle było jednym wielkim zakładem karnym! żeby jeszcze to co napisaliście było prawdą! a nie ustwaionym przedstawieniem! ja przyznaję że zabezpiecznie nie jest ale ludzie ja tam mieszkam od urodzenia i siedziałam nie raz na owym moście i nie widziałam pijanych 12-sto latków rozłożonych na ławce!! są menele ale ciut starsze! bachory zaczepiają ale nie są na pilocie! na każdym osiedlu są żule i tu nowości nie podaliście ani ja nie podaje! więc najpierw sprawdźcie to a nie piszcie farmazony! i nie podpuszczajcie kumpli żeby w kamere rzucali! czy latali z siekiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Terror na Baranówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:13 Z tym terrorem to trochę za bardzo panowie redaktorzyki popłynęli, mieszkam na osiedlu B.4 dosyc sporo czasu, nie jestem chuliganem, nie mam 2 metrów wzrostu, ale jeszcze nigdy mnie tu nic złego nie spotkało... Ale jedną niepokojącą rzecza którą zauważyłem jest fakt kibicowskich rozgrywek chłopaczków, któży mają po 16-18 lat. Rzeczywiście tymi małolatami powinni zająć się panowie policjanci, jak również szkoła, a w szczególnosci ich rodzice... P.S. Wprowadzić w szkołach zakaz noszenia ubrań firmy LONGS-DALE, PITT BULL i takich tam śmieciarskich kibicowskich firm. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zydsoviaka Re: Terror na Baranówce IP: *.osk.enformatic.pl 28.10.04, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zydsoviaka do zydsowiaka IP: *.osk.enformatic.pl 28.10.04, 17:41 Ty idioto przygupiasty kogo ty pobiles w swoim zasranym zyciu dziecko wracajace wieczorem z treningu. Przypomnij sobie balwanie jak pewnej niedzieli stales wraz z okolo 15 swoimi spedalonymi kolesiami na przystanku w kominiarkach i zobaczyles idaca grupe okolo 6 osob wracajacych na baranowke 4 po tym jak barany chuligany z zydsovi wzieliscie po kamieniu w reke ruszyliscie w strone tej grupy ja bylem z przodu sam oni fakt zaczeli uciekac mala to pociecha dla was gdyz z taka przewaga byliscie silniejsi.Baranie ja przed wami nie ucieklem poczekalem jak rzuciliscie kamieniami w moja strone z odleglosci 20 metrow bo baliscie sie podbiec do mnie blizej,po czym sam zaczalem was scigac PAMIETACIE dzieciaki w 15 bez kamieniu to juz nie byliscie kozakami i co wiem ze wygladalem jak dres a nie jak bezbronna staruszka i pewnie dlatego nie chcieliscie konfrontacji.Bylem male pasozyty pozniej na Broniewskiego za wami bo tak sie sklada ze znam tam wszystkich znaczacuch bandziorow ale was juz nie bylo.Nawiazujac to twoich slow ze nie bedzie szacunku dla starej gwardii,baranie nie pisz takich glupot bo jak ci ludzie sie zdenerwuja to policja juz nic nie bedzie robic bo nie bedzie co po was zbierac.A tak na marginesie przez cale swoje zycie chodzilem po Baranowkach 1 2 3 4 w szaliku Stali Rzeszow i nikt mi slowa nie powiedzial.Jestescie zalosni. Odpowiedz Link Zgłoś