Dodaj do ulubionych

Restauracja "DWOREK" przy ul.Dabrowskiego

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 15:30
Co sądzicie na temat nowego przybytku wykwintnego jadła i dobrego napoju ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ziobro Re: Restauracja IP: *.rsk.pl 05.05.02, 21:35
      mi sie podoba, zamiast dotychczasowego trocze juz przyniszczoneo budynku
      przybył ładny Hotelik i kawałek zieleni.
      • Gość: bobi Re: Restauracja IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 21:48
        Gość portalu: ziobro napisał(a):

> mi sie podoba, zamiast dotychczasowego trocze juz przyniszczoneo budynku
        > przybył ładny Hotelik i kawałek zieleni.

dzieki za pierwsza opinie - ja rowniez jestem po wrazeniem . Moze jednak nie tyle
        architektury co klasy podawanych tam posilkow i wzorowej obslugi . Polecam
        wszystkim !

• Gość: bobi Re: Restauracja IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 19:33
          Luuuudzie , czy oprocz Kufelka , Expresu , Peruk , Plastykow i innych dupereli
          znacie naprawde dobre lokale ???
          • Gość: roztorih Re: Restauracja IP: *.icm.edu.pl / *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 22:42
            Gość portalu: bobi napisał(a):

> Luuuudzie , czy oprocz Kufelka , Expresu , Peruk , Plastykow i innych dupereli
            > znacie naprawde dobre lokale ???

rzecz gustu i kwestia zawartosci portfela .. pytanie tez czy chcesz dobrze zjesc
            czy posiedziec i napic sie piwa
            moim zdaniem dobrze i w miare tanio mozna zjesc w Sphinxie choc jest to lokal
            bardziej przelotowy, cos jak jadlodajnia/stolowka .. przynajmniej ja go tak
            odbieram bedac tam
            jezeli jestes dziany mozesz wpasc do prohibicji lub czarnego kota ..
            • Gość: bobi Re: Restauracja IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 16:45
              Gość portalu: roztorih napisał(a):

> Gość portalu: bobi napisał(a):
              >
              > > Luuuudzie , czy oprocz Kufelka , Expresu , Peruk , Plastykow i innych dupe
              > reli
              > > znacie naprawde dobre lokale ???
              >
              > rzecz gustu i kwestia zawartosci portfela .. pytanie tez czy chcesz dobrze zjes
              > c
              > czy posiedziec i napic sie piwa
              > moim zdaniem dobrze i w miare tanio mozna zjesc w Sphinxie choc jest to lokal
              > bardziej przelotowy, cos jak jadlodajnia/stolowka .. przynajmniej ja go tak
              > odbieram bedac tam
              > jezeli jestes dziany mozesz wpasc do prohibicji lub czarnego kota ..

Dzieki za rade . Juz z niej skorzystalem . Prohibicja dla mnie nie ma klimatu ,
              natomiast w Czarnym Kocie i atmosfera przyjemna i pasza dobra i obfita ....
    • Gość: Gabelial Re: Restauracja IP: *.miks.uj.edu.pl 16.05.02, 19:37
      Zlitujcie sie, ludzie. Wiadomo - dobrych knajp nigdy za wiele, zwlaszcza w
      Rzeszowie, ale budynek, w ktorym obecnie miesci sie ta perla sztuki kulinarnej
      odebrano niepelnosprawnym dzieciom. W dodatku nie calkiem legalnie. I co?
      SMACZNEGO!!!
      • Gość: PIERRE Re: Restauracja IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 21.05.02, 13:37
        Gość portalu: Gabelial napisał(a):

> Zlitujcie sie, ludzie. Wiadomo - dobrych knajp nigdy za wiele, zwlaszcza w
        > Rzeszowie, ale budynek, w ktorym obecnie miesci sie ta perla sztuki kulinarnej
        > odebrano niepelnosprawnym dzieciom. W dodatku nie calkiem legalnie. I co?
        > SMACZNEGO!!!

Dzieciom znajdą inne lokum, bo muszą, a ja nie chcę aby taki dworek zmarnował się
        pod troskliwą opieką polskiej służby zdrowia, tak jak to miało miejsce w
        przypadku Pałacu Jędrzejowiczów (okolica szpitala na ul. Rycerskiej). Piękny
        budynek i piękny park został doszczętnie zdewastowany przez władze szpitala.
        Podobniy los zresztą spotkał dworek w Słocinie, gdzie bodajże jest dom dziecka,
        czy coś a la dom dziecka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka