Gość: ewa Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:58 obok ratusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkarpacki Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:11 Schody ruchome oczywiście tylko w górę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:01 na słowackiego. ładne tam kwiatki kupiłem a inne stoiska na razie tylko obejrzałem (ceny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msxqrrt Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: 82.177.97.* 01.12.04, 23:44 pff po zbuju :) otworzyli pare sklepów i sie wies podnieca:/ tam nic praktycznie niema. bezsensu te wszystkie "CENTRA Handlowe w Rzeszowie" wszystko bez pomysłu budowane. Mogli by wybudowac Jedna POrzadne Jakies cos w rodzaju M1 , Plazy ( gdzie jest WSZYSTKO pod Jednym dachem (Kino,Kregle,FantasyPark,sklepy,HiperMarket,Praktiker,Media-Martk,Bary,...itd . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: 80.51.168.* 02.12.04, 08:14 A miejsca do zagrania w golfa nie chciał byś tam jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camaha Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 09:59 a czego by nie,sie qrva loodzie podnniecają jakby to jakaś conajmniej galeria mokotów albo arkadia to była, tylko ze w stolycy to przynajmniej nie jest tak że jakis tylko znajomy króliczka może cos zrobić a resztawon. na fucka takie cęntróm, jak to koło banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WXL Galeria? A obrazy gdzie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.12.04, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor: Re: Nowa zapchajdziura...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:14 Tak oto powstała w Rzeszowie kolejna "zapchajdziura". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msxqtr Re: Nowa zapchajdziura...... IP: 82.177.97.* 02.12.04, 11:55 dokładnie ZAPCHAJ DZIURA :) ładnie to nazwałes ;] powiinni wyjebac obok Katedry Porzadne i spokokj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackoo Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: 62.93.48.* 02.12.04, 14:48 No pewnie jak zwykle kazdemu cos nie pasuje:D Rzeszowiaczki jedne!! Wszedzie dobrze ale nie w Rzeszowie. Jestescie nudni i nie widze po Was optymizmu na tym forum! Nie piszcie lepije nic bo nudzicie mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 02.12.04, 17:59 Hm , sam pomysł ok , budynek choć architktonicznie nie bardzo pasuje do starej części miasta ( można by wystylizować go bardziej na kamienice ) ale dzisiaj się przeszedłem i stwierdzam , że dość tam drogo ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetor Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:37 Zgadzam się, że budynek niezbyt piękny, ale wystarczy spojrzeć na budynek banku po drugiej stronie ulicy, ten to dopiero pasuje ;-) Myślę, że Galeria Rzeszów jest pomyślana (jeśli ktoś w ogóle myślał przy projekcie;-) ) coś pomiędzy kamienicami obok ratusza, a właśnie tym pięknym bankiem, oddziałem IPN i dalej blokami i wieżowcami, przecież to zaledwie kilka metrów od tej galerii, czyli nie jest tak źle, choć oczywiście mogło być lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.man.rsk.pl 02.12.04, 15:42 to są ceny dla Kulczyka i Podkulskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:50 Z zewnątrz gleria prezentuje się całkiem nieźle :) Trzeba przyznać,że nawet pasuje do tego miejsca !!! Ale wnętrze jest niemal identyczne jak w nowo otwartej części Galeri Graffica :( Ten Podkulski mógł sie postarać o lepszą aranżację wnętrz ( lub przynajmniej inną niz w galerii na Lisa Kuli ! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.158.249.226.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.12.04, 02:26 wszystko pieknie, ladnie tylko aby sie wybrac tam na zakupy nalezaloby wiedziec jeszcze gdzie owo cudo jest zlokalizowane. Ach, przepraszam jest przecie napisane ze "Nowe centrum handlowe w Rzeszowie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.158.249.226.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.12.04, 02:32 a moze jakies zdjecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.158.249.226.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.12.04, 02:33 Mysle o wygladzie zewnetrznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetor Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:29 no problem, przynajmniej z góry... www.fra.za.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.131.10.76.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.12.04, 14:51 Dzieki zeto, fajne fotki. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszzka Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 17:53 Matko, centrum handlowe, jak centrum, nic nadzwyczajnego, a co do sklepów markowych, to nie spotkałam tam sklepu np.LONSDALE, i byłam bardzo zawiedziona i to ma byc ta "super nowa graffica"???????????,nie chce krytykować , ale mogli się bardziej postarać :(pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irra Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 17:03 a moze tak ktos wpadłby na pomysł aby postawić schody ruchome do góry i na dół, jak to w kazdym dużym centrum (np.Plaza w Krakowie)???a nie wymuszać na kliencie obchodzenie sklepu dookoła w celu poszukiwania schodów na dół??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 17:07 z tymi schodami co to nie jadą w dół - macie racje. To do niczego nie podobne Muszą być schody ruchome do góry i na dół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Nowe centrum handlowe w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 17:12 Schody są celowo tylko w górę, masz wjechać na górę i jak najdłużej tam zostać, im dłużej szukasz wyjścia tym większe prawdopodobieństwo, że coś Cię w końcu zainteresuje i kupisz, tylko dlatego robi się takie schody Odpowiedz Link Zgłoś