Dodaj do ulubionych

stachowskiwssg znowu straszy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 12:35
zmienił gazetę, teraz jest w dniu rzeszowa, cała polejada tyczyńskiej nuki
została tam przygarnięta
czytajcie wypociny dr hab po szkole feliksa dzierżyńskiego, oj jaki on mądry,
jaki on erudyta, żenada, żenada, a swojadrogą to pewnie pani froń zaliczyć
chce egzamin u niego
jedna za zławetny tekst w super nowościach,,n a starość głupieję" dostała
pozytywn a ocenę
Obserwuj wątek
    • Gość: zbigniew stach Re: stachowskiwssg znowu straszy IP: *.miedzylesie.waw.pl / *.miedzylesie.waw.pl 24.12.04, 19:58
      Ostatnio na stronie wssg przeczytać można taki bełkot "W odróżnieniu od innych
      społeczeństw Europy, nas, Polaków, takie tradycje i symbole nie drażnią -
      podkreślił prof. Zbigniew Stachowski, rektor WSSG. - Co więcej - dodał - ta
      tradycja staje się u nas elementem etosu różnych elit, dlatego wpisujemy się w
      nią i hołdujemy jej od lat. Rzecz jasna nie zabrakło serdecznych życzeń,
      przełamywania się wigilijnym opłatkiem i kolęd - było jak w rodzinie, tyle że
      dużo liczniejszej". Jak widać w wigilię nawet takie zwierzęta jak zbigniew s.
      mówią ludzkim głosem. I po co, tak wprost mówi, że go te symbole nie drażnią,
      przecież każdy wie, że drażnią, że chciałby chrześcijaństwo wyrugać za wszelką
      cenę z naszych mózgów. W wssg jak w rodzinie? Ha ha ha. Ktoś chyba za dużo
      grzybków halucynogennych się ojadł. Pewnie się za rok stachowski za mikołaja
      przebierze, albo i mszę będzie odprawiał, tyle że czarną.
      • Gość: max Re: stachowskiwssg znowu straszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 20:31
        pisał Kuc w Przekroju, że to szkoła założóna przez nomenklaturę wojskową
        a z niego zarówno stachowskiego jak kwiatkowskiego tacy naukowcy jak z kozy
        baletnica
        po drugie, ja bym nie przeceniał wypocin z ,,Dnia Rzeszowa" bo to zostało
        kupione za małe pieniądze,jak ktoś zapłaci to nawet z babcią klozetową zrobią
        wywiad,ta gazeta ma 1000 sztuk nkładu i lada dzień ja mają zamknąć,
        zatem mozna powiedzieć, że ta szkoła, jej kadry są tak mocne jak owo pismo,
        w wigilę ponoć zwierzęta mówią ludzkim głosem, stachowski jeszcze nie przemówił
    • egri kto sie boi Stachowskiego??? 25.12.04, 13:08

Nie czytalem tego artykulu, bo nie kupuje regionalnych gazet, jesli ktos jest
      tak mily to prosze zamiescic tu link do wspomnianego artykułu (a w ogole
      gazetka rzeszowska posiada strone internetową?
      Totalną glupotą jest sadzić, ze pani Froń(?) z Dnia Rzeszówka czy pani z
      Superowych Nowości chcialaby w ten sposob zdac egzamin, phi..hihihi :-)
      Może mi ktośodpowiedziec na jakiej podstawie w waszych główkach rodzą sie takie
      rewelacje?
      • Gość: ala Re: kto sie boi Stachowskiego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 14:03
        wszystko jest możliwe, opowiadała moja przyjaciólka która notabene była na
        politologii, ze była tam chyba taka fąfara, która miała potem najlepsze oceny u
        pana i pani stachowskich, oczywiście wszyscy wiedzą jaki to popełniła tekst o
        wielkości i cnotach pana s. wszyscy studenci się z niej smiali i byc może
        podobnie jest z panią froń
        • marzenna21 Re: kto sie boi Stachowskiego??? 25.12.04, 15:01
          o mojej szkole też się źle muwi ale ja nie wiem dlaczego
          wsiz jest durzo lepszy w rankingach, słyszałam sporo o prof stachowskim
          i ciesze się, ze tam nie chodze u nas nie ma takich problemow
          • Gość: tata Re: kto sie boi Stachowskiego??? IP: *.ostnet.pl 07.01.05, 12:51
            marzenna21 !!! jak ty dziecko piszesz???? Kto ci dał pozytywną ocenę z j.
            polskiego na maturze ???
            Student - a poziom ortografii ponizej wymagań podstawówki...............
            • Gość: Molenda Re: kto sie boi Stachowskiego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:29
              No cóż, hasło "wsiz" wszystko tłumaczy ;-)
              • Gość: jórek Re: kto sie boi Stachowskiego??? IP: 81.168.171.* / *.lubin.dialog.net.pl 08.01.05, 13:33
                marzenna21 próbuje dyskredytować wsiz, udając analfabetkę, a reszta baranków w
                to wierzy. pani marzenno, ja też mogę napisać, że "jestem stódentem wssg i óczę
                się dobże". wasze żarty są żenujące. boli was, że wsiz ma tylu studentów, choć
                to taka sama prywatna chałuturka jak u was, tyle, że pełna studentów i na
                żdanym roku dziennym nie ma 12(!!!) studentów. marzenno21 "goronco cie
                pozdrafiam i rzycze samych sócesuw w nowym roku, oby pani skończyła ten giees"
                • Gość: maniek Re: kto sie boi Stachowskiego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 14:11
                  Hehehe, tak se tłumacz :) Oczywiście to wina innych ;-)
        • egri Re: kto sie boi Stachowskiego??? 25.12.04, 23:42
          OJOJ, albo to uszu nie myjecie albo w głuchy telefon sie bawicie, a moze
          poprostu plotki lubicie...
          Nie wszystko jest "notabene" mozliwe hehe..."chyba to jest ryba co se w morzu
          gdyba" hehe a moze "plywa"...
          Mysle i mysle, sie zastanawiam ktora to moze byc ta "przyjaciółka" i zdaje mi
          sie, ze to chyba ta co jak wyjeciala ze szkołki, to czym predzej poleciala do
          Angli...na truskawki.
          Tez pewnie bym wylecial jak bym studiowal tak intensywnie jak ta "przyjaciółka"
          Moze nadmiar truskawek spowodwal u wspominanej tu "przyjaciółki" jakas wade
          słuchu, a moze i mowy?
    • Gość: xxx Re: stachowskiwssg znowu straszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:53
      kolego ergi to ty jesteś wstrętnym plotkarzem i odczep się od dziewczyny bo po
      śwuietach nie będziesz miał po co przychodzić do tyczyna, morda w kubeł buraku
      jeden
    • Gość: zbigniew s. Re: stachowskiwssg znowu straszy IP: *.miedzylesie.waw.pl / *.miedzylesie.waw.pl 26.12.04, 18:55
      oczywiście, że to bydlę zbigniew s. nigdy nie przemówił i nie przemówi ludzkim
      głosem. jest jak ta jego cała obora, zgodnie z jego życiową dewizą "jak wół
      pierdzi to obora słucha". większego prymitywa nie znam i nie znałem. jak ma
      ochotę popierdzieć, to w lesie, z dala od ludzi, a nie między ludźmi. do obory
      wole i tam pierdzieć do woli.
      • egri hurtowa polemika 26.12.04, 19:41
        ja bede trzymac sie innej zyciowej dewizy nie odpowiem hamstwem na hamstwo,
        tylko troche ironicznie

do xxx; nie wiem co tu zrobić...mam sie bać? hahah
        do zbigniew s.: Buahahahah, nawet koń by sie usmiał jak by te teksty
        zobaczył...
        pierdzacy wół...hahahah...to jakas paralela? tylko do czego?
        Ale mnie rozbawiliscie, dzieki wam te święta były bardzo wesołe.. hahaah hihih
        • alessandra83 Re: hurtowa polemika 06.01.05, 14:10
          Zupelnie nie rozumiem o co wam wszytskim chodzi. Jakiś kompleks macie? A w ogóle co za "obora"?! Troche kultury,ok? Nie rozumiem dlaczego od razu wszytskim ubliżać. Skoro tacy z was inteligenci i wswzechstronnie uzdolnieni studenci, to i pewien poziom kultury powinniście sobą reprezentować. A co się tyczy spółki rodzinnej wssg, to chyba nie ma przepisu, który zabraniałby owe spółki zakładać. A Nowy Styl to nie spółka rodzinna? Przecież to uczelnia prywatna. Skoro Pani Mgr skończyła studia doktoranckie i obroniła pracę to najwyraźniej na tytuł doktora zasłużyła, bo na "ładne oczy" nikt sie nie doktoryzuje. Przecież to są lata ciężkiej pracy. A jak zazdrościcie, to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście się wykazali w tym kirunku. I BARDZO PROSZĘ BEZ GRÓŹB, bo nie na tym rzecz polega. Jak masz pretensje do egriego, to po prostu wejdź z nim w polemikę. Siła niczego nie rozwiązuje, chyba że jest się G.W. Bushem...
          • Gość: zetor Re: hurtowa polemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:51
            Wątki o szkołach wyższych są dość szczególne na tym forum.
            Zakładają je osoby, które nawet nie umieją pisać, więc
            po co pytać... :)
            • alessandra83 Re: hurtowa polemika 06.01.05, 21:19
              Hmmm...jeżeli Pan Zetor bije do mnie, to jestem naprawdę skołowana. Po pierwsze-nie ja zakładałam wątek o uczelniach prywatnych, a jedynie chciałam prosić o trochę kultury, bo jednak mało jej w życiu codziennym (tu także da się to zaobserwować i to na każdym kroku). A po drugie zależy co Pan rozumie poprzez "brak umiejętniości pisania", ponieważ moja ortografia nigdy nie była i nie jest tak kulejąca jak u innych komentujących na tym forum osobistości. Literówki natomiast mogą przydarzyć się każdemu . No, chyba że ktoś pisze w tempie przeciętnej pracownicy poczty. Ale przede wszytskim nie potrafię zrozumieć skąd się biorą w ogóle dyskusje nad inteligencją ludzi z uczelni prywatnych. Bodajże rok temu opublikowany został artykuł P.Prof. z UW, która napisała, iż na uczelnie państwowe dostają się w znaczącej większości dzieci ludzi zamożnych oraz pracowników naukowych. Czy to świadczy o ich większej inteligencji? Nie, jedynie o ich statusie społecznycm i lepszym dostępie do edukacji (kursy przygotowawcze, językowe, itp.). Może więc należałoby zrobić wszystkie studia płatnymi i zwiększyć liczbę miejsc na uczelniach państwowych, bo tylko to najwyraźniej może znieść podziały i stereotypy wśród młodych ludzi, którzy powinni ze sobą współpracować, a nie ubliżać sobie nawzajem i poniżać innych. Poza tym, jeżeli weźmiemy pod uwagę kraje wysoko rozwnięte, a w szczególności USA, to możemy łatwo zaobserwować jak po kilkusetletnim doświadczeniu wygląda sytuacja z uczelniami prywatnymi i publicznymi. Szkopuł więc tkwi nie tylko w w/w stereotypach (czy może raczej ograniczonych poglądach niektórych ludzi), ale także w kulejącym systemie edukacji, nad którym wypadałoby trochę popracować.( I nie mam w żadnym wypadku na myśli tworzenia kolejnego upiora typu gimnazjum).
              • Gość: zetor Re: hurtowa polemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:12
                Ech... kobiety, zawsze zrozumieją na swój sposób :-),
                nie do Ciebie to było, zainteresowani będą wiedzieć...
                Co do kultury to raczej czegoś takiego tutaj nie znajdziesz,
                niestety...
        • alessandra83 Re: hurtowa polemika 06.01.05, 14:14
          Przepraszam za ewentualne literówki.
    • Gość: michaś Re: stachowskiwssg znowu straszy IP: 81.168.171.* / *.lubin.dialog.net.pl 06.01.05, 19:14
      ewa s. nie skończyła studiów doktoranckich, bo nikt by z nią rozmawiać nie
      chciał. tak obroniła się, na najsłabszej uczelni, na jakiej można. to co oczu,
      to rzeczywiscie ma brzydkie i taka w ogóle nie kobieca. taki tatuśkowy babo-
      chłop. i nie wypisujcie tu bzdur, jak nie macie pojęcia, jak "robi" się
      niektóre doktoraty.
    • Gość: zbyś Re: stachowskiwssg znowu straszy IP: *.miedzylesie.waw.pl / *.miedzylesie.waw.pl 07.01.05, 08:05
      alessandro, nikt tutaj nie atakuje studentów wssg, tylko szkołę (czytaj
      szkółkę) z jej mierną kadrą. uderz w stół...
    • Gość: janek Re: stachowskiwssg znowu straszy IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 07.01.05, 22:19
      co do obory, to działa (ha ha ha) tam Ośrodek Badania Rynku. Sam słyszałem jak
      jego szef mówił do nas studentów nie OBR, a obora. skoro sami tak sobie to
      nazwali, to do kogo pretensje? jeśli pan (dolna część nogi) tak mówi, to
      dlaczego i studenci nie mają tak mówić?
      • Gość: włóczykij Re: stachowskiwssg znowu straszy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:57
        Gość portalu: janek napisał(a):

> co do obory, to działa (ha ha ha) tam Ośrodek Badania Rynku. Sam słyszałem jak
        > jego szef mówił do nas studentów nie OBR, a obora. skoro sami tak sobie to
        > nazwali, to do kogo pretensje? jeśli pan (dolna część nogi) tak mówi, to
        > dlaczego i studenci nie mają tak mówić?

hahah co do "OBeeR" (obora) to sie zgodze, pan (dolna część nogi) coś ostatnio
        nic nie bada, po tym jak użył nie właściwego przelicznika do określenia
        ostatecznych wyników badań "Wizerunek mediów publicznych"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka