Dodaj do ulubionych

marszalek Rzonca (APEL!!!)

IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 20.05.02, 20:19
Artykul o manilestacji LPR-u. Jego koniec: O ile do wojewody Surowca(PSL)
demonstranici odnosili sie z dystansem, brawami powitali marszalka Bogdana
Rzonce(ZChN), ktoremu towarzyszyl dyrektor generalny urzedu marszalkowskiego
Adam Pawlus. Mysle podobnie jak wy-mowil do nich.
Zatkalo mnie, naprawde siedzialem jak wryty, dresz przeszedl mnie po plecach.
Wiem, ze wy "forumowicze" nie macie zpedow nacjonalistycznych ale prosze
przekonajcie kogo mozecie zeby nie popelnili najwiekszej glupoty i nie
zaglosowali na ludzi tak myslacych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Reformat Re: marszalek Rzonca (APEL!!!) IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 20.05.02, 21:12
      Aby popierać tych oszołomów trzeba być głupszym od nich, a to już sztuka. Ci
      oszołomiaści katoliccy ekstremiści gdyby tylko doszli do władzy doprowadziliby
      kraj do kryzysu. Widać z daleka, że to partia, która niczego sobą nie
      reprezentuje. A do tego doskonałe stosunki z radiem maryja.
      Nie chcą integracji z Unia! Jest to najgłupsza rzecz, jaką głoszą.
      Gdyby tak jak oni wyglądała każda polska rodzina to nie wróżę niczego dobrego.
      Ta partia nie powinna istnieć. Jej rozwiązanie powinno stać się celem
      nadrzędnym. Jest to zagrożenie dla spokoju w państwie.

Dlatego powtarzam. Precz z liga polskich rodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: slavres Re: marszalek Rzonca (APEL!!!) IP: *.pm.mielec.ptc.pl 20.05.02, 23:47
        Nie ma co się przejmować. Widziałem tą pikietę pod Urzędem. Uczestnikami były
        przede wszystkim babcie i dziadkowie z LPR, którzy nie mają co robić w domach
        oraz po kilka osób z Samoobrony (nie wiem skąd się tam znaleźli) i jakiś
        mniejszych, mało znaczących ugrupowań. Pikieta była zorganizowana pod patronatem
        medialnym Radia Maryja, a przewodniczył temu poseł "Ziemi Podkarpackiej" - hm...
        ciekaw jestem co zrobi dla Podkarpacia.
        • Gość: Reformat Re: marszalek Rzonca (APEL!!!) IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 21.05.02, 12:51
          Teraz widać potęgę mediów. Głupi starzy ludzie słuchają sobie radia, w którym
          przemawia chory psychicznie facet. Kazał im głosować na partie idiotów, zrobili
          to, a teraz kazał wyjść i wyszli.

A na pytanie, co poseł zrobi dla Podkarpacia powiem tak. Zrobi z niego jeszcze
          większy katolicki ciemnogród. :-((((((((
          • Gość: bbb Re: marszalek Rzonca (APEL!!!) IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 21.05.02, 18:27
            Reformat, prosze, wypluj to zdanie.....
      • Gość: klerojad Re: marszalek Rzonca (APEL!!!) IP: *.pp.rzeszow.pl 23.05.02, 19:13
        Wart Rzońca Szlachty a obaj kruchty!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka