Dodaj do ulubionych

Porażka służb drogowych

IP: *.dab.tke.pl 21.01.05, 19:56
Ta krytyka służb drogowych jest UZASADNIONA! Pan prezydent Ferenc nie
wystosował polecenia iżby padający śnieg był zmieszany z piaskiem i SOLOM.
Każda pora roku ma swoje prawa i jak jedziemy samochodzikiem to widzimy co
jest na drodze. Jak jest śnieg to tylko 'kulik' a nie maybah.
Obserwuj wątek
    • Gość: MArian K. A dziennikarze zdążyli ?? Przepowiedzieli? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:32
      usunęli śnieg jak leciał ? Oj Wybiórcza... sie czepiacie głupot!
    • Gość: Animka Re: Porażka służb drogowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:27
      Jak co roku zima zaskoczyła służby drogowe :)Panie Sieczkowski nie wiem po
      jakich ulicach Pan jeździł ale dokładnie o 17:00 jechałam ulicą Szopena i nie
      przypominam sobie żeby była odsnieżona i posypana. Jakbym miała sanie to pewnie
      bym je wyciągneła bo niedość, że byłoby przyjemnie to przede wszytkim
      bezpiecznie.
      • Gość: Arnold Re: Porażka służb drogowych IP: *.man.rsk.pl 21.01.05, 23:11
        I co prezydent Ferenc na to?
        • Gość: Paweł Re: Porażka służb drogowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 01:31
          a ja się z tym nie zgadzam - takie nasze Polskie narzekanie - idzie zima - nie
          ma o czym pisać - to - bo tak się utarło - napiszemy, że służby drogowe
          zaspały. Ja piaskarki widziałem, miałem odśnieżone, jeżdże na zimówkach i nie
          dziwi mnie to, że w zimie jest biało. Trudno wymagać, żeby ulice były czarne
          podczas opadów śniegu
    • marzenia7 Re: Porażka służb drogowych 22.01.05, 08:49

• Gość: rico Re: Porażka służb drogowych IP: *.dnet.pl 22.01.05, 08:56
      Jak ktos nie umie jezdzic w trudnych warunkach to niech siedzi wdomu albo na
      piechote.
      • Gość: Rohan Re: Porażka służb drogowych IP: 81.15.189.* 22.01.05, 09:50
        Jak poinformowano mnie w kręgach zbliżonych do ratusza, aby nie narazić się na
        narzekanie dziennikarzy, w przyszłym roku słuzby miejskie i wszyscy pracownicy
        administracji miasta, zostaną wyposażeni w siatki na motyle, którymi w razie
        potrzeby będą łapać opadające płatki śniegu. Ponadto w budżecie zarezerwowana
        zostanie odpowiednia kwota, celem zamówienia większej ilości mszy w intencji
        bezśnieżnej zimy. Rozważa się sprowadzenie i zatrudnienie na etacie wykładowcy
        Uniwersytetu Rzeszowskiego - inuickiego szamana!
    • Gość: fan prezydenta Re: Porażka służb drogowych IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 22.01.05, 10:16
      Co ten koleś pie....,jakie czarne jezdnie?
      • Gość: Gronkowiec-Walc Jak jest zima, to musi być zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:20
        To się panienki spisały.. Wilk i Bujara... hehe nie ma o czym pisać..
    • Gość: józek Re: Porażka służb drogowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:09
      te baby od tekstu są głupie. Dobrze że było biało, szkoda że w ich głowach jest
      też biało. Próbują ślepo naśladować spraweę Krakowa sprzed kilku dni. A
      sprubujcie same coś wymysleć
    • Gość: kierowiec Re: Porażka służb drogowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:07
      sobota rano na glownej trasie w wojewodztwie a4 od rzeszowa do granicy
      wojewodztwa 0 piaskarek i 0 sladow po nich, od granicy wojewodztwa
      malopolskiego droga elegancko odsniezona i posolona
      moze u nas tez trzeba postraszyc drogowcow sadem?
      • Gość: drogi Re: Porażka służb drogowych IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.01.05, 23:13
        To jest porażka oddziału GDDKiA w Rzeszowie.Zresztą nie pierwsza.Tam potrzeba
        zmian.Co lepsi z tej firmy odchodzą.Dyrektor nad tym nie panuje tylko pilnuje
        stołka i to dobrze platnego.Z naszych podatków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka