Gość: Inka IP: *.man.rsk.pl 11.02.05, 18:52 Czy słyszeliscie o tym hotelu w Przybyszówce? Czy coś nim wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mis Re: Hotel "U Kroczka" IP: *.krak.tke.pl 24.02.05, 00:17 tak,bywam w nim czesto co chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
izis25 Re: Hotel "U Kroczka" 24.02.05, 14:46 Nie ja pytałam o ten hotel, ale zalezy mi na jakimś niedrogim i dyskretnym hotelu. Prosze podaj więcej info, gdzie on jest i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Hotel "U Kroczka" IP: 5.5R* / 212.0.150.* 24.02.05, 14:53 Wpadnij tam - naprawde warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Hotel "U Kroczka" IP: *.krak.tke.pl 25.02.05, 23:55 nie jest najtanszym hotelem w rzeszowie,czy okolicy,ale standard super jak na te pieniadze jesli sie nie myle to doba 1 os 120zl przy weekendzie jakos inaczej,nie pamietam nie latwiej tam zadzwonic i sie dopytac ? powiedza dokladniej ogolna ocena jak an warunki rzeszowskie 6/10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
diana670 Re: Hotel "U Kroczka" 04.02.15, 15:50 Jestem zainteresowana zorganizowaniem wesela w Restauracji u Kroczka. Oglądają stronę i czytając inf. umieszczone na stronie, zastanawiam się czy są wiarygodne i prawdziwe.Proszę o jakiekolwiek informacje czy ktoś był tam na przyjęciu? > nie jest najtanszym hotelem w rzeszowie,czy okolicy,ale standard super jak na t > e pieniadze > jesli sie nie myle to doba 1 os 120zl > przy weekendzie jakos inaczej,nie pamietam > nie latwiej tam zadzwonic i sie dopytac ? > powiedza dokladniej > > ogolna ocena jak an warunki rzeszowskie 6/10 > :) Odpowiedz Link Zgłoś