Gość: bbb IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 10.06.02, 20:36 Cos nie chce mi sie wierzyc w sondaz prezydencki. 3 dni temu pan Walat mial niespelna 10%. A dzis? WOW 60%! Moze sie denerwuje bo ja stawiam na pana Ferenca ale z drugiej strony jakies to dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grigow Re: Sondaż IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 15:43 A gdzie ten sondaż? jakieś namiary?... Odpowiedz Link Zgłoś
grog Re: Sondaż 11.06.02, 16:04 na rzeszowskiej stronie portalu, oddałem głos na Walata, ale kto to jest ta Dzierżak? Pierwsze słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Sondaż IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 11.06.02, 17:09 To chyba kandydat LPR-u.Wytlumacz mi prosze dlaczego stawiasz na Walata. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grigow Re: Sondaż IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:51 Dzięki. Tylko mam pytanie: jaki ci ludzie mają program dla miasta? Czy mamy tylko zdać się na własne obserwacje, ich dotychczasowe sukcesy i porażki i nasze sympatie polityczne do partii, które ewentualnie ich wystawią? A może to jakaś forma prawyborów, żeby komitety wyborcze wiedziały kogo może opłacić się wysuwać? Odpowiedz Link Zgłoś
grog Re: Sondaż 12.06.02, 08:51 jest tak jak piszesz, programy na razie nie są znane, więc możemy w tej chwili zdac się tylko na własne obserwacje i sympatie. dlaczego głosowałem na Walata? przyznaję, że mysz mi wręku zadrżała: Walat czy Ferenc, obydwaj byliby dobrzy, Ferenc sprawdził się na Nowym Mieście, tylko czemu teraz chce rezygnowac z posłowania? zazwyczaj fotel prezydenta jest przepustką do sejmu, a on chce w odwrotna stronę. podobno źle się czuje w Warszawie, a jak wraca do Rzeszowa, do spraw mniejszej rangi w porówniu z tymi z sejmu, to jest w żywiole co do Walata :to facet który w ratuszu robi czarna robotę, przygotowanie wszystkich inwestycji to była jego działka (baseny szkolne, hala na podpromiu, most zamkowy...) tymczasem w świetle telewizyjnych jupiterów zawsze błyszczał Szlachta, straszny chwalipięta, Walat to skromne chłopisko i byłby chtba dobrym gospodarzem, nie bez znaczenia jest fakt, że akceptują go wszytskie strony polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Sondaż IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 12.06.02, 10:03 Dzieki za odpowiedz.Mi tez mysz drzala.Ale zdecydowalem sie na Ferenca poniewaz to czlowiek jak sam o sobie mowi lubiacy pace w terenie. Piszemy tu wszyscy ze potrzeba naszemu miastu menadzera.Jestem pewien ze pan Ferenc jest strzalem w 10. Czlowiek z glowa na karku a poza tym bedzie teraz mial dojscia. W koncu jest w SLD czyli partji sprawujacej wladze.Popatrzcie na wojewode Siewierskiego to czlowiek traktujacy wojewodztwoj jak "biznes", w dobrym tego slowa znaczeniu. Tych dwoch panow stworzy wspanialy duet.Wszyscy na tym skorzystamy. Na takiego prezydenta jakim bedzie pan Ferenc Rzeszow czeka od dawna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grigow Re: Sondaż IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 14:48 Heya. No no ja też napiszę kogo typowałem. Jeden pan i jedna pani są mi zupełnie nie znani. Pan Walat - jak sądzę - to w dużej mierze zasługa medialnej reklamy. Nie sądzę by sam przygotowywał inwestycje w mieście: od tego miasto ma swoich ludzi. Zresztą prawie wszystko jest na kredyt, a tu by trzeba pozyskiwać jakieś pieniądze. Na spólkę z prezydentem Szlachtą nie zrobili przez 4 lata nic, żeby śgiągnąc tu jakichś inwestorów. Odstajemy od reszty Polski coraz bardziej i może choć to nie 100% ich wina, powinni przynajmniej się starać pokazać, że coś próbowali robić. Poza tym ten zarząd nie ma wizji rozwoju miasta, poza paroma propagandowymi inwestycjami. Więc mój wybór był następujący: Pani Kuźniar-Jabłczyńska albo Pan Ferenc. Ta pierwsza niewątpliwie coś zrobiła jako szefowa RARR-u, ale pewnie też by można więcej i lepiej. Może to udałoby się jej na stanowisku Prezydenta... Pan Ferenc: podoba mi się to, że woli Rzeszów od Warszawy. Nie są dobrymi gospodarzami ci, którzy samorząd traktują jak trampolinę do wielkiej polityki. Mam wątpliwości tylko, czy dobry gospodarz miasta = dobry menedżer miasta. Więc gdyby to były już wybory - byłby problem. A ponieważ to tylko sondaż - niech będzie. Pan Ferenc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Sondaż IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 25.06.02, 20:47 SKANDAL!!!! Wczoraj okolo 22 pan Szlachta posiadal okolo 30 glosow. Nie % glosow tylko 30(klikniec).Dzisiaj 660!!! Pan Walat wczoraj o tej samej godzinie klikniec mial okolo 400. Dzisiaj 1343!!! 24 godziny i taka roznica?! Moze moje zachowanie jest malomiasteczkowe ale jak dla mnie to jest to swego rodzaju cud. Odpowiedz Link Zgłoś
tamax Re: Sondaż 26.06.02, 00:19 Prosze zwrocic uwage na wyniki bierzace, moim zdaniem cos tu jest BARDZO nie w porzadku. Obserwuje sonde od kilku dni i zauwazylem ze wczoraj wieczorem pan Szlachta byl daleko w tyle za panem Walatem, dzisiaj po poludniu sytuacja odwrocila sie. w chwili obecnej Szlachta jak za dotknieciem magicznej rozdzki otrzymal ponad 1000 (!) glosow. Jak dla mnie sonda jest sterowna 9pytanie przez kogo ;)) Mysle ze Gazeta powinna skorzystac z zewnetrznej sondy (np.www.sonda.pl ) ktora byla by mniej podatna na "znajomosci" lub umozliwic glosowanie tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow portalu co skutecznie utrudnilo by malwersacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reformat Re: Sondaż IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 27.06.02, 08:52 A dziś Ferenc ma 367 głosów, Szlachta 22082, a Walat 25806. Ciekawe wynika z tego, ze w sondażu wzięło udział prawie 50000 osób. Niezły jest dostęp do internetu w Rzeszowie, a na gazeta pl. strasznie dużo osób wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś