fanta-girl 20 lat temu Mam mała córeczkę i postanowiliśmy z męzem zrobić z dyni potwora na 1 listopada. Najpierw trzeba chyba dynię wydrążyc. Ma ktos linki do jakichś stron jak to robić? Jakies wzory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta-girl juz mam :) 20 lat temu eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/2781/ a tu kilka wzorów do zastosowania: allegro.pl/item131847338_swiecaca_dynia_na_halloween_od_zlotowki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mariolaw8 Re: Jak zrobić dyniowego potwora? 20 lat temu ja robię podobnie jak 1 linku-tylko "pokrywkę" robię w ząbki,troszkę podcinam krawędzie ząbków(imitacja włosów)żeby światło przez ząbki też świeciło(wkładam świeczkę do środka gaszę światło i poprawiam ząbki nożykiem)jak zrobię to zrobię zdięcie i mogę ci przesłać Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Jak zrobić dyniowego potwora? 20 lat temu dzieki, juz moze jakos dam radę. tu jeszcze fajne fotki są: www.eastnews.com.pl/news/biuletyn.php?idPozycji=5123 Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Jak zrobić dyniowego potwora? 20 lat temu to chyba nie może byc trudne? wydrążyc dynię powycinać oczka , nosek i usta, do środka świeczkę i juz! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś