Gość: wert IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.04.05, 21:42 Czy to prawda, że w niedzielę był koncert bolszewickiego chóru aleksandorwa na Podpromiu?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Odwołane imprezy IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 04.04.05, 22:18 Tak , odbył sie !!! I przybylo na niego kilka tysiecy bolszewikow z calego podkarpacia i nie tylko !!! - pacanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszne Re: Odwołane imprezy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.05, 22:15 , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Odwołane imprezy IP: *.osk.enformatic.pl 05.04.05, 02:13 wiem, wiem , wiem - żałoba! i ja w niej biorę udział. nie uczestniczę w Żadnych imprezach, myślę o Zmarłym i moich relacjach z wiarą. Będę jak my wszyscy w PIĄTEK prZeżywać pogrzeb naszego Ojca, cały następny weekend zapewne poświęcę modlitwie. Ale miałam bilety na Haskella, który śpiewa reflaksyjnie, nie do tańca i myślałam _ to dobry koncert na ten czas - no ale ktoś wie lepiej - odwołać!. czego boisz się mały człowieczku? polecam literaturę Pilcha z przedostatniej Polityki. Głupcy sami się autocenzurują i mówią że KTOS ich do tego zmusza! a tym kimś jest strach przed środowiskiem i tylko tyle.CO ZŁEGO MOŻE BYĆ W BALLADACH GORDONA 3 DNI PO POGRZEBIE? A 7 DNI PÓZNIEJ TO JUZ BĘDZIE O.K.? a kto o tym zadecyduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Odwołane imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 06:12 Ja miałam bilety i nie poszłam. Każdy mógł wybrać jak mu sumienie dyktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Odwołane imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 07:26 A co sądzić o Chórze Armii Czerwonej, śpiewającym Czerwone Maki spod Monte Cassino???? I ludzie wstają i owacją na stojaco dziękują za tą pieśń?? Tak było podczas pierwsego występu w październiku bodajże. Dla mnie to szok. A propo odwoływanych koncertów i imprez. NIc się nikomu nie stanie, jeżeli przez kika dni zastanowi się nad swoim życiem. A każdy głupi swój rozum ma - jak mawiała pewna babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Odwołane imprezy IP: 212.160.107.* 05.04.05, 12:57 Czy tak trudno chociąz kilka dni obyc się bez : - idiotycznych piosenek w RMF i innych podobnych stacjach - filmów "zabili go i uciekł" - podrygiwania w klubach i dyskotekach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urban Re: Odwołane imprezy IP: *.mofnet.gov.pl 06.04.05, 08:43 Uważam że Wujek Dorba Rada jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatek Re: Odwołane imprezy IP: *.rzeszow.mm.pl 09.04.05, 22:11 ściągnij mnie urzędniczyno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doti A przy Witosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 20:25 A przy Witosa hula "Wesoe Miasteczko" :-( Odpowiedz Link Zgłoś