Gość: Jur@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 18:47 Może obniżą składki dzięki temu połaczeniu? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jimik Re: Lublin połknie PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:04 Taaaaaaaaaaaak, obniżą. OCZYWIŚCIEEEEEEEEEE he he he. Tylko ja (tak dla przykładu) jak płaciłem ok. 2500 zł za AC rok temu, w tym roku ze znizka oczywiście załaciłem 2760,00!!!!!!!!!!!!!!. Normanie nóz się w kieszenie sam otwiera na to wszystko !!!!!!!!!!!!. Pozdrawiam wszystkich forum- owiczów;-)Szlag mnie rafia bo w sierpniu znowu trza płacić- czyżby 3 tys ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Lublin połknie PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 08:51 To zmień firmę , ja zmieniłem i przy takich smych warunkach płacę za ubezpieczenie domu mniej o 250 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Re: Lublin połknie PZU IP: *.man.rsk.pl 16.04.05, 09:08 A gdzie Tomaka,Ciesielski, Bury, i inne Wrzodaki, że pozwalają na okrawanie Podkarpacia z instytucji regionalnych. Niezadługo bedziemy na poziomie powiatu, jak nam wszystko zbiorą do Lublina i Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekas Re: Lublin połknie PZU IP: *.pm.mielec.ptc.pl 16.04.05, 10:05 a moze by tak poprzenosic coś z Lublina do Rzeszowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa pa Re: Lublin połknie PZU IP: *.dab.tke.pl 16.04.05, 17:02 pani posełłłłłłłłł( ha ha) zbyrowska, ropień (czyt. wrzodak) m jurek i reszta tych nieudaczników w tzw. wadzach wojewódzkich załatwiają Rzeszów. mohery je wybrały no i spijamy ten 'mniut" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgc Re: Lublin połknie PZU IP: *.n.net.pl 17.04.05, 16:05 a moze by tak poprzenosic coś z Lublina do Rzeszowa? Moze chcecie prezydenta?Tylko pozniej zeby nie było żadnych pretensji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacanów Re: Lublin połknie PZU IP: *.dab.tke.pl 16.04.05, 17:09 a Ja wynoszę się z tego grajdołu i g.... mię to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkarpacki Re: Lublin połknie PZU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:45 Odnoszę wrażenie, że ktoś bardzo nie lubi za coś tego miasta. Ciekawe kto i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Lublin połknie PZU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:28 zmieniam firme ubezpieczeniową !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max/Lublin Re: Lublin połknie PZU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:06 Nie przejmujcie się tak bardzo. Oprócz Rzeszowa okregi PZU są zamykane w Bydgoszczy, Białymstoku i chyba Opolu. Potem przyjdzie czas na pozostałe, gdyz w Polsce jest totalna centralizacja, i tak cały tort w końcu trafi do Warszawki. Zresztą, tak dużo ludzi nie straci wcale pracy. A względy ambicjonalne? No cóż, dam przykład, wprawdzie stary z Lublina, ale pokazuje że prawdziwą tragedią nie jest utrata jakiegoś oddziału, ale centrali. Np. banku, jak Bank Depozytowo- Kredytowy z Lublina został wchłoniety przez Pekao SA. Rozwalono centralę i 1200 osób stopniowo na bruk. Osób wykształconych i dziesiątek na kierowniczych stanowiskach. Zdegradowanych do najniższych funkcji w najlepszym wypadku. To dopiero tragedia. Pozdrowienia dla Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Lublin połknie PZU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:54 znowu ten Lublin nie moge juz patrzec na nazwe tego miasta szczegolnie jak chca tam cos przeniesc z Rzeszowa.. brrr ostatnio chcieli Rzeszowski Zakład Energetyczny ale nie udalo sie, cale szczescie a niech sobie wezma PZU sknerusy jedne i zeby im to bokiem wyszlo!!!, tylko Rzeszowianie Drodzy co wazniejsze spory z PZU trudniej teraz bedzie zalatwiac:( Odpowiedz Link Zgłoś
regionalista Re: Lublin połknie PZU 19.04.05, 22:50 To musi niepokoić. Rzeszów jest ogołacany z instytucji ponadregionalnych, co zmniejsza jego rolę jako metropolii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Creature Re: Lublin połknie PZU IP: *.resetnet.pl 20.04.05, 00:47 jakiej metropolii?:D Odpowiedz Link Zgłoś