Dodaj do ulubionych

Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy

IP: *.rzeszow.mm.pl 18.04.05, 18:22
ale sie kruczek napocił. niech przestana w ch... robic kibiców to bedzie okej
Obserwuj wątek
    • Gość: mazal Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.staffs.ac.uk / *.staffs.ac.uk 18.04.05, 18:25
      Zachowanie polskich kibicow pilkarskich to cos rzeczywiscie beznadziejnego,
      bez wzgledu na poziom, jaki reprezentuje druzyna. Przez krotki moment jestem
      w Anglii i to co mnie najbardziej zaskoczylo, iz tutaj kibice nie sa (!)
      odgrodzeni w zaden sposob od boiska. Nie ma zadnej siatki itp. W zasadzie w
      kazdej chwili mogliby na nie wejsc (sic!). I jakos nikt nie niszczy stadionu,
      nie wyzywa pilkarzy, nie bije przeciwnika, mimo ze nie zawsze druzyna
      wygrywa. Atmosfera jest jakas normalniejsza, kibice dbaja o oprawe meczu, a
      przynajmniej wiekszosc z nich jest zainteresowana tym co sie dzieje na
      boisku, a nie wokol niego. No i zaden debil nie spiewa "boja sie nas kibice
      angielscy... itd." Ale w Rzeszowie chyba daleko do tego.... Duzo jeszcze
      musimy sie nauczyc. Pojawia sie tylko pytanie, czy klub we wlasciwy sposob
      reaguje na zachowania kibicow? No i czy na pilce nie mogloby byc tak jak na
      siatkowce? W tej ostatniej dyscyplinie to raczej Anglicy mogliby sie cos od
      nas nauczyc. Pozdrowienia
    • Gość: Don Pedro z Kr.. Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:31
      Panie co Pan! daj Pan spokój ośmieszasz się.
      • Gość: Pedro.. Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:43
        Zapomniałem zapytac się, Jak się Panu wydaje miło jest być bezustannie
        nabijanym w "butelkę"?
        Bilety strasznie drogie.
        ZERO SZACUNKU DLA KIBICÓW.
        KIBICE NA HETMAŃSKIEJ TRAKTOWANI SĄ JAK JACYŚ PETENCI, INTERESANCI.
        Kochamy Ten Klub. I nie ma pan prawa osądzać nas kibiców w taki sposób.
        Ma pan dostęp do gazety to pan pisze co panu się podoba.
        Zachowanie Kibiców to zwykła złość spowodowana słabymi wynikami, i "kłamstwami"
        zarządu~ czyli stważaniem złudzeń, tak zeby kibice mogli się łudzić że zobaczą
        STAL w 2 lidze. Okazuje się że na miejsce dobrych i lubianych na Hetmańskiej
        piłkarzy przychodzą nie koniecznie lepsi :(. Chyba e uznał pan transfery
        Naszego Klubu za Spektakularne..
        Druga sprawą jest osoba szkoleniowca. Większość Kibiców nie akceptuje tego jak
        postąpiono w stosunku do NASZEGO TRENERA - RYSZARDA KUŹMY, zamydlono nam oczy
        mówiąc że na jego miejsce przyjdzie trener znany :)) spoza regionu..
        A SKOŃCZYŁO SIĘ NA ZWYKŁYCH OBIETNICACH.

• Gość: Avi Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:37
          Marek Kruczek? Uczył mnie WF-u taki pan. Bardzo porządny człowiek :) Pozdrawiam
          jeśli to on (IV LO). Co do meczów, smutne jest to że Stal zawsze cały sezon
          jest na pierwszym miejscu lub w czołówce, a pod koniec nagle "dziwnym trafem"
          spada niżej. Wystarczająco nisko, aby nie wejść do II ligi.
          • Gość: p Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:53
            Kruczek ma rację ityle żeby napie..ć na swoich zawodników to tak jakby
            napie..ć na samego siebieniech ktoś powie że jest inaczej A zarząd to inna
            bajka A my jesteśmy kibicami Stali czy zarządu?
            • Gość: Kumpel Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: 82.177.97.* 18.04.05, 22:37
              Prosze od razu napisac o psuedo dzialalnosci Szczepaniaka. O braku/opoznianiu
              wyplat w tym i tamtym sezonie. Na oszukiwaniu kibicow daleko sie nie zajedzie.
              • Gość: ZKS MISTRZ Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 08:27
                Co do artukułu to troszke się zgadzam ale spowodowane jest to podejściem
                pseudodziałaczy. Nie ma relacji kibice - klub. Tak jak w którymś wcześniejszym
                komentarzu kibice w tym klubie są traktowani jak petenci w ZUSie. Kibice widzą
                że działaczom raczej nie spieszno do 2 ligii bo to ich menadżersko przerasta.
                Huczne transfery okazały się jak narazie delikatnie mówiąc porażką bo jak nazwać
                napastnika co w meczu na szczycie nic nie grał i w karnym nie trafił nawet w
                światło bramki.
                Musi się w tym klubie dużo zmienić żeby kibice mogli pokazać na co ich stać.
                Trzeba zacząć od góry. Proszę popatrzyć na żużel. Nie chodzę ale podoba mi się
                teraz sytuacja w tej sekcji. Stachyra przyszedł z jakąś koncepcją, pomysłem
                wziął wszystko za pysk i widać rezultaty. A jak są rezultaty są sponsorzy i
                kibice. Domaradzki nie jest takim trenerem i nie będzie nie ma takiego harateru
                Rysiek Kuźma taki ma. Nie mówie, że to jedyny trener ale zły to on nie był i
                miał poszanowanie u kibiców. Obecny terner raczej nie będzie miał. Proszę
                zobaczyć co może sobie pomyśleć kibic stali patrząc na zespół pogoni leżajsk.
                Drużyna z dołu tabeli wzięta przez Kuźme jest już w środku tabeli. Za obecnego
                ternera w 4 meczach straciliśmy tyle bramek co za Kuźmy w całym sezonie a
                strzeliliśmy w tych 4 meczach bodajże 3 z tego jedną samobója czyli tyle co
                dawniej w jednym meczu. Jeszcze jedno, dlaczego na żużel w rzeszowie bilety mogą
                być tańsze niż w krośnie. Na piłke bilety są w tej samej cenie jak w Łodzi na
                Widzew i niektóre kluby w 1 lidze. Pytanie kibica Stali może byc tylko jedno "za
                co i dlaczego tak drogo?"
                To wszystko wszystko sprowadza się to wniosku, że nie wszystko jest złe po
                stronie kibiców. Czekamy na ruch Panowie Pseudo Działacze w strone nas kibiców a
                nie przeciwko nam!!!

TYLKO STAL ZKS!!!
    • Gość: Satlo Gola ;-) Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: 212.75.114.* 19.04.05, 08:01
      tak kibice z "Obrońców" to najwierniejsi kibice w Polsce. Gdzie te czasy gdy
      stal grała w 3 lidze a na meczu było po 60- 150 osób (licząc dziadków
      klepiących w obieranego pod zniczem) juz niedługo te czasy powróca.
      Brakuje wam bardzo duzo do poziomu kibicowania (ultras jak i pozostałym
      włącznie z piknikami!!) jaki był będzie i jest na Resovii nawet jak bedziecie
      grać w pierwszej lidze to i tak zostaniecie tylko "stalo gola" "stalo my
      wierzymy" Takich macie kibiców takich mieliście
      PAMIĘTAJCIE
      LICZY SIĘ
      TYLKO RESOVIA
      • Gość: riki Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:18
        jestem kibicem stali od lat kilkudziesięciu ,szalikowcy byli, są i bedą, ale
        nasi to troche sie mineli ze swoim powolaniem , obserwuje ich i na meczu , i
        w przerwie to uwazam ze im na ogladaniu nie bardzo zalezy i na tym bym
        skonczyl. Natomiast co do zawodnikow i dzialaczy to tutaj jestem pewny , iz
        zostaly popelnione powazne bledy: 1.zrezygnowano z Kuzmy ,ktory mial charyzme ,
        mial szacunek dla siebie, kibicow i zawodnikow i tego od innych wymagal,
        tworzyl klimat wokol pilki w stali.2. Zatrudniono Domaradzkiego , ktory nic
        nowego nie wniósl do gry stali, probuje nasladowac poprzednika ze slabym
        skutkiem , a uwazam ze rozbil zespol od srodka,zawodnicy jego graja bez
        wyrazu ,sa wolniejsi od przeciwnikow.Az dziwi ze ci zawodnicy jeszcze rok temu
        grali duzo lepiej i z z pomyslem. Ostani mecz z Tlokami to pierwsze 20 minut
        to byl pokaz gry , ale to raczej wynikalo z tego ze zawodnicy chcieli pokazac
        samym sobie, ale pozniej braklo pary( blad w przygotowaniu)i tloki mogly nawet
        ten mecz wygrac pod koniec. Zal bo szanse na awans chyba sa iluzoryczne. 3. I
        poraz kolejny blad zarzadu , iz nie trktuje sie kibicow , nawet poprzez ceny
        biletow , ale to poprzednicy na forum o tym pisza.A prezesow wqypowiedzi ze
        jest dobrze niech sobie swoim dzieciom opowiadaja , moze w te baje uwieza, choc
        nie bardzo bo dzieci w tej chiwli duzo wiecej wiedza niz prezesi.....
      • Gość: Piotrek23 Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:24
        Nie do końca masz rację. Na Stali jest sporo ludzi, którzy wiedzą jak
        dopingować, ale nie pójdą w młyn bo nie chca być utożsamiani z tym stadem
        ćwierćmózgów. Gdybyś chodził na mecze to wiedziałbyś chłopczyku, że na Stali
        doping jest nie tylko w młynie, ale również na wysokości budki spikera. Tam
        właśnie siedzą młodzi chłopcy, którzy chcą dopingować, ale nie chcą demolować
        stadionu i rzucać wyzwiskami w kibiców drużyny przeciwnej. Czyli chęci są,
        ludzie też są, ale wszystko psują ćwierćmózgie matoły. Co ja poradzę na to, że
        ich łby przetworzą tylko : stalo gola lub stalo my wierzymy......

Jednak nie tylko Resovia się liczy.......
    • Gość: Prawdziwy kibic Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: 82.177.97.* 19.04.05, 08:23
      Po raz kolejny kolesie,którzy chcą być nazywani "kibicami" dali przejaw braku
      resztek inteligencji!!!"Stalo grać,k...mać",niezły, wiodący okrzyk z gardeł
      zagorzałych kiboli,z bożej łaski!!!Panowie,nauczcie się kibicować i nie
      ośmieszajcie się wyzywaniem trenerów,piłkarzy.Nie bronię zarządu,ale trener i
      piłkarz są ostatni w kolejce do okrzyków.Wyzywając trenera,zastanowiliście się,
      czy to najlepszy sposób na lepszą grę?Któryś tam wspomniał o Kuźmie...Aż ja się
      wkurzyłem, a ile ten Pan miał szans w Stali,nie mam czasu liczyć.Przypomniałem
      sobie tylko,że kiedyś spuścił moją Stal do 4 ligi,a utrzymanie było pewne, to
      była sztuka!!! Kibice, w d...kopani,weźcie się do roboty!!!
      • Gość: cr Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.osk.enformatic.pl 19.04.05, 12:29
        PRAWDZIWY KIBIC? to chyba jakis żart ? a to hasło "Stalo grac ,,," to
        oczywiscie pan redaktor sobie sam wymyslił bo nikt czegos takiego nie krzyczał
        na meczu :( ...a co do Kuzmy to nie wiem czy PRAWDZIWY KIBIC WIE ze jego
        kochana Stal weszła by na 100% do II ligi gdyby nie zmiana trenera ...no
        niestety pan PRAWDZIWY KIBIC bedize musiał chyba znowu przezyc kolejne
        rozczarowanie ...ale to nie wina kibiców ze Stal gra tak słabo a tylko i
        wyłacznie peudo działaczy i pesudotenera ktorzy maja niezły interes ale dla
        siebie :/...
    • Gość: stary golumn [...] IP: 82.177.97.* 19.04.05, 08:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ? Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:27
        Ten klub nigdy nie wejdzie do II ligi. Za biedne miasto, nie ma kasy.
    • Gość: MS Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:12
      Dlaczego nie ma na Stali dopingu? Bo brak prawdziwych kibiców! 200 dresików z
      szalikami to nie kibice. To zoo, które podrywa się tylko wtedy, gdy można
      pokurw***** na przeciwnika. To nie kibice, nie nazywac ich tak! i Dopóki się
      tego bydła nie weźmie za pysk i nie wywiezie ze stadionu, lepiej nie będzie :(
      • Gość: Stalooo Golaaa Działacze smarują płot, kibice demolują SWÓJ stadi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:45
        on, działacze obiecują i mamią awansami... a ściagają piłkarzy z daleka,
        pozbywajac się własnych np. Szeliga. I jak tu myśleć o awansie? Z trenerem,
        który oględnie mówiac nie ma uzdolnień w tym temacie.
        Nie będzie w Stali lepiej niestety. Nie widze powodów dla których mam chodzić na
        mecze oszustów i kłamców.
      • Gość: Jarek_23 Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: 82.177.97.* 19.04.05, 10:33
        Ludzie ponad dziesięć lat żyją nadziejami o awans, bo w zasadzie w każdym sezonie zapowiadano walkę o awans i nic z tego później nie wychodziło i to wcale nie przez kibiców, tylko przez niefrasobliwość piłkarzy i działaczy. W Czermnie nie ma dopingu, a Heko jest liderem ligi. Oni jakoś umią bez tego sobie poradzić, a nasi piłkarze jak chcą dobrego dopingu muszą odzyskać zaufanie kibiców. Pan Kruczek pewnie nie wie, że to właśnie piłkarze w Lublinie zachowali się nieodpowiednio, kiedy to 180 osobowa grupa kibiców Stali prowadziła cały mecz dobry doping, a podziękować podeszło tylko trzech grajków. Jakie to powoduje odczucia u prawdziwego kibica ?? Żal i zniechęcenie. Tak więc na Tłokach pomimo niezłej gry piłkarzy, nikt z kibiców im nie pomógł, bo w Lublinie pokazali, że im na tym nie zależy. Oni wiedzą, że źle postąpili i teraz jedyną szansą na odbudowanie zaufania kibiców są ich dobre występy.
      • Gość: cr Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.osk.enformatic.pl 19.04.05, 12:40
        <lol2>... jak tych 200 dresików sie wygoni ze stadionu to dopiero wtedy nie
        bedzie dopingu.. taka prawda! tylko oni prowadza przez cały mecz doping dla
        ukochanej druzyny... a kibice jak o kibice jedza słonecznik i ogladaja mecz!!!
        dla pana MS pradziwy kibic tak wlasnie wyglada je słonecznik i prowadzi
        doping... ale chyba z kolega obok na ławce w przerwie miedzy
        ziarenkami :]...aha i to oczywiscie wina tych 200 dresikow ze Stal przegrywa
        juz kolejny mecz?
        • Gość: piotrek23 Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:31
          mnóstwo ludzi chce dopingować, ale nie pójdą do was bo to wstyd zadawać się z
          matołami jak wy..........
    • krecik1988 Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy 19.04.05, 11:43
      ::kibic jest z drużyną na dobre i na złe:):)Dobre słowa ALe niestety kibice
      Stlai sie nienadaja:)
      • Gość: cr pan redaktor nie był na meczu :( IP: *.osk.enformatic.pl 19.04.05, 12:22
        wez sie nie odzywaj jak sie na tym nie znasz!! ...tata powiedział ci to hasałko
        i juz jestes zajebisty bo je znasz? ... nie orientujesz co sie dzieje na Stali
        w tym momencie to nie zabieraj glosu... bo kibice sa z duzyna na dobre i na
        złe...a to co sie pisze w tym artykule to sa same kłamstwa... byłęm na meczu i
        doping był przez cała I połowe ....a Pan redaktor pewnie nawet nie był na tym
        meczu ;/ ... ale tak to w Polsce sie dzieje ...dziennikarze chca sie wybic
        nawet za cene najwiekszego kłamstwa :( ... ale *** prawdziwi kibice i Ci co
        sie orientuja wiedza ze ten arkukuł to jedna WIELKA SCIEMA... pozdro dla gazety
        ktora wspołracuje z takimi typami :/
        • Gość: MS Re: pan redaktor nie był na meczu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:26
          Ot, i sie kibic odezwał :D Ciekawe jak takich dopuszczają do matury?
          • Gość: Piotrek23 KRUCZKA NIE BYŁO NA MECZU!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:37
            Stalo grać ***** mać było przez jakieś 10 sekund na Sandecji i tyle. Kruczek
            nie wie co się działo na Tłokach bo prawdopodobnie jego tam nie było! Tacy
            pismacy często dostaja sms z informacjami kiedy padły bramki a potem sami
            wymyslają jak wygladała bramka. Wiem bo moi znajomi piszą dla regionalnych
            gazet właśnie o sporcie! Kruczkowi mówimy..............nie!!!
    • Gość: Kalafior Pomyślcie czy Stal to wy? IP: 82.177.97.* 19.04.05, 12:34
      Jeeeezuuu,jaki tytuł p.Redaktorze,przecież my jesteśmy bezmyślni!Jak mamy
      pomysleć?Niestety, nie umiemy kibicować,ale co z tego,na piłce też się nie
      znamy,ale co z tego?WYMAGAMY od piłkarzy punktów,goli, od trenerów porządku w
      grze.Bo my jesteśmy najważniejsi,a piłkarzy mamy w dupie,jak nie umieją grać,
      niech nie grają!Maja dziękować nawet jak siedzimy cicho,ja jestem kretynem,ale
      to nie moja wina!Co z tego, że kiedyś siedziałem w młynie Resovii? Co z
      tego,pokażę dupę i reszcie półmózgom to się najbardziej spodoba, no nie bracia
      kretyni??? Pozdro dla Kuźmy co nas spuścił do 4!!! ligi,ale wtedy ładnie
      graliśmy, i piłkarze dziękowali...
    • Gość: kolega kibica CR kolejny półmózgu!!! IP: 82.177.97.* 19.04.05, 12:46
      Gdzie by weszła,chyba do dupy, kretynie! Kuźma ma pojęcie, nie zaprzeczam,ale 2
      lata z rzędu walczył i co wywalczył?WIELKI ZAWÓD!Gdyby miał szacunek u
      piłkarzy,to by weszli wygrywając z Ruchem,ale go nie miał!!!Tylko mówił,że
      miał.A jak powie coś takim laikom jak TY, to od razu wierzycie!!!Piłkarze mieli
      go dość,nikt się za nim nie wstawił!Powiedz mi jeszcze,kto jak nie Kuźma
      sprowadził piłkarzy z zewnątrz?Wymienić? Matras, Imiołek, Krajewski (moja
      matko), Nalepka, Popiela itp (z szacunkiem dla Nalepki oczywiście), Solarz.
      Teraz się pytam gdzie miejsce dla wychowanków,w Stali jest mnóstwo chłopaków do
      robienia piłki nożnej,ale jak sie sprowadza armię obcych,to gdzie mają grać???
      Pomyśl chłopie, zanim podejmiesz temat!!!
      • Gość: cr Re: CR kolejny półmózgu!!! IP: *.osk.enformatic.pl 19.04.05, 13:08
        no a najwieksza porażka Kuźmy było wywalczenie ze Stala 2 miejsca w tabeli i
        baraze z Ruchem o II lige...
        ale zgadzam sie ze juniorzy Stali to bardzo dobrzy piłkarze, ich wyniki mowiła
        same za siebie i zapewne miejsce dla nich też by sie znalazło w składzie, masz
        pewność ze nie grali by w I składzie?
    • Gość: ULTRAS STAL RZESZ Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: 62.93.46.* 19.04.05, 13:08
      Panie Marku

Przez ostatnie dwa lata jezdzimy za naszą Kochaną Stalą wszędzie , nie
      opuscilismy zadnego wyjazdu , raz jedziemy wieksza grupa raz mniejszą i zawsze
      jestesmy .Pytam sie kto jezdzi na te mecze? Kto wspiera Stal dopingiem na
      wyjazdach?? Dziadki co dziubią słonecznik? Starsze Panie? czy moze ludzie co
      przyjdą tylko jupitery zobaczyc?? Odpowiedz jest prosta Zawsze jestesmy MY ,
      tak jak Pan to wspomniał SzALIKOWCY!!!Kiedy Stali nie idzie (czasy 4 ligi)
      grupa 40-50 osobowa zawsze dopingowała swoj klub , jezdział za nim!! Mecz w
      lublinie 9.04.2005. ne meczu zjawiamy sie w 180 osób! 160 kilometrów do
      przejechania. Smierc Ojca Swietego, ktora była dla nas wielkim przezyciem, a my
      tzw SZalikowcy jedziemy na mecz za nasza KOchaną druzyną? dopingujemy ją całe
      spotkanie nawet jak był wynik 3-0 spiewamy Czy wygrywasz czy nie.... i Jestesmy
      z wami.... mecz sie skonczył przegralismy 3-1 czekamy na piłkarzy aby do nas
      podeszli przybili piątki , pogadali. Tylko 3 piłkarzy stac było na to zeby
      stanąc na srodku boiska i klasnąc w dłonie reszta poszła do szatni. Tak nas
      szanuja piłkarze!!! Mecz z gorzycami bilety 10 zł i 15 zł (przypominam to jest
      3 liga) zbieramy sie w ok 120 osób i cała pierwsza połowe spiewamy i wspieramy
      zawodników. POkazujemy oprawe meczu ,. Druga połowe odpuszczamy z dopingiem i
      od czasu do czasu cos krzykniemy. Konczy sie mecz wynik 0-0 a piłkarze udają
      sie do szatni... nie wytrzymalismy juz piosenki typu wypie..c i STAL TO MY
      uwazam ze były całkiem na miejscu. Zachowanie piłkarzy to zostawiem bez
      komentarza. Szkoda ze w klubie w ktorym od 3 sezonów mowi sie o awanscie itp
      nic nie idzie ku lepszemu. Obiecanki cacanki .
      Powiem tak - mnie osobiscie nie obchodzi w jakiej lidze bęzie grala Stal bo i
      tak będe z nia na dobre i na złe czy mam jechac do POznania na 1 lige czy do
      Krasnego na 5 to i jak pojade. A to pana pipszenie niech se pan wsadzi w ....
      ULTRAS STAL RZESZÓW
      • Gość: AUltras Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: 82.177.97.* 19.04.05, 14:58
        Racja brachu,hehehe, jezdzicie, jeździcie, tylko nie pamiętam, na który mecz
        przyjechaliście punktualnie, nie pamiętam, możesz mi przypomnieć.Ja jeżdżę
        prywatnie i jakoś nie zauważyłem, żebyście byli przed meczem.Pamietam mecz u
        nas z Hutnikiem, oni przyjechali 2 godziny przed meczem,ale co tam, na Was nie
        można narzekać.Poza tym, zawsze na wyjeździe się lepiej kibicuje niż w
        domu,jakaś taka stalowska tradycja, dlaczego? Zanim na Stali ruszycie dupy mija
        jakieś 15 minut,albo mniej tylko wtedy, gdy lepsi od was kibice przyjezdni
        śpiewają, hehehe. A co do trzech dziekujących piłkarzy, to wiem jedno.Gdyby
        było więcej wychowanków, to by było więcej dziękujących, przyjezdni nie szanują
        barw biało-niebieskich.Tylko pytam kto ich sprowadził, kto nie wierzy w
        wychowanków, o ile się nie mylę, to słynny trener R.K.
    • Gość: kolega kibica cr...kontynuuje IP: 82.177.97.* 19.04.05, 14:50
      Cieszę się, że ktoś docenia umiejętności juniorów i tych co teraz są i tych co
      niedawno skończyli.Jestem na bieżąco z całą młodzieżową piłką w Rzeszowie (nie
      tylko Stal Rz.) i nie mówię, żeby naraz pchać 6 juniorów do składu,ale
      sporadycznie dawać im szansę i tak się teraz dzieje, patrz Woźniak, Włoch,
      Porada, Sierżęga (nie czas by ich oceniać, od tego są trenerzy). Teraz pytanie
      moje,w jaki sposób mieli się przebić wcześniej Rusin, Jaworski, Janik, Jankowski
      (ten ostatni to może niezbyt szczęśliwy przykład), jeśli dostawali szansę i czy
      dobrze zagrał czy beznadziejnie składu nie wąchał więcej (trenerem był R.K),
      pytam jak mieli się przebić, skoro armia zaciężna p.K przyjechała??? Zeszliśmy
      z tematu artykułu,ale trudno. Aha, jeszcze jedno, wymień mi chocby jednego
      wychowanka p.K, który gra teraz w 3 lidze? Jednego...
      • Gość: cr Re: cr...kontynuuje IP: *.osk.enformatic.pl 19.04.05, 16:13
        wiesz co...mam dziwne przeczucie ze jestes jakims znajmoym A.D. co? i musze Ci
        powieidzec ze to ze odnosił sukcesy z juniorami to nie znaczy ze tak samo
        bedize w I duzynie... młodych moze trenowac ale nie seniorów... i wlasnie
        troche zeszlismy z tamatu.. lepiej ocen artyluł
    • Gość: kwiatek 90 Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:19
      Ku.. jak ne był całą pierszą połowe... nawet jak Ankowski nie strzelił karnego
      pojawił sie okrzyk "Czy wygrywasz czy nie..." A gó.. piłkarze i zarządowi sie
      jakos nie spieszy do II ligi juz wchodzą 3 lata i co nic... // caly zarzą leci
      w ch..a liczą sie tylko pieniadze a nie klub (pewnie mają go daleko w dupie)
      bilety po 10 zł ulgowy popie..ło was ? za taką grę i 3 lige... przemyslcie
      to
    • Gość: fan Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:34
      bo o to chodzi pismaczku ze o dziwo bedac na meczu w sobote nic takiego nie
      slyszalem a nawet jakby to co kazdy kibic ma swoj sposob dopingowania jeden
      jest hoolsem drugi ultrasem i nic nie zmieni takiego czy takiego stanu
      zeczy !!! a tak wogole to pilkarze sie sami prosza o agresje walac kazdy mecz w
      choja taka jest prawda panowie !!! domaradzkiemu mowimy NIEEEEEEEEE ........
      • Gość: Stalowiec !!! Re: Marek Kruczek beznadziejny dziennikarzyna IP: *.man.rsk.pl 19.04.05, 16:08
        Kruczek Beznadziejna dziennikarzyno chciałeś zaistnieć tym artykułem i widze że
        ci sie udało, ja sie ciebie pytam czy byłeś ty wogóle na meczu w sobotę ??? bo
        wydaje mi sie że chyba napewno NIE !!! Doping dla tych marnych skurokopów był
        przez całą pierwszą połowę i wiekszośc drugiej !!! Ale ty o tym oczywiście nie
        możesz wiedzieć bo niby i z kąd przecież na meczu nie byłeś skoro piszesz takie
        pierdoły ! Jesteś tylko marnym dziennikarzyną z marnej gazeciny o ... wiadomym
        rodowodzie.Dlaczego nie piszesz o pseudodziałaczach naszej Kochanej Stali, o
        nieudolnych transferach o robieni z kibiców Stal durni , wciskaniu nam kitu o
        walce o 2 ligę o kosmicznie drogich cenach biletów na to dziadostwo które
        zafundowali nam pseudodziałacze !!! Klub sie chyli ku upadkowi a pseudo
        działacze i pseudo trener jak zwykle chodzą uśmiechnięci, i w każdej gazecie
        piszą że jest super, że jest ok.
        A teraz do debili co najeżdzają na Ryska Kużme, słuchajcie imbecyle gdyby nie
        Rysiek Stal nie była by teraz w tym miejscu gdzie jest (czołowka 3 ligi -
        jeszcze)Nie grała by przy jupiterach dzieki którym wy matoły najeżdzające na
        Ryska K mogliście trafić bo podejrzewam że gdyby ich nie zaświecili to nigdy
        nie znależliście by drogi na stadion Stali sezonowcy osrani. To dzieki Ryśkowi
        Kużmie drużyna grała dobrą piłke, człowiek mógł zobaczyć tak ciekawe mecze jak
        dwukrotnie z Koroną Kielce, czy z Ruchem Chorzów i wiele wiele innych meczy
        które stały na wysokim poziomie.
        Pseudo działacze Stali przestraszyli sie że w tym sezonie Kużma może wprowadzić
        wreście Stal do 2 ligi i narnolmalniej w świecie wywalili go na zbity pysk, bo
        wiadomo że 2 liga to wieksze obowiązki wiecej kasy trzeba zapłaćić skurokopom
        idt a przecież kaske z meczy można schować do własnej kieszeni, posprowadzać
        odpady z niższych lig i piepszyć całą zime że walczymy o awans do 2ligi !!!
        A prawdziwy kibic Nie jest głupi !!! zapamietajcie to sobie pseudodziałacze i
        ty też śmieszny dziennikarzyno nie masz bladego pojecia co sie dzieje w Stali i
        jak zostali nabici w butelke kibice Stali przykładow mógłbym podać jeszcze
        wiecej ale nie chce mi sie już pisać. Bez odpioru !!!
        SZCZEPANIAK LECH DOMARADZKI - GRABARZE STALOWSKIEJ PIŁKI !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: KOt Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.rzeszow.mm.pl 19.04.05, 15:59
      autor tego tekstu nie wiem czy był na meczu czy tylko usłyszł co sie działo bo
      jak by był na meczu to wiedział by że dopingowaliśmy nasz klub w 1 połowie i to
      dobrze a w drugiej nie było dopingu w podzience za to co Piłkarze stali zrobili
      w Lublinie a zrobili duzo 1.Przegrali mEcz (ale to jest mniejszy powód) a 2.To
      że ponad 150 osób przyjechało do Lublina straciło swój czas dopingowali przez
      obydwie połowy pocieszali zawodników a oni ich zupełnie olali i pomeczu za
      wyjądkiem 3 piłkerzy nikt nawet w strone kibiców się nie oglądną tylko odrazu
      poszli do szatni . No i to by było na tyle .....
      • Gość: he he he Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 21:31
        Dajcie sobie już spokuj z tym Lublinem. Przeżywacie jakby was tam było z 1000
        osób.
    • Gość: Matistal Pomyślcie czy Stal to wy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:45
      Kolejna osoba co myśli że jest lepsza.Jak jesteś taki dobry to przestań gadać i
      bierz się do roboty,zakładaj spodenki i graj w Stali nastrzelaj bramek to
      bedziemy cię nosić na rękach!Pozatym nie wszystkie kluby mają wspaniałych
      kibiców(jak ty)a jakos grają!Nie szukajcie winnych tam gdzie nie trzeba !A na
      pytanie co zrobilismy dla Stali odpowiem :odalismy jej serce,sponsorujemy ją
      (bilety) pomagamy i nagradzamy jak wygrywają!Pozatym kto jak nie my jeździmy na
      wyjazdy i tam ich wspomagamy?Pozdrawiam i proponuje najpierw się dobrze
      przygotowac potem pisać o jak sądze obcym sobie środowisku!
    • Gość: Kibic oco chodzilo w tym stal to my a nie wy IP: *.rzeszow.mm.pl 19.04.05, 21:42
      PO pierwsze
      to spiewalismy do tlokow bo caly czas spiewali o nas nasze piosenki a my im
      zaspiewaismy "stal to my a nie wy " a jak nas kibicow by nie bylo to klub by
      niemial zlamanego grosza na utrzymanie
      • Gość: marakesz Re: oco chodzilo w tym stal to my a nie wy IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 20.04.05, 11:38
        a jakie Wy macie autorskie piosenki !!??! HEEEJ STAL !???! ale wiocha ...a fe
    • Gość: HKRFG Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 19.04.05, 22:29
      NAJBARDZIEJ SZKODA MI TYCH WYCHOWANKOW KTORYCH STAL SIE POZBYLA A SCIAGNELA
      TAKICH CIENIASOW JAK-POPIELA/SOLARZ-BROZEK-DWORSKI OKAS ANKOWSKI
    • Gość: robert 85 Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: 212.244.62.* 19.04.05, 23:47
      Dużo mówi się o Kuzmie.ale ztego co rozmawiałem z jednum niegrajacych w Stali
      juz pilkarzy(niestety)to Kużma Kuzmą ale o dziwo największym autorytetem
      itym ,który ponoc trzymał cały zespół za mordy byl drugi trener czyli
      Kocot.Wydaje się to nieco dziwne bo przecież Kocot był od niektórych zawodników
      młodszy ale żekomo to on mial czasami najwiecej do powiedzenia w drużynie i
      zrobił dla wielu zwłascza wychowanków bardzo duzo dobrego.a swoja droga to
      jeszcze na jesieni widziałem go chyba na meczach a teraz nie.Ale najważniejsze
      jest to że zle sie dzieje oj zle
    • Gość: Rodowity Rzeszowia Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.krak.tke.pl 22.04.05, 09:26
      Kazdy wie ze w Rzeszowie tylko RESOVIA ma wiernych kibiców a stal hmm...:)
    • Gość: Stal_fan Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.users.s-n.pl 22.04.05, 13:53
      kibice stali maja całkowita rację to jest III liga a bilety na mecze kosztują
      po 10, 15 zł. to kompletny absurd. Kibice kupują te bilety i co oglądają... nic
      piłkaże maja grać i walczyć o zwycięstwo w kazdym meczu a działacze niech nie
      mydlą oczu o II lidze. Narazie jest III liga i bilety powinny być tańsze
      TYLKO STAL
      • Gość: patrzący z boku Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.polanczyk.kas-tech.pl 22.04.05, 23:41
        Zacznijmy w końcu odrózniać kiboli od kibiców!!! Wy nie jesteście kibicami, wy
        jesteście bandą mało inteligentnych i nie myślących ludzi.Pewnie że musicie
        sponsorowac STAL, bo kto jak nie wy demoluje ten stadion???Za coś trzeba go
        później remonować.Doping, wierność, na dobre i na złe czy wiecie co to znaczy?
        Z pewnością wierni kibice krzyczą do swoich piłkaży :"wyp...ać", "stal to
        my...", czy wygwizdują ich w nagrode za 90 min pracy (w tym meczu ciężkiej
        pracy).Kalafior- przywódca całego zamieszania do którego później nikt nie chce
        się przyznać, krzyknie coś,za nim 200 ufoludków powtórzy a potem tłumaczą się
        że to nie oni tylko KALAFIOR. Jak sam o sobie mówi jest beznadziejny,a ze
        sportem ma tyle wspólnego co teraz moja babcia. Albo jakiś nawalony kretyn
        który przez 45 min uzywa trzech tekstów na krzyż::stalo
        grać","k...wa", "presing", "siadać na nich"...a sam jest wagi słonia i ledwo
        się rusza.To jest jakaś paranoja, mówicie o strukturze pracy zespołu i klubu a
        nie macie o tym zielonego pojęcia. Potraficie narzekać na trenera, prezesa
        piłkaży. Popatrzcie czasami w lustro!!! Kuźmna...hahhaaaa- tragedia. Ktoś
        wcześniej wspomniał dlaczego kontrakt z nim nie został przedłużony-piłkaże go
        nie chcieli!!!! To jest główny powód dla którego KUŹMIE podziękowano. Ale wy z
        klapkami na oczach powtarzacie w kółko: bo wodzą nas za nosy opowiadając o II
        lidze, bo miał być trener z nazwiskiem... LUDZIE obódzcie się STAL nie ma
        pieniędzy na III a co dopiero na IIlige. Zal mi was, myślicie że jesteście
        wielcy a tak naprawde jesteście zerem i wcale nie pomagacie drużynie
        • Gość: Paweł Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 00:39
          Mógłbyś się mój sympatyczny przedmówco bardzo zdziwić co do słuszności swojego
          twierdzenia dot. inteligencji prawdziwych kibiców Stali - gdybyś poznał ich
          bliżej - więc daruj sobie takie oceny bo jak dla mnie to wiszą mi takie Twoje
          półosobiste wycieczki - ale powielanie stereotypu że kibol to kretyn - bez
          dostatecznej wiedzy i znajomości środiwska / nas wielkiego znawcy z Ciebie nie
          czyni.
          Przeczytaj tylko to co sam napisałeś - zwolniono trenera bo go piłkarze go nie
          chcieli!! To jest wg Ciebie powód. Chelsea też swojego zwolni jak go nie będą
          chcieli. To piłkaże mają rządzić. Skoro znasz środowisko - to powiedz mi jaki
          poziom mogą reprezentować rozwydżone gnojki - pięknisie z włoskami na żelu
          robiące za gwaizdki już w 3 klasie liceum, tacy Szczoczarze co są piłkarzami,
          łapią się w składzie zarabiają PLN itp.
          Poziom naszych piłkarzy - daj Boże aby dorównywał poziomowi i zaangażowaniu
          Kuźmy.
          Jak się poczujesz myslicielu keidy pójdziesz na spektakl sezonu do III ligowego
          teatru - powiedzmy takiego jak nasz - "w mieście bez tramwajów" - aktorzy włożą
          owszem wiele wysiłku w jego odegranie - ale efekt będzie mizerny - a na koniec
          gwiazdki zmęczone Ci się nie raczą ukłonić i podziękować że kupiłeś przydrogawy
          bilet. Wypie..ć - to wg. mnie bardzo celny komentarz.

Komentują ten artykuł kibice w kapciach - którzy Stal dopingują ale bez
          przesady - poświęcają jej jedno popołudnie w tygodniu i narzekają jak to
          polacy. Ludzie - nie mówcie o wierności, zaangażowaniu itp, FANATYKOM - którzy
          dla barw, szala, flagi, ZKS-u - dali by się pokroić - bo jeśli chodzi choćby o
          znaczenie tego klubu dla Was - a dla tych "chłopaków w dresach" - to chodzicie
          w zupełnie innej wadze, a wasza wiedza o ich pasji, życiu i miłości jest
          zerowa.

Tacy jak wy - też są potrzebni - ale nigdy nie oddacie osatatniej kasy na
          flagę, nie spróbujecie przemycić świecy, nie krzykniecie "wypie..ć" na
          wyrobników obrażającytch ten klub - bo pracują w nim tylko dla siebie - nie dla
          niego, nie będziecie nadawać tonu. Wystarczy nie przeszkadzać i za wszelką
          cene nie starać sie być najmądrzejszym
          pozdrawiam
    • Gość: RopCycek Czy ten Kruczek to od tow. Władysława? IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:41
      Znałem towarzysza Władysława Kruczka. Czy ten Kruczek jest jego krewnym?
    • Gość: kibic piknik Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:02
      kużma był najbardziej odpowiednia osoba na tym stanowisku.prawda niestety jest
      ze zawodnicy go niechcieli i wtajnym głosowaniu ponoc tylko 3-4 było za dalsza
      wspołpraca .reszta zapowiedziała ze jezeli trenerem bedzie nadal kuzma to oni
      rezygnuja z gry w stali na rzecz innych klubów.niestety w polsce jest tak ze
      łatwiej zmienic trenera niz całą grupe zawodników,Do czego prowadzi taki tok
      rozumowania widac w tej chwili.Ale jeszcz gorzej będzie jak majacy również na
      swoim sumieniu błedy Szczepaniak rzuci to wszystko w diabły.Wówczas znów
      będziemy mieć derby tyle tylko że w 4 lidze.
      • Gość: 1944 Re: Marek Kruczek: Pomyślcie czy Stal to wy IP: 212.244.62.* 24.04.05, 21:44
        To niestety chyba prawda,że piłkarzyki mieli dość Ryśka.Faktem jest że wynki
        STali to była zasługa 3 osób;Ryska ,kocota i prezesa Szczepaniaka.Dwóch
        pierwszych nie ma już w klubie.Szczepaniak ma do "pomocy"Dulskiego i Lecha.Sam
        bardzo w tym wszystkim się pogubił.Domaradzki robił co mógł ale nie mógł zbyt
        wiele.Niektórzy z Rzucidłą na czela mają wszystkich w dupie.Obawiam się że
        nadchodzą chude czasy i jeszcze będziemy tęsknić za 3 ligą na tym poziomie.
    • Gość: STAL Quo vadis Stalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:56
      Na usta samoczynnie ciśnie się takie pytanie.Jeżeli są(NA PEWNO!) oddani
      Naszemu klubowi Kibice to zapraszam do dzielenia się swoimi
      cennymi ,przemyślanymi uwagami ,które być może będą poczatkiem wyjścia z
      głebokiego kryzysu.Nie chodzi tylko o to aby rzucać oskarżenia,wyzywać itp ale
      by wyjjść z twórczą krytyką nowymi pomysłami
      • Gość: pawel Re: Quo vadis Stalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:02
        W miarę cywilizowanym sposobem jest próba zrobienia czegokolwiek w
        stowarzyszeniu przyjaciół sekcji piłki nożnej

Na stornie STali www.pilka.stal.rzeszow.pl - jest odnośnik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka