Dodaj do ulubionych

Spektakl bez nazwiska reżysera

18.04.05, 23:29
To nie Siemaszka, tylko Teatr im. Wandy Siemaszkowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Widz Re: Znowu wpadka Rybki IP: 81.15.173.* 19.04.05, 10:01
      A kto ściągał reżysera do Rzeszowa. Czy nie dyrektor Rybka?
      • Gość: resowiak Re: Znowu wpadka Rybki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:44
        Odczep się WIDZu od Rybki. Teatr teraz jakoś żyje. Jka ktoś jest nie potrafi
        przekazać swoich myśli to trzeba go zastąpić albo pomóc, bo jak się ma 38 lat to
        co mażna widzieć o teatrze albo raczej o pracy z aktorami (a ci jak wiesz są
        dziwni). Pozdro a działania Rybki mi się podobają!
        • spectator1 Re: Znowu wpadka Rybki 19.04.05, 22:59
          To kuriozalna sytuacja.
        • Gość: OLa Re: Znowu wpadka Rybki IP: 82.177.97.* 20.04.05, 15:08
          Wezcie go bo nie wie co mowi
    • Gość: jacek Re: Spektakl bez nazwiska reżysera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 00:01
      W Teatrze mieli pracować sami dobrzy i obiecujący reżyserzy, wszystkie premiery
      miały być wspaniałymi wydarzeniam. Tak obiecywał Rybka we wrześniu. A tu ostał
      się ino Rozen. Czy Rybka nie zna już innych reżyserów? A młodego Gogolewskiego
      miesiąc temu kto wyrzucił? Nie widziały gały co brały? To jest dopiero
      profesjonalizm Pana Dyrektora.
    • Gość: marek Re: Spektakl bez nazwiska reżysera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:51
      Nareszcie w teatrze coś się dzieje, bo na scenie szydera,
    • Gość: agos Re: ´dlaczego nie gra grubas chodur IP: *.krak.tke.pl 20.04.05, 19:21
      Żenujące!!!aby dyrektor nie reżyser rządził sceną w Tearze, usiłował oceniać
      prawdziwego reżysera p Prusa.Tylko szalony człowieczek! Jakim jest niewątpliwie
      p Rybka może to czynić za przyzwoleniem organu założycielskiego.
    • Gość: monika coś takiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 03:05
      A to w Rzeszowie jest teatr? Nie zauważyłam. Myślałam, że to jakiś dom kultury.
    • Gość: pani siemaszkowa Re: Spektakl bez nazwiska reżysera IP: *.dami / 81.15.189.* 21.04.05, 19:20
      W Rzeszowie po odejściu Cioska nie ma Teatru z przerwą na Nowarę.
      • Gość: mateusz Re: Spektakl bez nazwiska reżysera IP: 82.177.97.* 23.04.05, 08:07
        kiedy koniec spektaklu z RYBKĄ w TLE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka