macpherson 18.04.05, 23:29 To nie Siemaszka, tylko Teatr im. Wandy Siemaszkowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Widz Re: Znowu wpadka Rybki IP: 81.15.173.* 19.04.05, 10:01 A kto ściągał reżysera do Rzeszowa. Czy nie dyrektor Rybka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resowiak Re: Znowu wpadka Rybki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:44 Odczep się WIDZu od Rybki. Teatr teraz jakoś żyje. Jka ktoś jest nie potrafi przekazać swoich myśli to trzeba go zastąpić albo pomóc, bo jak się ma 38 lat to co mażna widzieć o teatrze albo raczej o pracy z aktorami (a ci jak wiesz są dziwni). Pozdro a działania Rybki mi się podobają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLa Re: Znowu wpadka Rybki IP: 82.177.97.* 20.04.05, 15:08 Wezcie go bo nie wie co mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Spektakl bez nazwiska reżysera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 00:01 W Teatrze mieli pracować sami dobrzy i obiecujący reżyserzy, wszystkie premiery miały być wspaniałymi wydarzeniam. Tak obiecywał Rybka we wrześniu. A tu ostał się ino Rozen. Czy Rybka nie zna już innych reżyserów? A młodego Gogolewskiego miesiąc temu kto wyrzucił? Nie widziały gały co brały? To jest dopiero profesjonalizm Pana Dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Spektakl bez nazwiska reżysera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:51 Nareszcie w teatrze coś się dzieje, bo na scenie szydera, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agos Re: ´dlaczego nie gra grubas chodur IP: *.krak.tke.pl 20.04.05, 19:21 Żenujące!!!aby dyrektor nie reżyser rządził sceną w Tearze, usiłował oceniać prawdziwego reżysera p Prusa.Tylko szalony człowieczek! Jakim jest niewątpliwie p Rybka może to czynić za przyzwoleniem organu założycielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika coś takiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 03:05 A to w Rzeszowie jest teatr? Nie zauważyłam. Myślałam, że to jakiś dom kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani siemaszkowa Re: Spektakl bez nazwiska reżysera IP: *.dami / 81.15.189.* 21.04.05, 19:20 W Rzeszowie po odejściu Cioska nie ma Teatru z przerwą na Nowarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Spektakl bez nazwiska reżysera IP: 82.177.97.* 23.04.05, 08:07 kiedy koniec spektaklu z RYBKĄ w TLE Odpowiedz Link Zgłoś