Dodaj do ulubionych

co sadzicie o budowanym krematorium?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:53
przeciez ta lokalizacja jest stanowczo za blisko budynkow mieszkalnych! a
przy dobrym wietrze dymy z komina beda snuc sie nad calym nowym miastem! nie
wiem kto wydal zezwolenie na budowe tego budynku w tym miejscu??!
Obserwuj wątek
    • Gość: MS Re: co sadzicie o budowanym krematorium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:56
      No to wytworzy się niezły klimacik ;)
    • Gość: wafel Re: co sadzicie o budowanym krematorium? IP: 195.117.241.* 16.06.05, 14:58
      A gdzie dokładnie ma być to krematorium?
    • morse Re: co sadzicie o budowanym krematorium? 16.06.05, 15:00
      Nio wlasnie - gdzie ma byc to krematorium???
      • Gość: zalamana Re: co sadzicie o budowanym krematorium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:13
        na gorce kolo makro tam gdzie bedzie skarbiec nbp... po cichu buduja tez
        krematorium
        • morse Re: co sadzicie o budowanym krematorium? 16.06.05, 21:09
          Nio ja slyszalem tylko o skrabcu. Nigdzie nie informowano o zadnym krematorium.
          • Gość: zalamana Re: co sadzicie o budowanym krematorium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:41
            ja tez nie moglam w to uwierzyc jak uslyszalam plotke od znajomych... jednak
            wczoraj spacerze pytalam robotnikow na budowie i faktycznie ma powstac tam
            krematorium! nie mam nic przeciwko takim budowlom ale nie powinny one stac 100
            metrow od osiedla!
    • mjot1 krematorium 16.06.05, 21:10
      „przy dobrym wietrze dymy z komina beda snuc sie nad calym nowym miastem!”
      „No to wytworzy się niezły klimacik ;)”
      Czy Wam poważnie słowo „krematorium” kojarzy się jedynie z tym, co po owych
      wypowiedziach przyszło mi na myśl?

Najniższe ukłony!
      Zadziwiony M.J.
      • morse Re: krematorium 16.06.05, 21:16
        Nio ale nie myslicie chyba ze krematorium bedzie dymilo jak z pieca. Na pewno
        beda jakies filtry i w rezultacie bedzie tylko mgiegla sie snula.
        Mysle, ze wchodzi tutaj walor bardziej psychologiczny. Sam fakt ze to jest
        kreamtorium nie kojarzy sie z niczym smacznym, jak zobaczymy ten dymek to beda
        zaczynaly sie nam pojawiac rozne mysli. Dlatego usytuowanie krematorium w tej
        czesci miast wydaje sie wielkim nieporozumieniem.
        Ps. ja bym tam wiezowiec wybudował :)))) hahahaah
        • Gość: Wujek Dobra Rada Re: krematorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 07:23
          fajnie. krematoria to przyszłość.

Na tej planecie musi być życie!
          • drewniany_pajacyk Re: krematorium 17.06.05, 09:12
            Wujku, nie byłbyś może taki zadowolony gdybyś się dowiedział, co na ten temat
            mówią osoby dobrze poinformowane. Ponoć zakładana docelowa "przepustowość" to
            ok. 584 tys/rok, możliwa do osiągnięcia przy założeniu pracy na dwie zmiany. Po
            przeliczeniu daje szokującą wartość ok. 100 szt./godzinę.
            Wg informacji tych osób normalna wydajność założona została na poziomie 15-20
            szt./dobę.
            Budowany obiekt jest dobrze ukryty i zwyczajny przechodzień nie jest w stanie
            go zauważyć. Najbardziej charakterystyczne elementy, po których można byłoby
            rozpoznać co to jest, w ogóle nie występują! Ponoć zostaną zastąpione przez
            urządzenia mechaniczne.
            A teraz najciekawsze: sprawa wypłynęła teraz, w wyniku dociekliwości
            mieszkańców, ale roboty rozpoczęły się jeszcze w połowie lat 90-tych!
            • morse Re: krematorium 17.06.05, 09:19
              a obecnie gdzie najblizej znajduje się jakieś krematorium???
              • Gość: Zula Re: krematorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:48
                W Poznaniu.
                Jestem za, aby w Rzeszowie było krematorium, chociaż nie koniecznie pomiędzy
                blokami.
                • morse Re: krematorium 17.06.05, 09:55
                  Nio ja tez - mogliby je umiescic gdzies na obrzezach. Kolo gieldy samohodowej,
                  albo w jakims lasku np slocinskim
                  • Gość: x Re: krematorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:56
                    Czy przypadkiem nie chodzi tu o spalarnię zniszczonych banknotów, bo to miałoby
                    sens przy skarbcu (?)
    • Gość: pan biceps Re: co sadzicie o budowanym krematorium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:47
      najwyższy czas, mam nadzieje że będą darmowe wejściówki dla garbatych nosów z
      hetmańskiej
      • Gość: kilo Re: co sadzicie o budowanym krematorium? IP: 195.117.241.* 17.06.05, 13:55
        Sięgasz szczytów głupoty nieosiągalnych dla normalnego człowieka, panie biceps.
        Nawet lepper przy tobie to oczytany intelektualista.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka