Dodaj do ulubionych

klub akademia

IP: *.res.pl / 82.160.26.* 17.06.05, 17:34
wczoraj podchodze do DJ`a i mowie aby puscil jakas szybsza muzyke a on na to:
jak chcesz cos szybkiego to sobie idz do piano, my tu komercji nie puszczamy.

myslalem ze spadne z tych schodow co tam do niego prowadza jak to
uslyszalem ;-)

czy sadzicie ze w akademi nie ma komercji ?>
Obserwuj wątek
    • Gość: Alibi Fan Re: klub akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:36
      Akademia ssie.. Alibi rzadzi zioom
    • Gość: len Re: klub akademia IP: *.krak.tke.pl 17.06.05, 17:40
      no piano jest super
      i wpuszczaja tam tylko ladne laski
      widzialem jak takiej grubej nie wpuscili hehe
    • Gość: wlad Re: klub akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:42
      podejść możesz na dyskotece szkolnej i poprosić o kawalek dla dziewczyny:)
      niezależnie od tego na jaką imprezę pójdziesz nikt Cie nie potraktuje poważnie.
      • morse Re: klub akademia 18.06.05, 09:09
        Jasne ze mozesz miec to co chcesz ale trzeba dac oplate w wysokosci od 10 zeta
        w gore. Zalezy jaki klub. W akademii tez sa kawalki na zyczenie, ale jak chcesz
        zeby zrobili to za darmo to idz do Planety albo do innej podziemnej nory.
    • Gość: Dżordż Re: klub akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 19:43
      W Akademi Wcale Nie Ma Komercji A Bywalczynie Tego Klubu Nigdy Nie Ssały Mojego
      Kutasa Za Drinka:)
    • Gość: roman Re: klub akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 19:53
      siedze se wczorej za kompem w akademi i puszczam przeboje bo mi szwagier
      zalatwil robote. az tu przychodzi jakis cwaniak i podskakuje ze mu sie nie
      podoba. no to go wysmialem tak ze prawie spadl ze schodow hahaha! co sadzicie o
      takich ludziach ktorzy nie potrafia sie bawic?
      • Gość: -=Ago** Re: klub akademia IP: *.osk.enformatic.pl 18.06.05, 10:35
        no słuchajcie .... przeczytałem na jakimś opisie bilet w AK wart piątaka .... tam w ogóle to jest zboczono .... szatan biega po scenie :|
      • Gość: krystian Re: klub akademia IP: *.res.pl / 82.160.26.* 18.06.05, 11:13
        nie zrozumiales tego co napisalem, chodzi o to co powiedzial DJ, ze oni tu
        komercji nie puszczaja, a w tle leciala jakas madonna czy kelly.
        • Gość: inż. Mamoń Re: klub akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 12:46
          kelly familly ? no to nie jest komercja :) to jest kicz.

Podobają mi sietylko te piosenki, które już słyszałem.
    • morse Re: klub akademia 18.06.05, 12:58
      W soboty do Akademii sama wiocha zjezdza. Chlopoki zarobia se przez tydzien
      trosecke. Brudzik za paznokciami, do tego bilboard z reklama wszystkich firm
      sportowych o lacznej powierzchni przekraczajacej 2 m2. Do tego zero kultury.
      Bylem jakies trzy razy, za kazdym razem to samo. Wiecej nie pojde na impreze
      ludowa organizowana w miescie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka