politologm 21.06.05, 17:02 Zapraszam na spotkanie z kandydatem na Prezydenta RP – Profesorem Zbigniewem Religą, które odbędzie się 24. 06 (piątek) o godz. 19:00 w rzeszowskim Teatrze Maska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulgs Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:10 Fajnie. Chętnie posłucham co ma do powiedzenia Pan Profesor. Na pewno się zjawię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 00:33 Kandydat na co ? :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Czujny Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 07:31 Wczoraj tj. w piątek w Teatrze MASKA zainaugurował swój objazd po Polsce Zbigniew Religa. Jak sam obiecał na początku, jak zostanie prezydentem to pierwsza podróż bedzie do.. Rzeszowa. heh :) Na sali 80 osób (sic!), średnio popierających Pnaa Profesora. Oraz jedna kobiecina pokrzykująca i przerywajaca mu w wygłaszaniu różnych kwestii. Moim zdaniem nie ma pomysłu ani zaplecza (autobus stojący pod teatrem to nie wszystko) politycznego. Mój pomysł, zęby machać receptami lub rentgenami nie przeszedł :). Jest to po PiS-ie druga osoba, frakcja (?) odwiedzajaca Rzeszów. (ponoć ZCHN się z Religą zaprzyjaźnił). Generalnie słabo i jak gdyby nie na miejscu. Kto następny ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haleska Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:12 Jest mi niezmiernie miło, ze tak wspaniała osobowość jak Prof.Religa zaszczyci swoja osoba nasze miasto.Z prawdziwą przyjemnością wezmę udział w spotkaniu które odbędzie sie w piątek w Teatrze MASKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: czy będą konsultacje kardiologiczne??? IP: 213.77.14.* 22.06.05, 16:00 bo tylko do tego się ten gościu nadaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Religa na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:41 wreszcie uczciwy i rozsadny człowiek na prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goda Re: Religa na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:33 W 100% zgadzam sie z przedmówca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomi Re: Religa na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.36.* 23.06.05, 11:38 kpisz czy o droge pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manek Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: 195.136.36.* 23.06.05, 11:37 A co on moze powiedziec?Niech sie zajmie leczeniem a nie politykowaniem bo i tak politykiem nie bedzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Tylko w naszym kraju kucharka może rządzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:26 Patrz Tomaszewski - mechanik, Wałęsa - elektryk, Krzaklewski, Buzek - kotły parowe heh. Lepper - nawet po technikum chyba :) Teraz czas na... lekarza? No zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maifry Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 00:14 Bylem na tym spotkaniu i jestem pozytywnie zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelaa Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.krak.tke.pl 25.06.05, 09:43 Wczoraj na rynku widziałam młodzież, moich rówieśników, w koszulkach pana Religi, którzy rozdawali ulotki. Może ktos zaspokoi moją ciekawość i odpowie, dlaczego reklamą kandydata na prezydenta zajmują się uczniowie gimnazjum...? Odpowiedz Link Zgłoś