Dodaj do ulubionych

Prof. Religa w Rzeszowie

21.06.05, 17:02
Zapraszam na spotkanie z kandydatem na Prezydenta RP – Profesorem Zbigniewem
Religą, które odbędzie się 24. 06 (piątek) o godz. 19:00 w rzeszowskim
Teatrze Maska.
Obserwuj wątek
    • Gość: ulgs Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:10
      Fajnie. Chętnie posłucham co ma do powiedzenia Pan Profesor. Na pewno się
      zjawię:)
      • Gość: pijak Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 00:33
        Kandydat na co ? :DDDDDDDDDD
      • Gość: Obserwator Czujny Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 07:31
        Wczoraj tj. w piątek w Teatrze MASKA zainaugurował swój objazd po Polsce Zbigniew
        Religa. Jak sam obiecał na początku, jak zostanie prezydentem to pierwsza
        podróż bedzie do.. Rzeszowa. heh :) Na sali 80 osób (sic!), średnio
        popierających Pnaa Profesora. Oraz jedna kobiecina pokrzykująca i przerywajaca
        mu w wygłaszaniu różnych kwestii. Moim zdaniem nie ma pomysłu ani zaplecza
        (autobus stojący pod teatrem to nie wszystko) politycznego.
        Mój pomysł, zęby machać receptami lub rentgenami nie przeszedł :).
        Jest to po PiS-ie druga osoba, frakcja (?) odwiedzajaca Rzeszów. (ponoć ZCHN
        się z Religą zaprzyjaźnił). Generalnie słabo i jak gdyby nie na miejscu. Kto
        następny ???!!!
    • Gość: Haleska Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:12
      Jest mi niezmiernie miło, ze tak wspaniała osobowość jak Prof.Religa zaszczyci
      swoja osoba nasze miasto.Z prawdziwą przyjemnością wezmę udział w spotkaniu
      które odbędzie sie w piątek w Teatrze MASKA.
      • Gość: Tom Re: czy będą konsultacje kardiologiczne??? IP: 213.77.14.* 22.06.05, 16:00
        bo tylko do tego się ten gościu nadaje..
        • Gość: zibi Re: Religa na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:41
          wreszcie uczciwy i rozsadny człowiek na prezydenta RP.
          • Gość: goda Re: Religa na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:33
            W 100% zgadzam sie z przedmówca!
          • Gość: Nomi Re: Religa na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.36.* 23.06.05, 11:38
            kpisz czy o droge pytasz?
    • Gość: Manek Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: 195.136.36.* 23.06.05, 11:37
      A co on moze powiedziec?Niech sie zajmie leczeniem a nie politykowaniem bo i
      tak politykiem nie bedzie!!!!
      • Gość: Wujek Dobra Rada Tylko w naszym kraju kucharka może rządzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:26
        Patrz Tomaszewski - mechanik, Wałęsa - elektryk, Krzaklewski, Buzek - kotły
        parowe heh. Lepper - nawet po technikum chyba :) Teraz czas na... lekarza? No
        zobaczymy.
    • Gość: maifry Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 00:14
      Bylem na tym spotkaniu i jestem pozytywnie zaskoczony.
    • Gość: lelaa Re: Prof. Religa w Rzeszowie IP: *.krak.tke.pl 25.06.05, 09:43
      Wczoraj na rynku widziałam młodzież, moich rówieśników, w koszulkach pana
      Religi, którzy rozdawali ulotki. Może ktos zaspokoi moją ciekawość i odpowie,
      dlaczego reklamą kandydata na prezydenta zajmują się uczniowie gimnazjum...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka