Gość: Tadeusz IP: *.chello.pl 31.07.02, 13:35 Wrzodak z LPR zamierza kandydować do Sejmiku wojewódzkiego. Ludzie nie popełnijcie tego błędu z wyborów parlamentarnych. Niech on lepiej zostanie w swoim Ursusie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radek Re: Uwaga na Wrzodaka IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 14:06 Popieram! Niestety wybrałeś złą grupę docelową. Idioci głosujący na takich jak Wrzodak nie potrafią korzystać z internetu (to biedna, ciemna masa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Granat Re: Uwaga na Wrzodaka IP: *.pp.rzeszow.pl 31.07.02, 22:59 A Wrzodak krecił sie dziś (środa, 31 lipca) po Rzeszowie, zaglądał w każdą dziurę... Cóż się dziwić, toż to posel ziemi rzeszowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Uwaga na Wrzodaka IP: *.smlw.pl 31.07.02, 23:38 Mam nadzieje ze to zart!!!Jezeli nie to moze to byc koniec naszego wojewodztwa z prostej przyczyny: mieszka u nas wiele "nie świalych" ludzi, zeby nie powiedziec ciemnoty.Wrzodak uzyska pewnie niezly wynik, moze znow 32 tys. glosow i co? To proste LPR wyjdzie w koalicje, z niewiele sie rozniacyn podkarpackim PiS-em.I to bedzie koniec naszych marzen o koncu zasciankowosci Podkarpacia! A to przeciez moj dom, nasz dom! Obysmy nie musieli sie go wsydzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reformat Re: Uwaga na Wrzodaka IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 01.08.02, 01:06 Niestety to co powiedział Radek to prawda i naprawdę mały odsetek zwolenników lpr-u potrafi korzystać z internetu, ale czego my wymagamy od starców??? Odpowiedz Link Zgłoś
staruszek3 Re: Uwaga na Wrzodaka 02.08.02, 02:46 Jestem z LPR , Oswieconym komputerowcom polecam ksiazki Jerzego Roberta Nowaka Odpowiedz Link Zgłoś
staruszek3 Jestem LPR 02.08.02, 02:51 Wrzodak w sejmiku? Wolne zarty z posla na samorzadowca toz to degradacja. Tylko ktos bardzo "Oswiecony" mogl to wymyslic.Wiecej czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi skąd ta wiadomośc że startuje do sejmiku?odpowiedz IP: 195.117.152.* 01.08.02, 10:02 pytam bo w to nie mogę uwierzyć !!! Odpowiedz Link Zgłoś