karagana 24.07.05, 09:19 czy ktos wyjezdżal z biurem podróży Columbus do Kranieva w Bulgarii, zakwaterowanie w hotelu Fregata prosze o opinie, z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karagana Re: Bułgaria Kranievo 25.07.05, 13:47 nikt nic nie moze powiedziec o tym miejscu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Bułgaria Kranievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:24 Wczoraj moja młodsza siostra pojechała do Kranieva z Columbusem. Dzwoniła, że na razie wszystko ok, czyli pokoje takie jak na zdjęciach w katalogu, reszta również zgodna z opisem, a plaża piękna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karagana Re: Bułgaria Kranievo 25.07.05, 18:18 mam pytanie pojechała na wczasy czy na obóz bo Columbus tez obozy mlodziezowe organizuje a mnie chodzi o wczasy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Bułgaria Kranievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:22 Na obóz, ale są też ludzie na wczasach. Z tego co mi wiadomo są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Bułgaria Kranievo IP: *.tvp.pl 27.07.05, 10:53 Też jestem ciekaw jak tam jest. Za tydzień jedziemy do Kranieva samochodem na kwatery. Będe wdzięczny za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś