Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego fachowca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:12
Od tygodnia szukam kogoś do położenia płytek w kuchni. Albo mam pecha, albo
nikomu nie chce się pracować. Ktoś ma może namiary na sprawdzonego fachowca? Z
góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bolek Re: Szukam dobrego fachowca IP: 195.117.152.* 27.07.05, 12:20
      Mialem ten sam problem w tamtym tygodniu ale udalo mi sie kogos znalesc po
      dlugich staraniach. Niestety taki okres jest ze duzo ludzi robi remonty i
      fachowcy sa zajęci robotą. Powodzenia w szukaniu.
      • the_projektant Re: Szukam dobrego fachowca 27.07.05, 20:29
        połóż sobie sam, po co ci fachowiec.
        • Gość: Gość Re: Szukam dobrego fachowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:59
          Jestem ona, nie potrafię :-/
          • Gość: r Re: Szukam dobrego fachowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:03
            Tylko na początku ustal cenę (czy daje faktury).
            Bo mi taki jeden na koniec powiedział, że ona na czarno robił (a zawołał jak
            taki co daje faktury).

No ale gadka była krótka, skoro na czarno to wcale nie płacę i jeszcze podam do
            US ;-), wiec zapłąciłem tyle ile sie należało wg mnie i musiał być wdzięczny,
            że cokolwiek zarobił u mnie ;-)
    • Gość: Projektant Re: Szukam dobrego fachowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:58
      Projektant - Fachowiec :)
      • Gość: autor Re: Szukam dobrego fachowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:09
        no proszę. Nie myślałem, ze w kraju ogarnietym bezrobociem jest problem z
        ludźmi do prostych prac...
        • Gość: Bolek Re: Szukam dobrego fachowca IP: 195.117.152.* 28.07.05, 11:15
          Niestety w kraju ogarnietym bezrobociem ciezko znalesc kogos do jakiejkolwiek
          pracy. Kazdy by chcial zarabiac kokosy albo być na "stanowisku"... Szlag mnie
          trafia jak słysze o bezrobociu.
          • Gość: Gość Re: Szukam dobrego fachowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:02
            Przebrnęłam już przez rozmowy z ponad dziesięcioma "fachowcami". Albo są zajęci,
            albo im się nie chce, albo w ogóle nie przyjdą, bo co to 6m2. Gdyby było 50, to
            oni chętnie. Krew może człowieka zalać. Ale wszyscy jęczą, że bezrobocie. A jak
            wobec takiej postawy ma go nie być?
            Nie mam już siły do tych cymbałów.
            • Gość: Projektant Re: Szukam dobrego fachowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:29
              Bezrobocie u nas to zaledwie 8%, nikt tu nie jęczy, jest luz. Ja sam znalazłem
              tu wakacyjną pracę za taką kasę że ho, ho...
              • Gość: Gość Re: Szukam dobrego fachowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:03
                To się ciesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka