szymonch 18.07.01, 16:19 BEDE SZCZESLIWY, JEZELI KTOS ODPOWIE NA TO PYTANIE. NIGDY TAM NIE BYLEM, ALE SLYSZALEM ZE JEST WARO TAM SIE PRZEJECHAC. CZEKAM NA CIEKAWE KOMENTARZE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frais Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 01:58 Zdecydowanie tak! To pełne uroku miasto, z klimatem. Moim zdaniem w południowo- -wschodniej Polsce można powiedzieć to jeszcze o Przemyślu. Sama pochodzę z Sanoka i chociaż nie mieszkam tam od dawna zawsze chętnie powracam.Można pospacerować,odwiedzić galerię z pracami sanoczanina, jednego z najsłynniejszych artystów współczesnych Zdzisława Beksińskiego czy muzeum z ogromnym zbiorem bardzo starych ikon pochodzących z kresów wschodnich.Dobrym pretekstem do przyjechania do Sanoka jest festiwal filmowy.Szkoda, że nie będę mogła pojechać, ale Ciebie zapraszam i zachęcam!Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam. Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.TAMP.splitrock.net 19.07.01, 03:33 Dziekuje Ci Frais. Wspanialy wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.pl 20.07.01, 11:39 jeszcze cie tu nie ma? to jedno z najladniejszych miast na Podkarpaciu, poza tym repertuar festiwalu jest naprawde swietny, przyjezdzaj bez chwili zastanowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarz Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: 193.0.74.* 20.07.01, 17:37 Potwierdzam!Byc moze nawet NAJpiekniejsze na tzw.Podkarpaciu.To miasto rzeczywiscie ma niepowtarzalny urok.I tez zaluje ,ze nie ma mnie na festiwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: 12.26.29.* 24.07.01, 00:51 Oczywiscie, ze warto. W pelni zgadzam sie, ze urokiem dorownuje mu tylko Przemysl. Sanok to taki maly Krakow, a ponadto bardzo stamtad blisko w Bieszczady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 22:37 A jak z baza noclegowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joy Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.tnt5.chin.da.uu.net 02.08.01, 05:09 SANOK - brama do bieszczad,jeden z najwiekszych skansenow w Europie,stare romantyczne miasto dla zakochanych i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanoczan Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:04 Jestem w szoku! pochodze z Sanoka i nigdy nie slyszalam aby ktos tak o tym miescie mówił. Może dlatego tak mówicie bo tam nigdy nie mieszkaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frais Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 21:19 Ja pochodzę z Sanoka(w zasadzie mogę powiedzieć,że jedynie się tam urodziłam i mieszkałam 2 lata).Słyszalam o problemach mieszkańców, ale zwróć uwagę,że pytanie dotyczyło Sanoka jako miejsca wartego odwiedzenia, a nie zamieszkania.Ja kilka lat temu miałam znakomitą okazję znów zamieszkać w Sanoku, ale zrezygnowałam.Ale odwiedzać Sanok lubię i sądzę,że jest piękny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanoczan Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 18:35 Tak wiem ze chodzi o zwiedzanie sanoka a nie o mieszkanie w nim. Wlasnie o to mi chodziło ze milo jest uslyszec cos pozytywnego o tym miescie gdy sie go raczej nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frais Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 19:08 Większość ludzi zapytanych czy lubi swoje miasto miałoby jakieś zastrzeżenia.Ciesz się tak jak ja ,że pochodzisz z pięknego miasta.Mam znajomych w całej Polsce i Sanok podoba się im o wiele bardziej od Rzeszowa, w którym przyszło mi żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kARPATY Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: 65.33.141.* 05.09.01, 02:37 szymonch napisał(a): > BEDE SZCZESLIWY, JEZELI KTOS ODPOWIE NA TO PYTANIE. > NIGDY TAM NIE BYLEM, ALE SLYSZALEM ZE JEST WARO TAM SIE PRZEJECHAC. > CZEKAM NA CIEKAWE KOMENTARZE. OCZYWISCIE ZE WARTO!!!1CHLOPAKI Z KROSNA CZESTO TAM ZAGLADAJA I ZAWSZE WRACAJA Z FAJNYMI PAMIATKAMI...OSTATNIO PRZYWIEZLI DWIE DUZE FLAGI STALI SANOK ;-) POZDRO DLA AKTYWNYCH... ;-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatar Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: 192.168.101.* / 195.205.114.* 10.10.01, 10:47 Jeżeli chce się posmakować prawdziwej ukrainy to lepiej wybrać się bezpośrednio do kijowa. Odpowiedz Link Zgłoś