sunflower_rz 02.08.05, 17:32 Od siebie: Arcade Fire, Sigur Rós, Blur, Radiohead, Interpol, Mogwai. Piszcie o swoich ulubionych wykonawcach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dollores Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:19 przemyk renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja2 Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:31 Tool , A perfect circle, Pantera, Slayer i oczywiście Kaliber 44 =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uisim Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.08.05, 21:57 death, nocturnus, etc etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka - czego słuchamy Majki Jezowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:05 słucham Majki Jeżowskiej i Krzystzofa Krawczyka oraz Ich troje - super muza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: - czego słuchamy Majki Jezowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:55 Faith No More, Cranberries Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: - czego słuchamy Majki Jezowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:49 Od dziecka Mietka Fogga. Szkoda że z powodu swojej śmierci nie wypuszcza już nowych kawałków Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 03.08.05, 09:46 Ja słucham moich rodziców - to w zupełności wystarczy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:35 gwiazda_podkarpacia napisała: > Ja słucham moich rodziców - to w zupełności wystarczy :/ Śpiewają jak z nut ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka-anka Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.osk.enformatic.pl 03.08.05, 10:44 anny marii jopek szeptem i tęsknię bu... i u Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 03.08.05, 10:44 Ich ulubionym gatunkiem jest HARD CORE :/ Tylko dlaczego ja mam z tego powodu cierpieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: Muzyka - czego słuchamy 03.08.05, 11:05 Zna ktoś te zespoły które wymieniłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja2 Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:11 ja znam tylko blura i radioheada - nie dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 03.08.05, 11:13 Jakżeś Ty KwiatkuSłoneczny poczeriwniał!!! Uuuu!!! Widać, że lato w pełni! Blur i Radiohead obiły mi się o moje piękne uszka, ale reszta to z deka nieznana :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrumek Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.dnet.pl / 80.50.197.* 03.08.05, 11:40 Guano Apes,U2,R.Przemyk,Kazik,Kult,Enya,Roxette,Coldplay,Celine Dion,Moby,Myslovitz,ATB,A.M.Jopek,Hey.Goya,Madonna(ale bez przesady),Evanescence,Nirvana, P.O.D,Bad Religion,Nickelback,Kasia Kowalska,Bajm,muza filmowa np.:Blck Hawk Down,Matrix,Braveheart,Hero,The Piano itp. To czego słucham,zalezy od mojego nastroju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka-anka Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.osk.enformatic.pl 03.08.05, 11:50 małe tęsKNOTY... buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygłup Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:51 Ja słucham tych.... szarpidrutów. Rock&roll, seks, drugs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:30 Depeche Mode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:40 ja jestem otwarty: black metal, grind metal, death metal, doom metal, trash metal, gotyk, Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: Muzyka - czego słuchamy 03.08.05, 13:42 Placebo (1996-1998), potem to już mało ciekawa grupa. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 04.08.05, 15:06 a co powiecie na "irlandię"? Cleaned, Enya, Brennan itd. to świetna muza na takie dni jak dzisiaj. uspokaja, wycisza i głowa od tego nie boli jeszcze bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: Muzyka - czego słuchamy 04.08.05, 15:09 Lubię irlandzką muzykę i w ogóle całą Irlandię :) Moim zdaniem to najpiękniejszy kraj na świecie. Bardzo podobają mi się irlandzkie miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 04.08.05, 15:30 Założe się, że lubisz też chodzić do Irish Pubu - bo ja lubię :) To chyba jeden z nielicznych lokali w Rzeszowie, gdzie można zasmakować prawdziwego angielskiego piwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 04.08.05, 16:22 a wiecie czego mi najbardziej szkoda? był kiedyś w Rzeszowie taki bardzo dobry zespół, nazywał się Manitou. pewnie ich pamiętacie. profesjonaliści, znali /i nadal znają/ się na muzie /tak w ogóle to "żywa" muzyka z prawdziwych instrumentów drewnianych - nie ważne czy szarpanych, czy dętych, jest dużo bardziej przyjazna dla ludzkiego ucha, no i wymaga wielkich umiejętności, które należy podziwiwać/ w każdym razie na początku ich kariery kawałek Polski usłyszał o Rzeszowie. szkoda, że juz ich nie ma :( z tego co się orienuję (i z obserwacji) wnioskuję, że kaska odegrała znaczną rolę w ich "śmierci twórczej". Podobno jeden z liderów, Paśkiewicz, gra ze Steczkowską Justysią. Doceniono go. Odpowiedz Link Zgłoś