Dodaj do ulubionych

Muzyka - czego słuchamy

02.08.05, 17:32
Od siebie: Arcade Fire, Sigur Rós, Blur, Radiohead, Interpol, Mogwai. Piszcie
o swoich ulubionych wykonawcach.
Obserwuj wątek
    • Gość: dollores Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:19
      przemyk renata
      • Gość: jatoja2 Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:31
        Tool , A perfect circle, Pantera, Slayer
        i oczywiście Kaliber 44 =)
    • Gość: uisim Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.08.05, 21:57
      death, nocturnus, etc etc
      • Gość: biedronka - czego słuchamy Majki Jezowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:05
        słucham Majki Jeżowskiej i Krzystzofa Krawczyka oraz Ich troje - super muza :))
        • Gość: x Re: - czego słuchamy Majki Jezowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:55
          Faith No More, Cranberries
        • Gość: kar Re: - czego słuchamy Majki Jezowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:49
          Od dziecka Mietka Fogga. Szkoda że z powodu swojej śmierci nie wypuszcza już
          nowych kawałków
    • gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 03.08.05, 09:46
      Ja słucham moich rodziców - to w zupełności wystarczy :/
      • Gość: xyz Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:35
        gwiazda_podkarpacia napisała:

> Ja słucham moich rodziców - to w zupełności wystarczy :/

Śpiewają jak z nut ??? :)
        • Gość: fanka-anka Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.osk.enformatic.pl 03.08.05, 10:44
          anny marii jopek szeptem i tęsknię bu... i u
        • gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 03.08.05, 10:44
          Ich ulubionym gatunkiem jest HARD CORE :/

Tylko dlaczego ja mam z tego powodu cierpieć???
          • sunflower_rz Re: Muzyka - czego słuchamy 03.08.05, 11:05
            Zna ktoś te zespoły które wymieniłem?
            • Gość: jatoja2 Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:11
              ja znam tylko blura i radioheada - nie dla mnie :)
            • gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 03.08.05, 11:13
              Jakżeś Ty KwiatkuSłoneczny poczeriwniał!!! Uuuu!!! Widać, że lato w pełni!

Blur i Radiohead obiły mi się o moje piękne uszka, ale reszta to z deka
              nieznana :/
    • Gość: chrumek Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.dnet.pl / 80.50.197.* 03.08.05, 11:40
      Guano Apes,U2,R.Przemyk,Kazik,Kult,Enya,Roxette,Coldplay,Celine Dion,Moby,Myslovitz,ATB,A.M.Jopek,Hey.Goya,Madonna(ale bez przesady),Evanescence,Nirvana, P.O.D,Bad Religion,Nickelback,Kasia Kowalska,Bajm,muza filmowa np.:Blck Hawk Down,Matrix,Braveheart,Hero,The Piano itp.
      To czego słucham,zalezy od mojego nastroju:)
      • Gość: fanka-anka Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.osk.enformatic.pl 03.08.05, 11:50
        małe tęsKNOTY... buuuu
        • Gość: Przygłup Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:51
          Ja słucham tych.... szarpidrutów. Rock&roll, seks, drugs
          • Gość: Dave Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:30
            Depeche Mode
            • Gość: autor Re: Muzyka - czego słuchamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:40
              ja jestem otwarty: black metal, grind metal, death metal, doom metal, trash
              metal, gotyk,
    • sunflower_rz Re: Muzyka - czego słuchamy 03.08.05, 13:42
      Placebo (1996-1998), potem to już mało ciekawa grupa.
      • gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 04.08.05, 15:06
        a co powiecie na "irlandię"? Cleaned, Enya, Brennan itd.
        to świetna muza na takie dni jak dzisiaj. uspokaja, wycisza i głowa od tego nie
        boli jeszcze bardziej :)
        • sunflower_rz Re: Muzyka - czego słuchamy 04.08.05, 15:09
          Lubię irlandzką muzykę i w ogóle całą Irlandię :) Moim zdaniem to
          najpiękniejszy kraj na świecie. Bardzo podobają mi się irlandzkie miasta :)
          • gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 04.08.05, 15:30
            Założe się, że lubisz też chodzić do Irish Pubu - bo ja lubię :)

To chyba jeden z nielicznych lokali w Rzeszowie, gdzie można zasmakować
            prawdziwego angielskiego piwa ;)
    • gwiazda_podkarpacia Re: Muzyka - czego słuchamy 04.08.05, 16:22
      a wiecie czego mi najbardziej szkoda?

był kiedyś w Rzeszowie taki bardzo dobry zespół, nazywał się Manitou. pewnie
      ich pamiętacie. profesjonaliści, znali /i nadal znają/ się na muzie

/tak w ogóle to "żywa" muzyka z prawdziwych instrumentów drewnianych - nie
      ważne czy szarpanych, czy dętych, jest dużo bardziej przyjazna dla ludzkiego
      ucha, no i wymaga wielkich umiejętności, które należy podziwiwać/

w każdym razie na początku ich kariery kawałek Polski usłyszał o Rzeszowie.
      szkoda, że juz ich nie ma :( z tego co się orienuję (i z obserwacji) wnioskuję,
      że kaska odegrała znaczną rolę w ich "śmierci twórczej".

Podobno jeden z liderów, Paśkiewicz, gra ze Steczkowską Justysią.
      Doceniono go.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka