Gość: Nadzieja IP: *.res.pl / 82.160.26.* 03.08.05, 08:00 Ile czasu zajmie nam pokonanie granicy 100 tyś. wypowiedzi na forum? Myślę że jak się weźmiemy do pracy to za tydzień rozpoczniemy drugą 100-kę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunflower_rz Re: 98 TYSIĘCY WYPOWIEDZI NA FORUM. 03.08.05, 11:11 To faktycznie fenomen. 1 czerwca było 79 tysięcy postów, dziś jest ponad 98 tysięcy. Tydzień temu cieszyliśmy się z 95 tysięcy. Wypowiedzi jest bardzo dużo ostatnio, co dobrze świadczy o nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: 98 TYSIĘCY WYPOWIEDZI NA FORUM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:11 mam nadzieję, że za sprawą forumowiczów i adminów będzie to 100000 mądrych postów. I mam nadzieję, że wypisywanie bredni uniemożliwiających korzystanie z serwisu to czas przeszły. A swoją drogą to zupełnie nie rozumiem pędu do ilości postów: o czym to świadczy? o aktywności? chyba nie a ciekawe są wypowiedzi dłuższe, przedstawiające problem, spojrzenie autora i uzasadnienie a nie trzywyrazowe nieistotne wstawki. Jakiekolwiek liczenie nie jest miarodajne... swoją drogą - ciekawe ile osób naprawdę regularnie dyskutuje na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: 98 TYSIĘCY WYPOWIEDZI NA FORUM. 03.08.05, 13:15 Najlepsze wyjście na takie wypowiedzi to ignor. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś