Dodaj do ulubionych

RZESZOW JEST SUPER!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:20
W WEEKEND MIELEM OKAZJE ODWIEDZIC WASZE MIASTO....JEST PIEKNE, CZYSTE, LUDZIE
MILI, FAJNA ATMOSFERA. ZUPELNIE JAK NIE W POLSCE!! JA POCHODZE Z BYDGOSZCZY,
W KRAKOWIE MIESZKALEM 7 LAT NO I ZWIEDZILAM KUPE MIEJSC.. NAPRAWDE BYLEM
ZASKOCZONY!! NIE MYSLALEM, ZE GDZIEKOLWIEK W POLSCE MOZE BYC TAK FAJNIE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: crismo Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.ipt.aol.com 16.08.05, 14:22
      powstrzymam sie od komentarza teo wątku
    • Gość: Creature Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.resetnet.pl 16.08.05, 14:22
      > W KRAKOWIE MIESZKALEM 7 LAT NO I ZWIEDZILAM KUPE MIEJSC

masz rozdwojenie jaźni:D
    • gwiazda_podkarpacia Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! 16.08.05, 14:33
      nie wierzę w to co widzę
      trzeba mi vision express odwiedzić chyba :o
      • Gość: wujek grzyb Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:37
        ja również miałem podobne wrażenie po pierwszej wizycie w Rzeszowie, mieszkam
        50 km od Krakowa, mam okazje często tam bywać i szczerze mówiąc porównanie do
        Rzeszowa wypada na korzyść tego drugiego. Jest czysto i nie ma takiego tłoku.
        Zaskoczyła mnie też duża ilość zieleni.
        • Gość: crismo Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.ipt.aol.com 16.08.05, 14:42
          a ja mieszkam 400km od katowic. przez 10 lat mieszkalem w paryzu, 8 w szikago i
          2 tygodnie w pcimiu dolnym i tez tak uważam.
          • Gość: Sunflower Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:58
            Chyba rozszyfrowałem crismo. Ten człowiek po prostu wyraźnie nie znosi Rzeszowa
            i alergicznie reaguje na każdą pozytywną opinię o nim. I oczywiście zapewne
            myśli że ten post to dzieło sunflowera. Dziwny jesteś. Domyślam się kto napisał
            ten post, i chyba jest to człowiek z Radomia. Ale smutna jest wasza reakcja i
            brak szacunku do miasta w którym mieszkacie.
        • gwiazda_podkarpacia Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! 16.08.05, 14:52
          to o czym piszesz wynika chyba tylko z tego, że Rz-ów nie jest tak "medialnym"
          miastem jak Kraków, chociaż w ostatnich miesiacach zauważam znaczny przyrost
          obcojęzycznych turystów, co dla mnie osobiście jest szokiem! skad oni siętu
          biorą?! jak trafiaja do Rz-owa?!
          jeszcze rok, dwa lata temu niektórzy myśleli, że Rz-ów leży niedaleko Gdańska -
          to autentyk - przyjechał facecik z KAnady na wycieczkę po WSK i zarezerwował
          sobie hotel nad morzem, bo myślał, biedaczyna, że to bliziutko :/ inni nawet
          nie wiedzieli, że takie miasto istnieje i przeżywali szok, że jest to stolica
          Podkarpacia!
          • Gość: Sunflower Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:53
            To w dużej części zasługa zmian zaprowadzonych przez tak nienawidzonego na tym
            forum Tadeusza Ferenca - jak ktoś ośmielił się go poprzeć, to usłyszał że jest
            jego nieślubnym dzieckiem. A co do krytykowania pozytywnych dla miasta opinii -
            jest tu stała grupka, tu też widoczna, kilku z Lublina, kilku z innych miast (w
            tym Przemyśl) no i crismo, którego ulubionym zajęciem jest pisanie "to kolejny
            post sunflowera, śmieszny chłopak itd."
    • Gość: Paryski Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:46
      pie..sz waść ,to sama prawda ,że Rzeszów wypada bardzo dobrze w porównaniu z
      większością polskich miast ...te pokpiwania ze wszystkich stron śmierdzą
      zupełnie jak odwieczne pierdzenie garstki frustratów z Przemyśla (z całym
      szacunkiem dla tego Pięknego Miasta) .

Rzeszów jest OK !

• Gość: crismo Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.ipt.aol.com 16.08.05, 14:52
        oczywiście ze jest ok. normalne. ale jego wierunek psuje pewnien osobnik ktory
        mąci na innych miastach i zraza ludzi do rzeszowa
        • Gość: Sunflower Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:02
          Skoro śledzisz inne fora, to dowiedz się co wypisują na Rzeszów ci, którzy
          tutaj go pozdrawiają i "przesyłają buziaczki". Myślę że Rzeszów może się
          podobać, ostatnio prezentowałem miasto grupie przyjaciół - i jeśli tylko sam
          znasz to miasto, wiesz jakie są w nim ładne i ciekawe miejsca, to masz szansę
          zrobić pozytywne wrażenie. Miasto podobało im się, a to szczerzy ludzie.
          Dlatego nie myślcie że każda dobra opinia o Rzeszowie jest prowokacją albo
          oszustwem.
          • gwiazda_podkarpacia Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! 16.08.05, 15:15
            wybacz wszelkie wyrazy zaskoczenia odnosnie komentowanego postu, ale czytając
            wpisy na tym forum po pewnym czasie zaczyna się popadać w swoiste
            niedowierzanie i nieufność, co do pozytywnego odbioru Rzeszowa i jego
            mieszkańców :/

trauma normalnie
            • miskorabol Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! 16.08.05, 15:19
              kolego bydogoszczaninie to Twój nastepny nick. Nie napinaj sie tak bo Ci zyłka
              peknie a swoim idiotycznym zachowaniem psujesz reputacje RZeszowa i ludzi
              mieszkających tam.
              • Gość: Sunflower Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:21
                Nie, to nie jest mój następny nick. I zaraz będziesz miał odpowiedź admina
                forum w tej sprawie - on widzi po IP czy to ta sama osoba.

Kolejny dziwaczny sceptyk, który myśli że każda opinia o Rzeszowie, pozytywna i
                neutralna dla innych miast (autor wątku, nie tylko nie pisze w moim stylu, ale
                nawet nie obraża żadnego miasta) to jedna osoba. Oczywiście.
            • Gość: Sunflower Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:22
              Co dokładnie masz na myśli?
              • Gość: Sunflower Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:22
                Ostatnie pytanie było do Gwiazdy Podkarpacia.
              • gwiazda_podkarpacia Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! 16.08.05, 15:38
                przez pierwsze 3 minuty od przeczytania postu Bydgoszczanina moja szczęka nie
                mogła wrócić do swojej naturalnej pozycji - szok.
                to zaskakujące, że ktoś nie z rzeszowa pisze o tym mieście w samych
                superlatywach. obserwujac to forum juz od jakiegoś czasu zauważam, że jest tu
                obecna jakaś niezrozumiała dla mnie tendencja na opieprzanie wszystkich, którzy
                ośmielą się o nim pozytywnie napisać - a on się odważył (pewnie dlatego, że nie
                wiedział jakie będzie to miało skutki). co Ci będę tu nawijać...brońmy honoru
                Rzeszowa i nas samych :)
                ...chociaż pogoda to mogłaby się nam zmienić na lepsze, bo juz mnie głowa boli
                od tego deszczu i braku słoneczka :(
                • Gość: Sunflower Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:42
                  Odważył się ale już crismo i miskorabol dali do zrozumienia że to ja pisałem
                  pod tym nickiem. W końcu jak ktoś napisze coś dobrego o Rzeszowie to pojawia
                  się crismo i pisze że to sunflower... Dzisiaj wzięto mnie za Krakowiaka i
                  Warszawiaka. Teraz Bydgoszczanin.
                  • Gość: crismo Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.ipt.aol.com 16.08.05, 15:57
                    ale sam przyznales ze na forum kilece wystepowales pod roznymi nickami i to w
                    jednym watku. czasmi rozmaiwajac sam ze soba. z toba zatem jest zle anawet
                    bardzo zle.
                    • Gość: Sunflower Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:00
                      To czy ze mną jest źle pozostaw komu innemu. Szkoda że nie zauważyłeś ile Ty
                      osób zniechęciłeś do pisania na forum swoim podejściem do każdego kto dobrze
                      napisał o Rzeszowie. Nie każdy ma naturę sceptyka i pesymisty. Jako Gość i
                      Rzeszowiak nie rozmawiałem ze sobą, a na tamtym forum byłem gościem więc mogłem
                      się tak podpisać. Myślę że z Tobą też może być coś nie tak, bo to nie jest
                      normalne żeby tak uwziąć się na drugą osobę i praktycznie całą swą obecność na
                      forum ograniczać do pisania na jej temat i wyśmiewania jej postów. Nawet gdy
                      mają jakąś zawartość merytoryczną - a myślę że mają, skoro np Gwiazda potrafi
                      ze mną rozmawiać.
                      • Gość: crismo Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.ipt.aol.com 16.08.05, 16:04
                        bo teo się juz czytac nie da. jak piszesz to samo pod roznymi nickami kpiac z
                        innych. ale ty tez juz opanowales inne miasta. ciekawe tylko co sie stalo ze po
                        kilku dniach przestales byc adminem.
                      • gwiazda_podkarpacia Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! 16.08.05, 16:05
                        ja mam dar słuchania innych, a empatia to moje drugie imię ;) z każdym się
                        dogadam, ale co prawda, to prawda, crismo pokazał już swój poziom na tym forum,
                        dał popis ignorancji - powinien poprowadzić kurs tej, jakże przydatnej w
                        niektórych kręgach cechy (myślę, że Samoobrona byłaby zainteresowana) i jeszcze
                        by na tym zarobił! :/
                        • Gość: Sunflower Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:07
                          Gwiazda to nie do końca tak. Crismo nie ma złych intencji ale moim zdaniem
                          przesadza - świat nie jest taki czarno-biały, to po pierwsze, a po drugie
                          powtórzę - różni ludzie mogą mieć różne opinie o Rzeszowie czy innym mieście -
                          nie każda pozytywna opinia o Rzeszowie (jak np ta Bydgoszczanina) to opinia
                          jednego człowieka.
                        • Gość: crismo Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.ipt.aol.com 16.08.05, 16:10
                          zatem odchodze stad. to moj ostatni wpis. a ty tażaj sie w wypowiedziach
                          sunflowera, rzeoszianina, projektanta, observera, goscia, mikaela itd . tylko
                          powiedz sunflowerowi zeby nie nekal oinnych miast i nie osmieszal na nich
                          rzeszowa tak jak to robil ostatnio w kielcach.
                          • gwiazda_podkarpacia Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! 16.08.05, 16:13
                            a masz jakieś linki, albo przynajmniej wątki, bo nie chce mi się szukać, a
                            chętnie sobie poczytam :o
                            • Gość: Sunflower Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:15
                              Myślę że najlepiej zrobię jeśli ja też odejdę, z przyjemnością uszczęśliwię
                              pewną grupę osób.
                              • Gość: Sunflower Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:18
                                Problem to będzie jak Prezu wróci, a chodzą pogłoski że to może mieć miejsce
                                niedługo.
                  • gwiazda_podkarpacia Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! 16.08.05, 16:01
                    mnie tu juz nic nie dziwi...i nie ruszają mnie też akcje pt."wyśmiejmy ich, bo
                    piszą, że jest dobrze". taka juz jest natura tego forum :D
                    jak napiszesz dobrze o kimś z WSIiZ-u, albo w ogóle z rz-owa to też usłyszysz
                    kilka nowości na swój temat. stary, walczyliśmy o wolność słowa, no to ją
                    mamy :/ każdy moze napisać to, co mu się podoba, a czy ktoś kiedykolwiek wziął
                    odpowiedzialność za brednie jakie wypisuje, za złośliwe i obraźliwe epitety
                    jakie wysuwał pod adresem innych? nie. nie pytaj dlaczego, bo to chyba jasne.
                    pozdro
                    • Gość: Sunflower Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:06
                      I też nieprawdą jest taki jednostronny pogląd - wszyscy są dobrzy, tylko ja
                      jestem nie w porządku. Nie każdy śledzi forum często, niewiele osób wie o
                      postach które szybko są usuwane, które naprawde obrażają Rzeszów. Szkoda tylko
                      że niewiele osób umie się zdobyć na obronę tego miasta. W innych miastach za
                      obrażenie jakiegoś miasta zmieszają Cię z błotem, zwyzywają i rozstroją nerwowo
                      na tydzień :) a tu jak napiszesz dobrze to albo wyśmieją albo zaczną się
                      spiskowe teorie... A jak napiszesz źle na Rzeszów to wręcz przytakują - byłem
                      tego świadkiem nieraz.
                      • gwiazda_podkarpacia Re: w porównaniu z Bydgoszczą ! 16.08.05, 16:11
                        wiesz co, mam zły dzień dzisiaj, podejmę tę dyskusję jutro, bo dziś chyba nie
                        jestem w stanie zajać obiektywne stanowisko na ten tamat, buziaki
                      • kkk271 Niech żyje Rzeszów 16.08.05, 16:50
                        Jestem w Rzeszowie na moich 3 tygodniowych wakacjach. Mieszkalam tu przez
                        wiecej niz cwiercwiecze. Już nie mieszkam, przynajmniej chwilowo(od ok. roku
                        czasu)Uwielbiam to miasto, chyba za to wlasnie czego sie tu nie docenia, za
                        spokój, za to że nie boje sie wracać sama z knajpy nad ranem,za szarość i
                        zapach sików kamienic,za zieleń i wspomnienia o winie tu i tam, za to że nie da
                        sie nie zauważyc wydazen kulturalnych, bo jak juz cos sie dzieje , to każdy o
                        tym trąbi mies wczesniej, za to że ludzie mlódzi otwieraja knajpy, za BWA, za
                        galerie fotografii...i za cały ten cichy gwar...ah jeszczew za to, że można
                        sobie wyjść na rynek samemu i znależć wielu znajomych zupelnie
                        przypadkowo...hm...włściwie to mogłabym to dzisiaj odświeżyc...
                        Jestem Rzeszowianką,tu sie urodzilam, tu wracam
                        Bronie imienia Rzeszowa kiedy tylko mogę
                        • gwiazda_podkarpacia Re: Niech żyje Rzeszów 16.08.05, 17:01
                          amen.
                          • Gość: Sunflower Re: Niech żyje Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:02
                            Nie rozumiem co znaczy bronię imienia Rzeszowa - aż tak jest nienawidzony i
                            pogardzany w kraju? Jak to świadczy o ludziach z innych miast? Sami mieszkają w
                            nie mniejszym syfie, cała Polska to jeden wielki syf w porównaniu do Francji
                            czy Belgii, jak w ogóle można wpadać w taką megalomanię mieszkając tu?
                            Prowincja bije po oczach.
                            • Gość: kkk271 Re: Niech żyje Rzeszów IP: *.osk.enformatic.pl 16.08.05, 19:25
                              Tylko dla twej wiadomości Sunflower: Nie mieszkam juz TU mieszkam TAM i czasem
                              mi się teskni bo mogłam być TU co pół roku ostatnio. Może to i prowincjonalizm,
                              nie wiem ja to nazywam sentymentalizmem i tesknota za codziennościa Rzeszowa.
                              Niestety nie mam pojęcia co mówią o Rzeszowie mieszkańcy innych miast naszego
                              kraju.
                              Dziwi mnie jednak Twoja agresywna ocena mojej wypowiedzi.
                              Cóz
                              • Gość: Sunflower Re: Niech żyje Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:31
                                Nie, kompletnie inaczej mnie zrozumiałaś. Chodziło mi o to że napisałaś, że
                                starasz się bronić Rzeszowa jak tylko możesz - i bardzo dobrze, napisałem tylko
                                czy to oznacza że musisz go bronić, że jest wyśmiewany itd? I jak świadczy o
                                mieszkańcach tamtych miast że wyśmiewają Rzeszów? O to mi chodziło i to
                                nazwałem prowincjonalizmem - wszak nie mieszkają we Francji, tylko w
                                najbiedniejszej w UE Polsce. I nie odczytuj tak moich wypowiedzi, tu nic nie
                                było na Ciebie.
                                • Gość: kkk271 Re: Niech żyje Rzeszów IP: *.osk.enformatic.pl 16.08.05, 19:36
                                  Tak jest wysmiewany często ale tylko przez samych Rzeszowian toteż bronię go
                                  przed nami samymi
                                  W porzadku juz w porzadku.
    • Gość: DODO Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:56
      super czytać takie miłe wypowiedzi !! DZIĘKI !!

pozdrówka z podrzeszowskiej Dębicy
      • gwiazda_podkarpacia małe pytanie... 16.08.05, 17:04
        z ciekawości. jesteś z Dębicy - wiesz kim był Władysław Strumski?
        to z czystej ciekawości, naprawdę, tylko dla mojej prywatnej wiedzy :)
        • Gość: cinnek Re: małe pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:07
          czytanie pochlebnych opinii o rzeszowie mnie też sprawia przyjemność, ale gdy
          po raz kolejny widzę ten sam szablon: jestem z szczecina/bydgoszczy/poznania
          (oczywiście ciągle od kolesia z "neutralnym" IP neoplus), potem nagle ujawnia
          się słonecznik, wychodzi na jaw jego kompromitacja, obiecuje że odchodzi z
          forum po czym następnego dnia wypisuje równie infantylne teksty, co gorsza nie
          tylko na forum rzeszowskim... żygać mi się chce od czytania tego!
          Nie widzicie ludzie jak on wami łato manipuluje?? Wczoraj sunflower_rz,
          Ankieter, dzisiaj Paryżanin/Bydgoszczanin, niezalogowany sunflower... i tak w
          koło 24 godziny
          na dobę 7 dni w tygodniu
          Czy admin slavres nie mógłby zadać sobuie odrobiny trudu i usuwać co bardziej
          prowokacyjne wątki tego trolla? Np. ten z wczoraj o Kielcach, gdzie zwymyślał
          to miasto...?
          • Gość: Sunflower Re: małe pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:12
            Oczywiście znowu cinnek, człowieku ty ciągle piszesz to samo, tylko za każdym
            razem coś tam zmieniasz. Ostatnio było że sunflower pisze w kółko o poznaniu i
            szczecinie, teraz jak napisał ktoś z Bydgoszczy to dodałeś do listy Bydgoszcz.
            A skąd wiesz czy ten post nie jest prawdziwy? Ja zareagowałem dlatego że znowu
            zaczęto wmawiać że Bydgoszczanin to ja - a to akurat nie ja pisałem, nie siedzę
            na forum 24/7. I jak mam odejść z forum, jeśli nawet gdy pisze ktoś inny (typu
            janusz.krysza, krakowiak, człowiek z wawy, bydgoszczanin) to znowu słyszę że to
            ja.
          • Gość: cinnek Re: małe pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:20
            jakiś gościu z kielc, niejaki gladiator.ek, zamieścił wczoraj na forum kilku
            miast posty reklamujące kielce. W większości miast spotkało się to z
            kulturalnym odzewem, ewentualnie neutralnością.Tylko w rzeszowie odpowiedzią
            było chamswto ze strony fire.show - jednego z kilkunastu nicków sunflowera.
            I jak tu się potem dziwić, że się z rzeszowa śmieją czy obrażają, skoro
            ostatnio 90% obraźliwych postów pod adresem naszego miasta jest tylko
            odpowiedzią na prowokacje tego trolla...
            • gwiazda_podkarpacia Re: małe pytanie... 17.08.05, 09:35
              ojjj, dzieci, dzieci
              co by powiedziały wasze mamy, gdyby zobaczyły co tu wypisujecie ;)
              i po co psuc sobie cenne zdrowie psychiczne, przejmując się kilkoma słowami?
              prawda i tak się obroni, a jeżeli prawdą jest, że rzeszowskie społeczeństwo
              jest niekulturalne, to co na to poradzisz, drogi Marcinku?
              • Gość: cinnek Re: małe pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:41
                rzeszowskie społeczeństwo wcale nie jest niekulturalne - wręcz przeciwnie
                chodziło mi po prostu o oborę jaką robi ten troll, aktualnie np.
                w wątku "tramwaje"
        • Gość: DODO Re: małe pytanie... IP: 193.151.68.* 17.08.05, 08:20
          Władysław Strumski był znanym pisarzem pochodzącym z Dębicy, zmarł w sumie
          kilka albo kilkanascie lat temu, jego żona do tej pory żyje...
          • Gość: Rzeszowiak Re: małe pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:28
            Z Dębicy pochodzi też K. Penderecki - miasto ma się kim chwalić, to człowiek
            szeroko znany poza Polską.
    • Gość: Asia Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:19
      Czesc to super, ze tak uważasz. Ja też myslę że te krytyczne uwagi pod adresem
      tego miasta są często przesadzone. Cudze chwalicie swego nie znacie
      • Gość: Bydgoszczanin Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:17
        Mam pytanie: czemu jak pochwali sie wasze miasto, to wy od razu szukacie spisku
        albo sami najezdzacie na to misto????
        • Gość: riposta Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:44
          mam pytanie: dlaczego słoneczniku musisz się ciągle dowartościowywać,
          podszywając się za kogoś kim nie jesteś?
          • Gość: Bydgoszczanin Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:02
            To do mnie bylo??
            • Gość: Rzeszowiak Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.viknet.pl 18.08.05, 10:59
              Nie przejmuj się idiotami, tu działa grupa osób które w każdym widzą jednego
              człowieka. Bydgoszczaninie dziękujemy za Twoją opinię i nie psuj sobie obrazu
              naszego miasta tym co ci ludzie piszą. Bydgoszcz tez jest piękna, pozdrawiam.
              • miskorabol Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! 18.08.05, 11:43
                Re: małe pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                Gość: Rzeszowiak 17.08.2005 08:28

Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.viknet.pl
                Gość: Rzeszowiak 18.08.2005 10:59

ile jeszcze masz nicków ??
                • Gość: Bydgoszczanin Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 16:34
                  Widze ze niestety nie warto bylo chwalic, bo od razu wszyscy na mnie naskakuja.
                  Bardzo przepraszam ze pochwalilem miasto Rzeszow. Niewarto. Od dzis tylko slowa
                  krytyki. Tego sie az tak nie czepiaja.
                  • Gość: Rzeszowiak Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.viknet.pl 18.08.05, 18:01
                    Pogratulujcie sobie kretyni z manią prześladowczą którzy wszedzie widzą jednego
                    człowieka. Rzeszowiak może podpisać się 150 tysięcy ludzi, a trzeba być debilem
                    żeby nie mając dowodu, tak zjechać faceta który napisał dobrze o waszym
                    mieście. Wstyd mi za was. Jak wam napiszą że to miasto idiotów to będziecie
                    pewnie przyklaskiwać i może faktycznie coś w tym jest. Wstyd mi kolego z
                    Bydgoszczy za miasto w którym się urodziłem, ale nie myśl sobie że wszyscy w
                    tym mieście mają jakieś manie prześladowcze albo go nie znosza.
                    • Gość: LoL Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:34
                      Superr. Bardzo madrzy jestescie. BRAVO!!!!!
    • Gość: jaco Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:40
      a co powiecie na to ???????????? Co powiesz na to "bydgoszczaninie" pożal sie
      boze????? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=27518777
      • Gość: Jaco Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:56
        kolejny Troll!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: crismo Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.08.05, 01:23
        coż ja mogę powiedzie takim osobistosiom tego forum z sunflowerem na czele
        ktore łapią sie na najmniejsze i debilniejsze prowokacje. sunflower to zresztą
        mistrz ceremoni. moge sie jedynie rozesmiac w twarz. ale powstrzymam sie od
        tego .miałem sie juz nie wypowiadać. więc nic nie powiem.
        • fire.show Re: RZESZOW JEST SUPER!!!!! 19.08.05, 08:26
          I bardzo dobrze że się nie wypowiesz, a z takimi opiniami to uważaj bo może się
          okazać że to nie sunflower - i co wtedy zrobisz? Ten post napisał jako
          Bydgoszczanin forumowicz KR z Radomia i tamtego forum, więc faktycznie jest to
          spam.
    • Gość: F1 a najfajniejsza jest Baranówka i nowe miasto IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 23.08.05, 14:28
      oczywiście architektonicznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka