Dodaj do ulubionych

kamerzysta na wesele

IP: 82.177.97.* 21.08.05, 17:59
poszukuje sprawdzonego kamerzysty na swoje wesele, troche fimow widzialam i
jestem przerazona - to gminni kamerzysci
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: kamerzysta na wesele IP: 82.177.97.* 21.08.05, 18:15
      P.S do mojego postu w sprawie kamerzysty.Chodzi mi o kamerzyste ktory potrafi
      trzymac poprawnie kamere- a nie o odpustowe efekty komputerowe.
    • Gość: kapucyn Re: kamerzysta na wesele IP: *.rzeszow.mm.pl 21.08.05, 18:34
      Nareszcie ktoś dostrzegł ten brudny plebs z kamerą na ramieniu uznającą się za
      "fachowców" od video.Przykro to pisać ale oni umieją tylko naciskać guzik....a
      zapominają czasm po prostu sie umyć.
    • viinga Re: kamerzysta na wesele 23.08.05, 08:48
      Znam fajnego kamerzyste, 2 miesiące temu filmował moje wesele. Niepodziewałam
      się, ze tak fajnie wyjdzie. Niechwalac się jest to najlepszy film z wesela jaki
      do tej pory widziałam moge podać ci nr jeśli chcesz, pisz na maila gazetowego
      • bernadka24 Re: kamerzysta na wesele 24.08.05, 13:52
        Ja też poproszę o namiary na tego kamerzyste bernadka24@gazeta.pl
        Dzięki z góry !
    • Gość: drg Re: kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:26
      i jaki?
      • moby3 Re: kamerzysta na wesele 24.08.05, 07:16
        Odradzam wybieranie najtańszych ofert, zwłaszcza "kamerzystów" z okolic
        Rzeszowa. Prezentują typowo odpustowe podejście: sztampowe efekty
        komputerowe,muzyeka, zero inwencji własnej, byle odwalić robotę. Niestety Ci
        drożsi też na ogół nie robią filmów duzo lepiej.Przynajmniej ja takich nie
        spotkałem. Trzeba w trakcie montazu przeglądać film niemal klatka po klatce, a
        i tak zostanie coś nie tak jak miało być. Trudno znaleźć kogoś naprawdę
        dobrego w tej dziedzinie. Najlepiej poprosić znajomego o sfilmowanie
        najważniejszych momentów ze ślubu i z wesela. Wyjdzie duuużo taniej i mniej
        nerwów. Dobrze,że chociaż zdjęcia mamy bardzo ładne..
        • viinga Re: kamerzysta na wesele 24.08.05, 09:51
          Cześć Moby, ja równiez miałam takie podejście, że bede miała kiepskawy film z
          wesela bo wszyscy takie robią. Wziełam pierwszego lepszego który mi ktoś
          polecił i byłam naprawde miło zaskoczona. Zadnych tandetnych wstawek, świetnie
          sfilmował sam slub, dobrze dobrał podkład muzyczny. Pierwszy film, w którym
          nikt nie przewijał kościoła, bo nagrał bardzo ciekawie. Jedynie co mi sie nie
          podobało, to że zbyt długo nakrecał zyczenia, ale zawsze mozna mu powiedzieć
          żeby ich nie filmował. Potrafił, co sie rzadko zdarza do jednej piosenki z
          wesela zrobić kilka ujeć a utwór był nie poprzecinany. Taki efekt jakby audio
          nakrecał oddielnie a video oddzielnie. W sumie niedrogi.
          • Gość: wafel Re: kamerzysta na wesele IP: 195.117.241.* 24.08.05, 10:01
            Film z wesela to beznadzieja!!!! Tylko zdjęcia!!!! Polecam zdjęcia. Można je
            oglądać codziennie, o każdej porze i wszędzie. A ten zwykle głupio nakręcony
            film po jednym razie staje się nudny. No chyba że prześwietny pan kamerowiec
            złapie kogoś na przewrotce, albo na czymś równie głupim. Ale wtedy można
            do "śmiechu warte" wysłać :/
            • viinga Re: kamerzysta na wesele 24.08.05, 10:33
              wiesz, swoje wesele ogląda się inaczej niz cudze. Pod wpływem stresu wiele
              rzeczy się nie pamięta z przebiegu slubu i samego przyjęcia. Film troche
              przypomni. Po zatm równiez uważam, że zdjęcia sa lepszą pamiątką, mozna do nich
              wracać w kazdej chwili
              • Gość: kamil Re: kamerzysta na wesele IP: 82.177.97.* 25.08.05, 07:05
                Uwazam ze wiekszosc tych co zwa sie kamerzystmi nie wie co robi i po co !!!.
                A wkosciele staraja sie byc wazniejsc od celebransa oraz pary mlodej.Na
                przyjeciu czychaja tylko na sensacje , wchodza z kamera nawet pood stol
    • Gość: kamerman Re: kamerzysta na wesele IP: 82.177.97.* 27.08.05, 06:24
      pisz lubek5@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka