Dodaj do ulubionych

Mostem na skróty

IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.05, 20:12
Sw.Józefa ? psiakość...a kiedy bedzie most Tadeusza z Ratusza :-)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piter Re: Mostem na skróty IP: 195.117.156.* 21.09.05, 07:48
      Tadeusza z ratusza moga byc jedynie sprawy karne w sadzie za jego przestepstwa.
      Na to trzeba poczekac az zmieni sie wladza na gorze. Skonczy sie ochrona jego
      przez media i czerwonych z Warszawy. Bedzie rozliczony za jego afery i
      promowanie swojego wizerunku kosztem ogromnego zadluzanie miasta!!!
      • Gość: aja Re: Mostem na skróty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:05
        Jasne....Lepiej niech Szlachta rozpieprzy kase po rodzince...
      • kmd_rohan Re: Mostem na skróty 21.09.05, 09:19
        Jakiś konkrecik mozna prosić, bom ciekaw wielce...?
        • Gość: ludz Re: Mostem na skróty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:42
          aaaaaa!!! to wy jesteście jego rodzinką?!. nie jestem związany ani z czerwonymi
          ani z czarnymi (generalnie mało interesuje mnie jaki kolor jest przy władzy byle
          by dobrze się działo w rzeszówku). Czesto czytam opinie na GW i rzuciły mi sie w
          oczy 2-3 osoby starsznie atakujące obecne dokonania ratusza i broniace zaciekle
          klimatów poprzedniej władzy (tj. lpr, jakieś porozumienia skrajej prawicy m.in.
          z szlachtą w tle itp. tworów). Prosze wyjasnijcie mi, takie teksty to ma byc
          taka prowokacja, tak???? wiecie jestem prosty człowiek fajnie jakbyście
          wyjasnili tą krytykę, bo jakoś słabo dostrzegam dokonania pana Sz. a to co robi
          pan F. jest namacalne. Nawet jeżeli sam Pan F. nie jest reprezentatywny ze
          wzgledu na swoje lico.
    • shtalman Re: Mostem na skróty 21.09.05, 16:52
      A czy komus przynajmniej piwo jakies postawil przy tym? No widzisz, to dlatego.
      • Gość: ORNITOLOG Re: Mostem na skróty IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.05, 19:29
        Za Gierka tez było fajnie - tylko potem do d-py
        • Gość: tomek Re: Mostem na skróty IP: 80.51.168.* 21.09.05, 19:51
          Rzeszów nie miał lepszego prezydenta niż pan Ferenc. A Szlachta swoimi gatkami
          w radzie miasta udowodnił , że jest jeszcze większym bezmuzgiem (jeśli to
          wogóle możliwe) niż za czasów swojej prezydentury.
          • Gość: drogi Re: Mostem na skróty IP: *.dnet.pl / 80.51.180.* 21.09.05, 21:19
            Zgadzam sie z Tobą Tomku.Most naprawde jest bardzo dobrze wykonany.Co do nazwy
            jest o.k.A co do Pana Szlachty to już kilkakrotnie się wypowiadałem.
          • Gość: Brat Albert Re: Mostem na skróty IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.05, 21:23
            Czy tylko Ferenc i Szlachta moze kandydować? Ludzi w Rzeszowie skolko ugodno
            :-)Znajdzie się lepszy fachowiec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka