Dodaj do ulubionych

lepper + kaczyński buhahahahaha....

20.10.05, 21:33
to można tylko tak skomentować: nnk.art.pl/gonzales/roarkolejny.gif
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: donald,leszek ,jerzy -włos się jeży.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:04
      donald ,miller,urban - dla którego nie istnieje żaden autorytet ,nawet Papież.
      • adam_west Re: donald,leszek ,jerzy -włos się jeży.. 20.10.05, 22:11
        jakby Ci to powiedzieć droga... otóż nie dla każdego papież jest autorytetem...
        a co lepsze to nie jest powód żeby kogoś takiego uważać za gorszego... ale
        jeszcze lepsze jest to że tob właśnie niejaki jpII o tym mówił... a teraz
        zadanie domowe: zdefiniować pojecie 'autorytet'
    • Gość: nor Re: lepper + kaczyński buhahahahaha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:19
      A to: www.orzelpocztowy.pl/tusk_len/index.htm
      buhahahahaaa
      • adam_west Re: lepper + kaczyński buhahahahaha.... 20.10.05, 22:23
        krótko mówiąc: i tak źle i tak niedobrze...
        • Gość: ewa Re: donald,miller,jerzy -włos się jeży... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:31
          dla ciebie urban i miller to autorytety a może stalin? \
          • adam_west Re: donald,miller,jerzy -włos się jeży... 20.10.05, 23:17
            a czy ja coś takiego powiedziałem?? ja tylko uważam że nie dokońca jesteś w
            stanie zrozumieć zakres słownictwa którym się posługujesz...

btw zajrzyj tu: www.racjonalista.pl/kk.php/s,3217
            • Gość: debata Re: donald,miller,jerzy -włos się jeży... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 01:20
              za urbanem i millerem nic nie stoi te gnidy sa martwe w odroznieniu do jedrka
              leppera ...koalicja PiSu z Samoobroną zapowiada się nad wyraz obiecująco haha
              • adam_west Re: donald,miller,jerzy -włos się jeży... 21.10.05, 08:01
                baaaardzo obiecująco :rotfl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka