adam_west 20.10.05, 21:33 to można tylko tak skomentować: nnk.art.pl/gonzales/roarkolejny.gif Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: donald,leszek ,jerzy -włos się jeży.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:04 donald ,miller,urban - dla którego nie istnieje żaden autorytet ,nawet Papież. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: donald,leszek ,jerzy -włos się jeży.. 20.10.05, 22:11 jakby Ci to powiedzieć droga... otóż nie dla każdego papież jest autorytetem... a co lepsze to nie jest powód żeby kogoś takiego uważać za gorszego... ale jeszcze lepsze jest to że tob właśnie niejaki jpII o tym mówił... a teraz zadanie domowe: zdefiniować pojecie 'autorytet' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nor Re: lepper + kaczyński buhahahahaha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:19 A to: www.orzelpocztowy.pl/tusk_len/index.htm buhahahahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: lepper + kaczyński buhahahahaha.... 20.10.05, 22:23 krótko mówiąc: i tak źle i tak niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: donald,miller,jerzy -włos się jeży... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:31 dla ciebie urban i miller to autorytety a może stalin? \ Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: donald,miller,jerzy -włos się jeży... 20.10.05, 23:17 a czy ja coś takiego powiedziałem?? ja tylko uważam że nie dokońca jesteś w stanie zrozumieć zakres słownictwa którym się posługujesz... btw zajrzyj tu: www.racjonalista.pl/kk.php/s,3217 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debata Re: donald,miller,jerzy -włos się jeży... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 01:20 za urbanem i millerem nic nie stoi te gnidy sa martwe w odroznieniu do jedrka leppera ...koalicja PiSu z Samoobroną zapowiada się nad wyraz obiecująco haha Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: donald,miller,jerzy -włos się jeży... 21.10.05, 08:01 baaaardzo obiecująco :rotfl Odpowiedz Link Zgłoś