Dodaj do ulubionych

Kilku forumowych mentorów

21.10.05, 16:54
Wydaje mi się że naprawdę chore jest, że niemal codziennie piszą tu frustraci
(głównie z Wrocławia co widać po IP), którzy czepiają się tego na jakie
tematy piszemy na naszym forum. Wręcz pouczają innych i dyktują na jakie
tematy wolno im pisać a na jakie nie na forum Rzeszowa. Jest też śmietanka w
postaci kilku osób które od 1-2 lat notorycznie obrażają nasz region.
Proponuję przejrzeć w archiwum radosną twórczość niejakiego "cynika" który
obraził nas i nasz region kilkadziesiąt razy, za każdym razem według tego
samego schematu. Zastanawiam się czemu moderator nie robi porządku z tym
człowiekiem. Nie wiem skąd jest, ale współczuję miastu które go wydało.
Obserwuj wątek
    • tisassi Re: Kilku forumowych mentorów 21.10.05, 17:03
      Szczerze mówiąc, na ogół nie zwracam uwagi na trolli. Mam ich tam, gdzie ma
      wszystko cichy motylek. :-) Nieco mnie dziwi liczba osób odpowiadających na te
      prowokacje.
    • fotografick Re: Kilku forumowych mentorów 21.10.05, 17:19
      Cynik zwany też realistą jest ze Szczecina. Sprawdziłem to w archiwum.
      Wiedziałem że jest stamtąd. To typowe dla tych ludzi że latają po forach i
      obrażają wszystkich dookoła. Przesiedleńcze buraczane miasto. Taki bogaty
      region, a 40% dzieci głoduje, bezrobocie wynosi blisko 28%, a gdy zwiedziłem np
      Białogard to dowiedziałem się że problemem nr 1 mieszkańców miasta jest brudna
      woda w kranach. Mimo to ta buraczana społeczność leczy kompleksy obrażając
      rdzennie polskie miasta, jakby zapomnieli skąd ich przesiedlono w wozach
      drabiniastych. Ulubionym zajęciem tych niepiśmiennych chłopów byla hodowla świń
      w domach (osobiście znam takie przypadki) i mycie głowy w kiblu. Znani też byli
      z tego że wylewali z 10 piętra bloków mocz z nocników. Dziś to megalomańskie,
      prostackie miasto bez tradycji, korzeni, nie dorastające do pięt prawdziwie
      wspaniałym ośrodkom miejskim jak Poznań czy Toruń.
      • Gość: darko "rdzennie polskie miasta" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 03:30
        O ile dobrze pamiętam, to Rzeszów jest "rdzennie polskim miastem" równie długo
        jak Szczecin, czyli od ponad 60 lat :)))
        • Gość: bestia Re: "rdzennie polskie miasta" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:02
          o czym ty mówisz człowieku ???
          • Gość: darko Re: "rdzennie polskie miasta" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 12:22
            Że do 1943 roku Rzeszów miał duży odsetek ludnośco żydowskiej - więc z tą
            rdzennością to przesada !
            • Gość: bestia Re: "rdzennie polskie miasta" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:30
              To o rdzenności czy nie ma świadczyć skład etniczny ? no comments ...napisz ile
              lat Szczecin jest w granicach Rzeczpospolitej i porównaj to z Rzeszowem ...
    • fotografick Re: Kilku forumowych mentorów 21.10.05, 17:37
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=30708200
      Błazeństwo na cały kraj.
    • przemyslanin Re: Kilku forumowych mentorów 21.10.05, 17:58
      ten palant pisze tez na forum przemysla, jako warszawianin. mam nadzieje ze
      wkrotce uda sie uzyskac IP tego dziwaka, tak jak to bylo kiedys z prowokatorem
      forumowej wojny rzeszowa z lublinem. czas zebrac jego tworczosc.
      • przemyslanin Re: Kilku forumowych mentorów 21.10.05, 17:59
        znak rozpoznawczy - formulowanie jednozdaniowych, obrazliwych wypowiedzi,
        ciagle obrazanie mieszkancow regionu, pisanie polskich znakow i zaczynanie z
        duzej litery. latwo goscia poznac. faktycznie na forum szczecina pisal pod tym
        nickiem i z tym IP.
    • jetpilot1 Re: Kilku forumowych mentorów 21.10.05, 21:04
      chyba jesteś przewrażliwiony na tym punkcie
    • Gość: Karbowy. Re: Kilku forumowych mentorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:48
      Ten ogon świński z Wrocławia pisze i to non stop po forach Sanoka .Zresztą to
      jakis potomek wywiezionego z terenów Bieszczad striłcia.
      • Gość: WC Do fotografika IP: *.rzeszow.mm.pl 22.10.05, 18:09
        Zachowałeś się dokładnie tak jak ci, których chciałeś napiętnować.
        Przeczytaj swój post, a następnym razem, gdy zechcesz się wypowiedzieć, to
        przeczytaj co napisałeś zanim puścisz bluzga.
        • fotografick Re: Do fotografika 22.10.05, 18:22
          Rozumiem to ale puszczają mi nerwy gdy widzę teksty typu "Nie powinniście pisać
          o tym i o tym bo to znaczy że macie kompleks Ja jestem z Wrocławia i wcale się
          nie podniecam że u nas coś takiego powstaje" - komentarz do postu o
          inwestycjach w mieście, "Rzeszów to, Podkarpacie to, Mieszkańcy Rzeszowa to,
          Wasz region to... itd." A jak nie daj Boże napiszesz że nie podoba ci się
          jakieś miasto, to od razu ktoś przyłazi i mówi "odpie..się od mojego
          miasta" - i tu inwektywy. Natomiast Rzeszów i region można obrażać do woli.
          Naprawdę, przejrzyj archiwum, wpisz kilka nicków, zobacz co tworzą od roku.
          • Gość: paradius Re: Do fotografika IP: *.pl / *.skyware.pl 23.10.05, 16:03
            Stary wyluzuj się i olej to!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka