cookie_monsterzyca 29.11.09, 23:01 Schudły mi cycki :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Cycki 29.11.09, 23:11 a mi wręcz przeciwnie program treningowy robi swoje :] Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Cycki 29.11.09, 23:15 :D A ja cała jestem schudnięta. Niewiem tylko ile, bo mi się cholernie łatwo mięśnie wyrabiają, i tłuszcz znika, ale ich się robi więcej, i w efekcie waga stoi w miejscu, a spodnie mi z dupy zjeżdżają trochę :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Cycki 29.11.09, 23:16 cookie_monsterzyca napisała: > :D > A ja cała jestem schudnięta. > Niewiem tylko ile, bo mi się cholernie łatwo mięśnie wyrabiają, i tłuszcz znika > , ale ich się robi więcej, i w efekcie waga stoi w miejscu, a spodnie mi z dupy > zjeżdżają trochę :) ale tak z niczego te efekty czy jakis sport za tym stoi? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Cycki 29.11.09, 23:59 No raczej :/ I ile to później w dni wolne trzeba w siebie wcisnąć, żeby nadrobić straty... Odpowiedz Link
baba_krk Re: Cycki 30.11.09, 00:09 Właśnie! Zazdroszczę tym wszystkim, którzy mają. Gdybym i ja miała, to moje życie nabrałoby innego smaku ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Cycki 30.11.09, 00:21 Chyba fakty pomyliłeś. Nigdy nie pisałam, że mam na parterze cukiernię. Jest w miarę blisko, ale nie w moim bloku, ani nie w bloku obok. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Cycki 30.11.09, 00:47 Dobra, niech już będzie moja krzywda. Ale twoje szczęście, że nie napisałaś, jakobym osoby pomylił! :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Cycki 30.11.09, 13:00 Lepiej to może i nie, ale przynajmniej jedna zjebka mniej ;) Odpowiedz Link
conena Re: Cycki 29.11.09, 23:18 > spodnie mi z dupy > zjeżdżają trochę :) wypierz je. to nie jest złośliwe, chociaż tak brzmi. ;-) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Cycki 30.11.09, 00:55 Conena, to nie pomaga:) Tzn pomaga, ale tylko na jakąś minutę, a i też niewystarczająco:) Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Cycki 30.11.09, 05:48 No tak, pomaga na minutę :) Nienawidzę świeżo wypranych spodni poza tym:) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Cycki 29.11.09, 23:15 Mi też - tak to bywa, jak się całemu chudnie:) Ale za to teraz jestem boska;) Tzn jeszcze bardziej, niż poprzednio;) Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Cycki 29.11.09, 23:16 Oj, źle, źle, źle ! Nie da się tego jakoś odkręcić ? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Cycki 30.11.09, 05:48 Nie marudźta, jeszcze i tak za dużo ich zostało do schuścia :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Cycki 30.11.09, 11:35 No przestań, zostaw coś dla ludzi :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Cycki 30.11.09, 12:22 Kóki, ty nieóżytkó! Psóogrodnikó ty jeden ty! :> Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Cycki 30.11.09, 05:50 Nie grozi mi to nigdy niestety :( NIe schudnę aż tyle, bo wszystko idzie w mięśnie i nie będę nigdy taka wiotka ;) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Cycki 30.11.09, 05:51 raduję z odkrycia :D Poza tym ja mam dżekusia a Ty nieee-e ;P Odpowiedz Link
stedo Re: Cycki 30.11.09, 08:07 Z tymi c... pardon/bądżmy konsekwentni/ piersiami to wredna sprawa.Bo jak przychodzi co do czego, czyli chudnięcia, to proces zaczyna się z reguły właśnie od nich, a nie od dupy strony, co byłoby rzeczą bardziej pożądaną. Ale u Ciebie, jak widać, proces jest wielokierunkowy. Więc tak trzymaj i SIĘ:) Odpowiedz Link