Dodaj do ulubionych

Mówi Jacek Szczepaniak

IP: *.man.rsk.pl 26.10.05, 09:46
bylem na meczu to co robili kibice ze Stalowej Woli mam tu na mysli ludzi
doroslych przed emerytura to jest szok.Ta agresja jaka w nich byla jest nie
do opisania.Co do karnego byl.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek_23 Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: 82.177.97.* 26.10.05, 11:13
      Nudne są juz te wywiady ze Szczepaniakiem. Co tydzień z nim wywiad...
      • Gość: sovia_1905 Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: *.man.rsk.pl 26.10.05, 19:03
        Heh. Z wielkim prawdopodobienstwem mozna przewidziec, ze w przyszlym tygodniu
        ukaze sie rozmowa z Kuzma, choc teraz chyba kolej na Dulskiego, a jej tresc
        oglednie mowiac bedzie ta sama. Dziennikarska rutyna robi swoje.
        • Gość: Dziennikarz Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:08
          A o zym tu pisać? Nędza sportowa. A Szczepaniak lubi mówić.
          • Gość: Jarek_23 Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: 82.177.97.* 27.10.05, 11:10
            Zróbcie wywiad z jakimś kibicem, który jasno nakreśli wam sytuację w klubie.
            Więcej osób to przeczyta niż jakąś marną gadkę prezesów.
        • Gość: Kalafiora kamfora kuzma z klocem pod jednym kocem IP: *.osk.enformatic.pl 26.10.05, 21:14
          podobno jakas firma beczke sponsorować ma
    • Gość: ZKS Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 01:03
      Duszyński sie ośmieszył na łamach Dziennika Polskiego Śmiech na Sali z tego
      człowieka!
      • Gość: WEF Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 01:08
        mówi Duszyński " "po tym co zobaczyłem zacząłem się zastanawiać dla kogo są te
        mecze,Arbiter nie powinien dyktować karnego.........BO W TAKICH SYTUACJACH SIE
        POPROSTU POPROSTU TEGO NIE ROBI..... SEDZIA MUSI BRAC POD UWAGĘ FAKT IZ ZBLIŻAŁ
        SIĘ KONIEC POJEDYNKU, A JEST TO MECZ PODWYŻSZONEGO RYZYKA.." ALE MASZ CHŁOPIE
        LOGIKĘ, PRZEPISÓW PIŁKI NIE ZNASZ, TYLKO W IDIOTYCZNY SPOSÓB USPRAWIEDLIWIASZ
        SWOICH ZAWODNIKÓW. MAM GDZIEŚ TWOICH STADIONOWYCH BANDYTÓW.
        • Gość: Jarząbek Trener Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:08
          mówi Duszyński " "po tym co zobaczyłem zacząłem się zastanawiać dla kogo są te
          > mecze,Arbiter nie powinien dyktować karnego.........BO W TAKICH SYTUACJACH SIE
          > POPROSTU POPROSTU TEGO NIE ROBI..... SEDZIA MUSI BRAC POD UWAGĘ FAKT IZ ZBLIŻAŁ
          > SIĘ KONIEC POJEDYNKU, A JEST TO MECZ PODWYŻSZONEGO RYZYKA.." no trzeba
          przyznać , że musiał piłką i to najpewniej lekarską dużą w głowę niejednokrotnie
          dostawać!
          Co za logika argumentów. W ogóle tota pszenno-buraczana liga kopana powina być
          robiona na salonach a raczej w przepoconych biurach klubowych i by było
          uczciwiej! A tak lud płaci i płacze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka