Gość: Kibic IP: *.man.rsk.pl 26.10.05, 09:46 bylem na meczu to co robili kibice ze Stalowej Woli mam tu na mysli ludzi doroslych przed emerytura to jest szok.Ta agresja jaka w nich byla jest nie do opisania.Co do karnego byl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek_23 Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: 82.177.97.* 26.10.05, 11:13 Nudne są juz te wywiady ze Szczepaniakiem. Co tydzień z nim wywiad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovia_1905 Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: *.man.rsk.pl 26.10.05, 19:03 Heh. Z wielkim prawdopodobienstwem mozna przewidziec, ze w przyszlym tygodniu ukaze sie rozmowa z Kuzma, choc teraz chyba kolej na Dulskiego, a jej tresc oglednie mowiac bedzie ta sama. Dziennikarska rutyna robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziennikarz Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:08 A o zym tu pisać? Nędza sportowa. A Szczepaniak lubi mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_23 Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: 82.177.97.* 27.10.05, 11:10 Zróbcie wywiad z jakimś kibicem, który jasno nakreśli wam sytuację w klubie. Więcej osób to przeczyta niż jakąś marną gadkę prezesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalafiora kamfora kuzma z klocem pod jednym kocem IP: *.osk.enformatic.pl 26.10.05, 21:14 podobno jakas firma beczke sponsorować ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZKS Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 01:03 Duszyński sie ośmieszył na łamach Dziennika Polskiego Śmiech na Sali z tego człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEF Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 01:08 mówi Duszyński " "po tym co zobaczyłem zacząłem się zastanawiać dla kogo są te mecze,Arbiter nie powinien dyktować karnego.........BO W TAKICH SYTUACJACH SIE POPROSTU POPROSTU TEGO NIE ROBI..... SEDZIA MUSI BRAC POD UWAGĘ FAKT IZ ZBLIŻAŁ SIĘ KONIEC POJEDYNKU, A JEST TO MECZ PODWYŻSZONEGO RYZYKA.." ALE MASZ CHŁOPIE LOGIKĘ, PRZEPISÓW PIŁKI NIE ZNASZ, TYLKO W IDIOTYCZNY SPOSÓB USPRAWIEDLIWIASZ SWOICH ZAWODNIKÓW. MAM GDZIEŚ TWOICH STADIONOWYCH BANDYTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Trener Re: Mówi Jacek Szczepaniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:08 mówi Duszyński " "po tym co zobaczyłem zacząłem się zastanawiać dla kogo są te > mecze,Arbiter nie powinien dyktować karnego.........BO W TAKICH SYTUACJACH SIE > POPROSTU POPROSTU TEGO NIE ROBI..... SEDZIA MUSI BRAC POD UWAGĘ FAKT IZ ZBLIŻAŁ > SIĘ KONIEC POJEDYNKU, A JEST TO MECZ PODWYŻSZONEGO RYZYKA.." no trzeba przyznać , że musiał piłką i to najpewniej lekarską dużą w głowę niejednokrotnie dostawać! Co za logika argumentów. W ogóle tota pszenno-buraczana liga kopana powina być robiona na salonach a raczej w przepoconych biurach klubowych i by było uczciwiej! A tak lud płaci i płacze. Odpowiedz Link Zgłoś