IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:46
czy ktos sie orientuje kiedy otwarcie?
Obserwuj wątek
    • Gość: res Re: JAZZ KLUB IP: 82.177.98.* 07.11.05, 21:04
      w listopadzie
    • Gość: ja Re: JAZZ KLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:23
      a kieedy w listopadzie?
      • Gość: Jesus Re: JAZZ KLUB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 16:57
        Klub jest otwarty od kilku dni. Co więcej, we wtorek miało tam miejsce
        przesłuchanie amatorskich zespołów muzycznych.
        • gwiazda_podkarpacia a propos muzy 24.11.05, 10:23
          chciałabym uzyskać oficjalną informację na temat zapodawanej muzy.
          kto już był niech opowie - info z pierwszej ręki pilnie poszukiwane
    • Gość: mała mi Re: JAZZ KLUB IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 19:26
      No zapowiada sie fajnie tyle tylko , że........ ma być selekcja ? ( poszukują
      selekcjonera ze znajomością języka angielskiego:) Czyli klub dla snobów :)?
      • Gość: Frenchman Re: No to warszawska schizofrenia do nas dotarła! IP: *.pata.pl 12.11.05, 13:37
        No szkoda, bo jeśli tak to mnie tam nie zobaczą. Selekcja jest głównie po to
        żeby podreperować kompleksy tych którzy w portfelu mają więcej niż w mózgu. Nie
        bawią mnie takie bufońsko-stolyczne klimaty...a tak się dobrze Gramofon
        zapowiadał...
        • Gość: wyludniacz Re: No to warszawska schizofrenia do nas dotarła! IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 23.11.05, 16:22
          Nie będzie tak źle!!! Selekcjoner będzie miał 4 podstawowe zadania
          1: nie wpuszczać osób poniżej 21 roku
          2: nie wpuszczać ludzi nazbyt wesołych (czyli nawalonych jak kuszetka do Kołobrzegu)
          3: nie wpuszczać potencjalnych rozrabiaków i ludzi, którzy nieodpowiednim
          odzieniem (dresik i adidaski) gwarantuja, iż nie zależy im na kulturze i
          posłuchaniu najlepszego w Rzeszówku jazzu (oczywiście osoba w dżinsach i polarku
          czy sportowej bluzie nie będzie się miała zabardzo czego obawiać)
          4: i najważniejsze zadanie wskazywanie gościom miejsca.
          Jak widać nie będą miały miejsca sytuacje typu: "Ty wchodzisz, a Ty wynocha
          bo jesteś niefajny", eee nie o to chodzi.
          • Gość: radek Re: No to warszawska schizofrenia do nas dotarła! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:10
            Popieram selekcję... nie chcę, aby dobrą zabawę psuł mi widok dresiarza, albo
            nawalonego małolata.
          • Gość: Frenchman SZCZEGÓŁY NA TEMAT OTWARCIA IP: *.pata.pl 24.11.05, 12:21
            No to nie jest źle - baj de łej według informacji z Radia Rzeszów próbne
            otwarcie w tą sobotę o 20.00 - będzie muza na żywo, a oficjalne otwarcie w
            grudniu. Zapowiadają 3-4 wieczory tygodniowo z muzą na żywo, oprócz jazzu
            również poezja śpiewana, piosenka aktorska, poezja i kabarety...
    • Gość: tomerskn Re: JAZZ KLUB IP: *.krak.tke.pl 24.11.05, 09:53
      czy jest juz strona www?
    • Gość: gazol OCENA JAZZ KLUBU !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 20:37
      Całkowicie zgadzam się z przedmówcą Frenchman. Jeśli chodzi o selekcje to znowu
      pojawia się ten problem który został wymyślony dla snobów. Kolesie zupełnie
      wogóle nie wiedzą na czym selekcja ma polegać.

Byłem w klubie i mam bardzo mieszane uczucia. Bardzo dużo podróżowałem po
      świecie i byłem w niejednym klubie bynajmniej, nie uważam się za jakiegoś
      znawce ale klub niestety nie jest zrobiony z gustem a przedewszystkim nie jest
      zrobiony jak styl klubów jazzowych w których bywałem.
      Widać ze własciciel nie do konca wiedział o co mu chodzi.
      Widać ze poszła gruba kasa w wykonczenie ale to nie znaczy ze jest ok.
      Bar fajny, posadzki ok . Ale w klubie jest za kolorowo! Na scianach jakieś
      jasno świecące gitary w jaskrawych kolorach. Za dużo emblematów,zdjęć wisi na
      scianach. Rozumie ze to nie miał być klub rodem z wysp UK. Wtopa na maksa
      projektanta/i : wentylacja nad barem , jakaś rura jak w chali przemysłowej to
      tak jakby wybudować nowy dom i zrobić instalacje CO na wierzchu.
      Ogólnie ewidentnie pomieszane style. Potwierdzają to rozmaite pipy od piw. Czy
      to ma być nastepny irish pub ?
      Ogólnie styl NOWOBOGADZKI , wszystko byle świeciło i błyszczało.
      OCENA : 3 w skali 0-10
      • Gość: memphis Re: OCENA JAZZ KLUBU !!!!! IP: *.wsiz.rzeszow.pl 04.12.05, 09:45
        Byłem we wtorek na koncercie i mi osobiście się podobało. Wystrój mi pasuje,
        muzyka na żywo, ceny da sie jeszcze znieść. O selekcji też nie mogę nic złego
        powiedzieć bo wszedłem bez problemu. Była też śmieszna historia jak wchodziłem
        bo nie chcieli wpuścić gościa w białych trampkach ;)), mimo że ten bardzo się
        wylewnie tłumaczył że w takich butach kazał chodzić mu ortopeda.
        • Gość: Wujek Dobra Rada Re: OCENA JAZZ KLUBU !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 10:31
          Obyś w zimie w trampkach chodził - sprawdziło się słynne chińskie przekleństwo
          :))))))))
    • Gość: adam Re: JAZZ KLUB IP: *.244.158.12.rzeszow158.tnp.pl 04.12.05, 13:47
      Byłem w Gramofonie. Na wejście 2 zł (szatnia), na wyjście (czyli ubikacja) też
      2 zł. Żywiec 5,5 zł, Heineken 7 zł, Marlboro chyba 10 zł. Ale są droższe
      knajpy. Klub w pełni oświetlony, Miejsc jest dużo, siedzenia wygodne, wystrój
      bez ekstrawagancji, ale raczej bez spójnej koncepcji. Towarzystwo raczej
      snobistyczne (znałem niektórych) - ludzie z pieniędzmi, z dobrą pracą, lub
      zamożnymi rodzicami. Na muzykę nie zwróciłem uwagi, więc raczej nie
      przeszkadzała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka