Gość: kaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 14:13 gdzie w czestochowie jest dobry dentysta przyjmujac w ramach NFZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 16:14 znam dobrego dętystę ale nie przyjmuje na narodowy fundusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_czwa Re: dentysta IP: *.21.pl 28.01.07, 18:39 Ja sobie dałem spokój z tym NFZ. Możesz spróbować na przeciwko dawnej Prasowej, ul. Kilińskiego. Ale nie wiem jak tam leczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: dentysta IP: 80.54.169.* 31.01.07, 09:15 ja tam chodzilam, niby dobrze, chociaz jedno kanalowe co mialam zrobione, czasem mnie pobolewa, a znacie moze jeszcze gdzies, bo tam jakos sie umowilam i bez wczesniejszego odmowienia poprostu nie przyszlam i jest nmi glupio i szukam innego,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnA Re: dentysta IP: 212.87.241.* 31.01.07, 09:24 ja chodzilam do Lipowskiego na Dekabrystow z tylu w pawilonach.Ale czy ma podpisana umowe z NFZ to nie wiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: dentysta IP: *.london1.eu.level3.net 01.02.07, 21:31 super dentystka jest na ul. Rocha Monika Zoła-Lizak przyjmuje na NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:09 dr Mielczarek-Pitrealik przyjmuje na parkitce w specjalistycznej przychodzni stomatologicznej. najlepszy stomatolog w czestochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagi Re: dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:50 Raków,Lechonia 22,świetna,przesympatyczna dentystka.Ma nowourządzony gabinet,dobry sprzęt,nie mam zastrzeżeń co do leczenia i trwałości plomby.Przyjmuje i prywatnie i na NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:59 Zobacz w przychodni na Michałowskiego - Aleksander Mazur. Gdybym wcześniej trafił do niego miałbym więcej zębów. Nie odpuszcza trudnych przypadków. Nie irytuje go zachowanie pacjenta. Polecam z autopsji. Grzegorz knopix@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś