Dodaj do ulubionych

SZAJBA dopadła PO.!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:53
To co wyprawiają zwolennicy PO i sami baronowie tej organizacji .Po
przegranej do sejmu i na Prezydenta ,gdy przed wyborami media jedynie
słusznej opcji trąbiły że TYLKO PO i Tusk mają szanse. Zostali zkasowani
przez Polaków w wyborach.To teraz nazywają i dziela Polaków od najgorszych
wręcz dzielą na ludzi i podludzi czyli już maja szajbę i uprawiają FASZYZM
Obserwuj wątek
    • kmd_rohan Re: SZAJBA dopadła PO.!!! 12.11.05, 13:52
      Cze! Fajnom maż ksyfkem. Z jakiego szpitala stukasz?
      ;-D
      • Gość: rzeszowiak Re: SZAJBA dopadła PO.!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 13.11.05, 00:29
        Coż, niepoprawny z Ciebie optymista. Tego rodzaju poglądy ma u nas na
        Podkarpaciu bardzo wiele osób, powszechnie uchodzących - może niesłusznie - za
        normalne. Dlatego to u nas wybiera się wrzodaków, jurków, a kaczka ma 75%
        poparcia.
    • Gość: KAZIMIERZ.. [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mojetrzygrosze Re:SZAJBA dopadla PO!!! IP: *.delv.east.verizon.net 13.11.05, 11:09
        <Nie jest sztuka wygrywac, ale jest sztuka umiec przegrywac>.PO pokazala, ze
        nie potrafi ani jednego ani drugiego.Takie sa fakty!
        • kmd_rohan Re:SZAJBA dopadla PO!!! 13.11.05, 13:00
          Okazuje się, że wygrać - też jest sztuką. Na sztandartze Prawo i
          Sprawiedliwość - a w Sejmie - bandyta najlepszym kumplem...
          • Gość: GSM Re:SZAJBA dopadla PO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 13:11
            Jak tam prosocjalny program PiSu ? ;-)))))))))

Ta ciemnota co tak bezrefleksyjnie poparła Kaczorów "bo im do Boga bliżej" nie
            jest nawet w stanie pojąć w jak ogromnym stopniu została zrobiona w bambuko .

Na poziomie motywacji, te wybory ukazały pełnię ciemnogrodu naszego kochanego
            narodu, tyle wieków, a zawsze było tak samo, dumę z charakteru zawsze
            równoważył totalny debilizm w postępowaniu . Uogólnienie przejaskrawia, ale
            mechanizm pozostał niezmienny i trudno temu zaprzeczyć .
            • Gość: GSM Re:SZAJBA dopadla PO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 09:04
              Ten GSM to jest podszyty maniak o wcześniejszym nicku ds16, co można łatwo
              udowodnić po IP, a którego wcześniejsze "inteligentne" i "mądre" wypowiedzi są
              kasowane przez administrację, to teraz świnia chce popracować na czyjeś konto,
              a wcześniej wypisywał mnóstwo prowokacyjnych postów, ciągle zmieniając nicki.
              • kmd_rohan Re:SZAJBA dopadla PO!!! 14.11.05, 09:53
                Zieeeew...
        • Gość: mojetrzygrosze Re:SZAJBA dopadla PO!!! IP: *.pskn.east.verizon.net 13.11.05, 19:05
          <Jest sztuka wygrywac, ale naprawde jest sztuka umiec przegrywac>.Teraz brzmi
          lepiej.
          • Gość: Opus dei Kto tak naprawdę rządzi POLSKĄ?He He :) IP: *.85-237-178.tkchopin.pl 13.11.05, 19:38
            • Gość: mojetrzygrosze Re: Kto tak naprawdę rządzi POLSKĄ?He He :) IP: *.pskn.east.verizon.net 13.11.05, 19:46
              Ci co zostali wybrani.Tak jak zreszta na calym Swiecie.
    • Gość: Dariusz. Re: SZAJBA dopadła PO.!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 20:40
      Szanowni Panowie krytykujący MÓJ Naród POLAKÓW o ile jest wam tak tutaj nie
      wygodnie i tak plujecie na Polaków Podkarpacie to macie drogę wolną możeci
      wyjechac bez żadnych przeszkód. Ja zostałem wygnany przez ruskiego szpicla w
      polskim mundurze oficera wWjska Polskiego 25 lat temu i musiałem sie
      poniewierać poza swoim krajem .Ale nie mówiłem i nie mówię że mój naród jest
      głupi itd.Wiem co to jet być po za Ojczyzna i do niej nie można powrócić
      dlatego ostrzegam was młodzi nie dajcie sie pdpuszczac gośćom którym Polska
      dawno juz wisi i tylko chcą robić tutaj interesy i to w dodatku lewe.
    • wacus333 co za kretyn 14.11.05, 15:42
      Co za kretyn to napisał?
      osobiście ja też głosowałem za PIS, ale to, co robią teraz
      to już przesada i jest mi po prostu wstyd
      byłem przekonany, że może teraz się uda i powstanie koalicja pis po
      ale to, co zrobiły kaczory po wygraniu to woła o pomstę do nieba
      żeby robić koalicję z samoobroną
      Jak można naprawiać państwo biorąc sobie do współpracy samych przestępców?
      czy wogóle ktoś o tym pomyślał?
      Ludzie opamiętajcie się przecież ten leper jest gorszy od hitlera
      niby jest przeciw unii a sam bierze w Polsce najwięcej dotacji

Pozdrawiam i życzę zdrowia
      • Gość: kcpzpr Re: Górą PIS IP: *.udn.pl 15.11.05, 16:04
        na razie jest dobrze trzeba zacząć komuchów rozliczać to jedyny powód dla
        którego głosowałem na PIS i jak na razie jedziemy równo
        • Gość: autor Re: Górą PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:21
          i co da to rozliczanie
          PKB nam wzrośnie?
          stopy zmaleją?
          Twoje dzieci będą żyć w Polsce bogatej i dumnej?

jak był prl byli i prlowcy - w każdej prawie rodzinie. Każdy kto pracował w
          administracji, służbach mundurowych, na jakichkolwiek wyższych stanowiskach niż
          tokarz miał legitymację. Każdy kto chciał talon na malucha i szansę na
          mieszkanie, kto chciał telefon czy paszport. I co? wszystkich chcesz rozliczać?
          każdemu odbierać?

to może pójdziemy dalej i rozliczymy wojny plemienne z końca 8wieku, może
          przywrócimy stolicę w gnieźnie?

zabrałby się ten naród do pracy a ocenę przeszłości zostawił historykom - ale
          nie, powszechna miłość bliźniego i wzajemny szacunek nakazuja nieustające
          rozliczanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka