Dodaj do ulubionych

WALAT WYGRYWA !!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 195.117.152.* 08.10.02, 15:33
Sondaż GW
Wybierz prezydenta Rzeszowa

61%
Wiesław Walat (Komitet Społeczne Forum Rzeszowa) (104)

18%
Tadeusz Ferenc (SLD-UP) (30)

8%
Jan Tomaka (PO-PiS) (13)

5%
Andrzej Szlachta (Komitet Rzeszowskie Porozumienie Prawicy) (9)

4%
Jerzy Maślanka (Komitet Nasz Dom - Rzeszów) (6)

3%
Elżbieta Dzierżak (Liga Polskich Rodzin) (5)

1%
Janusz Chara (Samoobrona) (2)

1%
Władysław Rusin (Komitet Rzeszowianie) (2)

Liczba oddanych głosów: 171

Obserwuj wątek
    • Gość: kawa Re: WALAT WYGRYWA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zetorz.com.pl 08.10.02, 18:35
      Nie marnujcie czasu na te tzw. sondaże. Zdaje się że każdy Komitet Wyborczy ma
      wyniki badań, w których na czele kandydatw jest ich kandydat. To jakaś paranoja.
    • Gość: hahahahaha Re: WALAT WYGRYWA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 23:36

jestem zmartwiony, że tylko tyle, ja myślałam,że co najmniej 99,9 procent
      poparcia ma pan Walat, debeściak, aż miło spojrzeć , ciekawe czy zbierze
      chociaż sto głosów w wyborach
    • Gość: grigow Re: WALAT WYGRYWA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 14:53
      Rzeczywiście jest się z czego cieszyć :(. Na całe szczęscie przy urnach
      wyborczych głosować będą naprawdę tylko raz i naprawdę nie tylko zwolennicy
      pana Wiesława.
    • Gość: obserwator Re: WALAT WYGRYWA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.smlw.pl 09.10.02, 17:49
      Jako dotychczasowy wiceprezydent odpowiedzialny za MPK bał się
      każdego "kichnięcia" drużyny związkowej i rodziny p.Kwoki. Jako prezydent też
      pewno za odważny nie będzie.
    • Gość: polik nie pieprz, tylko analizuj sondy uliczne IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.02, 20:25
      kkkk
    • Gość: ppww Re: WALAT WYGRYWA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dami / 192.168.1.* 09.10.02, 21:11
      Na podstawie czego te wyniki? Myślę, że wygra Ferenc. Ale tak naprawdę to
      uważam, że nikt spośród tych kandydatów nie nadaje się na urząd Prezydenta
      Rzeszowa. Niestety takich mamy ludzi w naszym mieście i regionie. Szkoda...
      • Gość: ggggg Re: WALAT WYGRYWA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 21:47

niepokoji mnie spadek popularności Walata, z prawie stuprocentowego pewniaka,
        teraz tylko 61 procent, a do wyborów jeszcze dwa tygodnie, jak będzie spadał
        tak szybko to może tylko pomażyć o prezydenturze, a teraz ta afera z
        lustracją - jest już skończony towarzysz Walat, a Ferenc nie wygra, bo w
        wyborach poselskich w całym województwie miał mniej głosów , niż liczy połowa
        mieszkańców "Nowego - czerwonego - Miasta" - tak więc z motyką na słońce, a to
        tylko takie mity wypuszcza w Rzeszowie, a ludzie głupio powtarzają,ale liczby
        są brutalne,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka