krystynathier 28.11.05, 06:55 Szukam punktu w Rzeszowie który naprawi mi aparat cyfrowy Sony.Bardzo zależy mi aby nie było drogo a solidnie,chociaż na tym drugim bardziej mi zależy.Wiecie gdzie można naprawić taki aparat?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
des4 Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 07:28 Do aparatu masz dołączony spis autoryzowanych serwisów naprawczych.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystynathier Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 07:48 NIe bardzo gdyż przywieziony jest z zagranicy.Gdybyż to było takie proste echhhh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Naprawa cyfrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:07 Tylko na ul. Gałęzowskiego jest punkt napraw aparatów cyfrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina1968 Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 09:44 owszem na Gałęzowskiego jest punkt napraw, jedyny w Rzeszowie i jak to z monopolistami bywa drą jak za zboże, mnie krzykneli za drobna naprawe 250zł, zadzwonilam do Foro-hurtu, dostałam adres przedstawiciela na Polske i w Warszawie za taka naprawe zaplacilam.....80zł. Aparat wysłałam poczta, wrocil po kilku dniach, zaplacilam przy odbiorze.....w sumie z przesylka nie kosztowalo mnie to wiecej niz 100zł.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystynathier Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 09:50 A może masz namiary na ten foto hurt lub inny serwis w Warszawie.Mojej cioci ten sam model aparatu się zepsuł też (widocznie jakieś felerne,bo już ich nie produkują) i za samą diagnozę chcieli od niej 100zł,okropność.ALe dziękuję,zawsze już mam jakiś wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina1968 Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 09:55 foto - hurt telefon: (17) 853-76-00 ale jak zapytasz o serwis w Rzeszowie to Ci podadzą ten na Gałęzowskiego bo oni maja z nim podpisana umowe na serwis, pytaj o przedstawicielstwo na Polske w Warszawie, wychodzi taniej-:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystynathier Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 09:56 Dzięki serdeczne, może nareszcie będę miała aparat.Tyle kasy wydałam i mi się spsuło :(( Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 11:04 krystynathier napisała: > NIe bardzo gdyż przywieziony jest z zagranicy.Gdybyż to było takie proste > echhhh :) Coś słabo szukasz, nawet przy aparacie zagranicznym na karcie gwarancyjnej pownien być namiar na polskie centrum serwisowe, wystarczy też wejść w necie na polską stronę producenta aparatu... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 10:40 A może byś się spytła na forum Lublin pewnie więcej punktów to i ceny niższe Odpowiedz Link Zgłoś