Dodaj do ulubionych

Naprawa cyfrówki

28.11.05, 06:55
Szukam punktu w Rzeszowie który naprawi mi aparat cyfrowy Sony.Bardzo zależy
mi aby nie było drogo a solidnie,chociaż na tym drugim bardziej mi
zależy.Wiecie gdzie można naprawić taki aparat??
Obserwuj wątek
    • des4 Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 07:28
      Do aparatu masz dołączony spis autoryzowanych serwisów naprawczych....
      • krystynathier Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 07:48
        NIe bardzo gdyż przywieziony jest z zagranicy.Gdybyż to było takie proste
        echhhh :)
        • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Naprawa cyfrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:07
          Tylko na ul. Gałęzowskiego jest punkt napraw aparatów cyfrowych.
          • marcelina1968 Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 09:44
            owszem na Gałęzowskiego jest punkt napraw, jedyny w Rzeszowie i jak to z
            monopolistami bywa drą jak za zboże, mnie krzykneli za drobna naprawe 250zł,
            zadzwonilam do Foro-hurtu, dostałam adres przedstawiciela na Polske i w
            Warszawie za taka naprawe zaplacilam.....80zł. Aparat wysłałam poczta, wrocil
            po kilku dniach, zaplacilam przy odbiorze.....w sumie z przesylka nie
            kosztowalo mnie to wiecej niz 100zł....
            • krystynathier Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 09:50
              A może masz namiary na ten foto hurt lub inny serwis w Warszawie.Mojej cioci
              ten sam model aparatu się zepsuł też (widocznie jakieś felerne,bo już ich nie
              produkują) i za samą diagnozę chcieli od niej 100zł,okropność.ALe
              dziękuję,zawsze już mam jakiś wybór.
              • marcelina1968 Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 09:55
                foto - hurt telefon: (17) 853-76-00 ale jak zapytasz o serwis w Rzeszowie to Ci
                podadzą ten na Gałęzowskiego bo oni maja z nim podpisana umowe na serwis, pytaj
                o przedstawicielstwo na Polske w Warszawie, wychodzi taniej-:))
                • krystynathier Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 09:56
                  Dzięki serdeczne, może nareszcie będę miała aparat.Tyle kasy wydałam i mi się
                  spsuło :((
        • des4 Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 11:04
          krystynathier napisała:

> NIe bardzo gdyż przywieziony jest z zagranicy.Gdybyż to było takie proste
          > echhhh :)

Coś słabo szukasz, nawet przy aparacie zagranicznym na karcie gwarancyjnej
          pownien być namiar na polskie centrum serwisowe, wystarczy też wejść w necie na
          polską stronę producenta aparatu...
    • jola_iza Re: Naprawa cyfrówki 28.11.05, 10:40
      A może byś się spytła na forum Lublin pewnie więcej punktów to i ceny niższe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka