betab5 28.12.05, 15:47 w Rzeszowie.Wiem , że dr Maramorosz jest dobra, tylko nie wiem gdzie prywatnie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miłka Re: szukam dobrego onkologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:13 Maramorosz przyjmuje w MazMedzie u Mazurka. Gorąco polecam, prowadzi od lat moja znajomą ( 2 stopień nowotworu). miła, kontaktowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betab5 Re: szukam dobrego onkologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:06 dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
tarnowiak Re: szukam dobrego onkologa 29.12.05, 13:39 ?? chyba w szpitalu na szopena sa najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: szukam dobrego onkologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:11 wyobraż sobie że ta sama lekarka przyjmuje w poradni na szopena. w MazMedzie też ale prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betab5 Re: szukam dobrego onkologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:57 Dzięki. Zarejestrowałam się w Maz-Medzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achaja Re: szukam dobrego onkologa IP: *.osk.enformatic.pl 30.12.05, 10:59 Może już tutaj nie zaglądniesz,ale gdyby to życzę Ci powodzenia . Rok temu w grudniu przed świętami odebrałam wynik który wydawał mi się końcem świata ,a teraz z perspektywy czasu mogę powiedziwć jest całkiem nieżle,czego i Tobie życzę,najważniejsze to zawsze głowa do góry,trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś