Gość: Mrucky IP: *.cp 05.11.02, 17:03 Ponieważ jeszcze nie ma zapisu dzisiejszego chatu z p. Szlachtą chciałem zapytać Forumowiczów obecnych o ich opinie po dyskusjii ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uważny Re: Chat ze Szlachtą IP: proxy / *.rzeszow.mm.pl 06.11.02, 11:02 Nie ma o czym mówić. Szlachta jest idiota niereformowalnym, poniewż bufon nie da się nigdy reformować. Dajcie mu władzę na następną kadencje, a on wam pokaże, jak bedą wyglądały lawinowo rosnące podwyżki na wszystko. Trzeba sie przecież spłacić przydupasom, ale chyba nie z własnej, lecz z miejskiej kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulturalny Re: Chat ze Szlachtą IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 16:07 Gość portalu: Mrucky napisał(a): > Ponieważ jeszcze nie ma zapisu dzisiejszego chatu z p. Szlachtą chciałem > zapytać Forumowiczów obecnych o ich opinie po dyskusjii ? Mamy ciszę wyborczą i nie zamierzam na rzecz nikogo agitować. Tylko nie bardzo wiem czy "wybrać gruszki na wierzbie czy szklane góry", a chcąc się na coś zdecydować lub pozostać w domu postanowiłem jeszcze "przestudiować" wywiady - czaty z Ferencem i Szlachtą w Gazecie. Zapis czata z Ferencem, z 6 listopada jest. A ze Szlachtą, z 5 listopada (dziś wybory) jak nie było tak nie ma. Kto nie wierzy - proszę sprawdzić. www2.gazeta.pl/czat/1,21977,1098297.html Czy czata nie było, czy może tak wygląda obiektywizm Wybiorczej? Może choć słowo wyjaśnienia? Odpowiedz Link Zgłoś