Dodaj do ulubionych

ENERGETYKA Podkarpacka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:05
Przecież to twór który nie ma szans utrzymać się na rynku UE, twór wymyślony
przez pseudo: ekonomistów i naukowców
Obserwuj wątek
    • Gość: J.M. Re: ENERGETYKA Podkarpacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:46
      oj Marysia sceptyk z Ciebie okrutny :) moze jakieś argumenty przytoczysz na
      "NIE" ja wiem ze propozycja "L6" zniszczy doczętnie ten zakład który obok WSK
      jest w zasadzie jedynym tak dobrze prosperującym i dającym pracę ogromowi ludzi,
      którzy za swoją prace dostają godziwe pieniądze (jak na podkarpacie). Wiesz
      czemu sprzyja tworzenie "molochów" ogromnych przedsiębiorst...(patrz
      hipermarkety 600zł/miesiąc) gdzie centrala to ludzie zasysający kapitał który
      należy się tym którzy tworzą te firmy. Jeśli pozwolimy na przejęcie wszystkich
      firm rzeszowskich innym województwom, to co pozostanie 70% ludzi, którzy nie są
      przedstawicielami handlowymi :), jak tylko praca w wyzyskujących ich
      przedsiębiorstwach... Trzeba walczyć o swoje - i dobrze że są ludzie którzy się
      tego podejmują....
    • Gość: mieszkaniec Re: ENERGETYKA Podkarpacka IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:46
      Dajmy im szanse !!! Jestem za :). Dadza sobie radę. Rzeszowski Zakład
      Energetyczny jest jednym z nielicznych tego typu zakładów które w Polsce
      przynoszą zyski więc dlaczego miałby by wchłonięty do jakiegoś tworu w którym
      nic nie daje zysków, bo komu będzie zależało w takim molochu!!!
    • olias Re: ENERGETYKA Podkarpacka 14.02.06, 07:26
      no i Maryś, trzymajmy się z daleko od Lublina. Uwierz - oni są wszystkożerni i
      dobrze ulokowani pod warszawskim stołem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka