aalfaa 16.03.06, 08:56 Czy można już kupić w Rzeszowie wózki z najnowszej kolekacji Graco... model Spree lub Mosaik? jeśli tak to proszę napiszcie gdzie i po ile widziałyscie? DZIĘKUJĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3anek Re: Wózki... 17.03.06, 08:54 Ja mam zamiar kupić Graco Quatro Deluxe i widziałam sporo wózków Graco w hurtowni Mieszko na Okulickiego (w tym budynku co Biedronka). Nie rozglądałam się za innymi modelami więc nie jestem pewna czy były te, o których piszesz ale mają tam duży wybór, może ewentualnie mogą sprowadzić takie wózki. Właśnie przeglądam katalog, który od nich dostałam i jest tam Grac Spree i Mosaic ale nie ma podanej ceny. A nóż widelec mają te wózki na sklepie to je sobie na żywo obejrzysz. Cena tego, który ja wybrałam jest wprawdzie 50-100 zł droższa niż na Allegro, ale dodają torbę gratis. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aalfaa Re: Wózki... 17.03.06, 09:46 Dziękuje za odp, a można wiedzieć jaki wybrałaś? a są tam może wózki babydreams? a na hurtowaniach nie ma wiekszego wyboru? nigdy tam nie byłam, ostatnio rzadko w Rzeszowie, od narodzin mojego synka :) choć mam wielki sentyment bo tu studiowałam, potrzebuję lekkiej spacerówki może jeszcze nie parasolki... i trudno jest mi się zdecydować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
3anek Re: Wózki... 17.03.06, 15:19 podam Ci nr tel. do tej hurtowni, to sobie zadzwoń i popytaj czy mają te wózki: 17 863 66 40. Ja mam termin na koniec maja i dlatego chciałam dobry wózek spacerowy, do którego można włożyć nosidełko. Większość była bardzo ciężka, a Graco waży 13 kg, będzie mi potem służył jako dobra spacerówka - chciałam uniknąć kupowania 2 wózków. Wypatrzyłam go na Allegro, ale chciałam przetestować w rzeczywistości:) Jest leciutki, bardzo zwrotny i mi się super go prowadzi, więc pewnie w przyszłym tygodniu pojadę go kupić:) Szkoda tylko, że nie ma przekładanej rączki, ale wydaje mi się, że ze wszystkim sobie można poradzić:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś