Dodaj do ulubionych

USG w Medicorze

IP: *.244.155.100.wifi155.tnp.pl 19.03.06, 20:01
może ktoś się orientuje ile kosztuje USG ginekologiczne w Medicorze? Czy
takie badanie mieści się w cenie wizyty czy jest płatne oddzielnie? A jeśli
płaci się dodatkowo to trzeba zgłosić (badanie) w rejestracji przed wizytą
czy póżniej dopłacić? bedę wdzięczna za informacje...
Obserwuj wątek
    • Gość: K. Re: USG w Medicorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:35
      jak idziesz na nfz to masz za darmo a prywatnie to zalezy od lekrza.
      • Gość: ada Re: USG w Medicorze IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 06:31
        na NFZ lekarz nie robi USG w Medicorze !!!!
        chyba że dostąpisz zaszczytu uzyskania skierowania
        • Gość: ms Re: USG w Medicorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:25
          LOL No to właśnie kiedy masz skierowanie, to masz to skierowanie z NFZ-tu..!
          Blondi?
          • Gość: gg Re: USG w Medicorze IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:40
            niestety medicor jest beznadziejny pod tym względem
            • Gość: przyszła_mama Re: USG w Medicorze IP: *.244.155.60.wifi155.tnp.pl 20.03.06, 21:22
              A to dlaczego? kiepskie aparaty czy lekarze?
            • Gość: aneta Re: USG w Medicorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:24
              chyba nie rozumiecie pisanego. jak pyta ile kosztuje USG to chce to zrobić
              odpłatnie lub w ramach wizyty prywatnej. Na kasę nigdy nie miałam problemu z
              USG, ale trzeba być pacjentem Medicoru. teraz na kasę przyjmuje chyba tylko dwu
              lekarzy. Reszta prywatnie i oni nie robią USG, ani nie mają takich możliwości.
              Prywatnie robi sie w gabinecie USG u p. dr Mazurek (?) :-)
              • Gość: jola Re: USG w Medicorze IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 06:31
                dziwne bo na umowę z NFZ przyjmuje Hrycelak i nie robi on USG , a na prośbe o
                skierowanie mówi, że nie ma takiej potrzeby
                • Gość: lulka Re: USG w Medicorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:42
                  bo w ciąży fizjologicznej robi się trzy razy usg, częściej nie ma potrzeby
    • Gość: reges Re: USG w Medicorze IP: *.users.s-n.pl 21.03.06, 09:19
      U pani dr Mazurek płaciłam za USG 70 zł. Z tym, że ja chodze do innego lekarza,
      a do Medicoru poszłam prywatnie, bo mają dobry sprzęt i dr Mazurek wszystko na
      nim ogląda. Ja jestem z tych mamuś, co to biegałyby co tydzień na USG, więc te
      zaproponowane przez mojego lekarza to dla mnie za mało;-). Jeśli chodzi o
      wizytę prywatną... siadasz sobie przed gabinetem, czekasz w kolejce, a płacisz
      po wszystkim pani doktor. Pozdrawiam. Rege
    • Gość: fresh Re: USG w Medicorze IP: *.244.155.15.wifi155.tnp.pl 22.03.06, 16:19
      up up up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka