Gość: mama IP: 213.25.45.* 23.03.06, 13:41 Napiszcie jakie objawy miały wasze dzieci przy ząbkowaniu bo moje ma katar i gorączkę a czytałam że to możliwe i nie wiem czy się martwić że to przeziębienie czy cieszyć że rośnie ząbek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zębolog Re: ząbkowanie IP: 62.93.43.* 23.03.06, 13:44 wejdz na forum dziecko tam ci odpowiedzą.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ząbkowanie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 13:46 Ciężko to tak jednoznacznie stwierdzić.Najlepszym rozwiązaniemk będzie wizty6 u lekarza . Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: ząbkowanie 23.03.06, 14:22 Przy ząbkowaniu dziąsła są opuchnięte i zaczerwienione. Mój syn miał wręcz zasinione - w miejscach, gdzie miały wyrzynać się ząbki. Dziecko ma też często intensywny ślinotok. Mogą zdarzyć się objawy takie jak stan podgorączkowy czy nawet biegunka, powiększone węzły chłonne, ból okolicy ucha. Generalnie - warto skontaktować się z lekarzem - katar i gorączka bywają objawami infekcji wirusowej. Odpowiedz Link Zgłoś