Dodaj do ulubionych

Ulica Langiewicza do poprawki

IP: *.rzeszow.mm.pl 23.03.06, 20:00
Kolejne partactwo w imię krótkowzrocznego
sukcesu....Wybudujeeemy...Zrobimmyyyy....Naprawimyyyy - tylko kto za to
płaci?? ? MY !!!! - a firma naprawi jak tylko zacznie porządnie lać...chłopcy
wyjdą z łopatami ,zaleją dziury i do następnej zimy:-( Kooooszmar i amatorszczyzna
Obserwuj wątek
    • Gość: Mati Re: Ulica Langiewicza do poprawki IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 23.03.06, 21:05
      Langiewicza juz nie mozna latac tam trzeba wymienic cala nawierzchnie,po prostu
      koszmar jak mozna tak robote spartaczyc.Odnosnie studzienek na Batalionow to
      bylo bardziej niz pewne ze po roku do dwoch wszystkie sie zapadną.Bo wokolo
      kazdej studzienki jest tylko asfalt scierny(bardzo cienki)i piasek a powinna
      znajdowac sie jeszcze groba warstwa asfaltu.
      • Gość: bolo Re: Ulica Langiewicza do poprawki IP: 62.93.44.* 23.03.06, 21:19
        Przecież pisałem że Molter spieprzył robotę;
        ale fajniejsze jest to jak SKANSKA zamontowała znak przejścia dl pieszych przy
        Realu; i ciekawe kiedy MPDiM się rozpędzi z robotą i zakorkuje B. Ch.
        • Gość: zz Re: Ulica Langiewicza do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 22:13
          jakos trase Zamkową ( Most zamkowy ) wybudowali dobre 3? lata temu a asfalt
          idealny - po 3 ziemie i zadnych dziur , kolein
          • Gość: Mati Re: Ulica Langiewicza do poprawki IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 23.03.06, 22:20
            Ale Batalionow spiep.... tylko czekac jak polecą kolejne studzienki jestem tego
            pewny.
          • Gość: As Falt Re: Ulica Langiewicza do poprawki IP: *.rzeszow.mm.pl 23.03.06, 23:42
            Proponuję przyglądnąć się koleinom na Placu Śreniawitów
            .... to część Trasy Zamkowej?
    • Gość: Zenek Re: Ulica Langiewicza do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:51
      co to za gwarancja trzy lata powinna byc przynajmiej 10 lat to by nie trzeba
      bylo co chwile remontowac drogi i zamiast budowac nowe remontuja ciagle stare
      • Gość: josiek Re: Ulica Langiewicza do poprawki IP: 61.11.62.* 25.03.06, 00:00
        a co mnie to obchodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka